Şimdi Ara

Burun eti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Konka hipertrofisi" imiş.Halk arasında burun eti deniliyor.5 sene önce deviasyon ameliyatı olmuştum.Bu illet yüzünden bi faydasını göremedim.Telefonun flaşı ile baktığım zaman belli oluyor.Böyle sarkmış gibi duran bi et var.Hayatımın son 7 senesini hep gripmiş gibi yaşadım.Doktora gittim, alerjen ilaç verdi bir fayda sağlamadı.Bu durumdan muzdarip olup çaresini bulan bir arkadaşımız var mı acaba.

• kardeşim yaktıracaksın ya da kesiliyorsa kestireceksin bunun başka nasıl bi çözümü olabilir ki?

ben de burun ameliyatı oldum et ameliyatını cok hafif atlatırsın
  • 2 kez konka ameliyatı oldum. 6-7 ay iyiydi. Sonra yine aynı oldu. 600 TL de boşa gitti. Hiç olma daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woddy kullanıcısına yanıt
    E ölene kadar böyle mi yaşayacağız.Gece uykularımdsn uyanıp intihar edesim geliyor vallah bunaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ben 6 yaşında bu rahatsızlıktan ameliyat oldum. 22 yıldır bir problem yaşamadım. Ameliyat dediğim de 30-45 dakikalık basit bi operasyon. Fakat o zamanlar doktorun dediğine göre bu rahatsızlık basit tabirle dişi ve erkek olarak sınıflandırılıyormuş. Bende tekrar etmedi ama sende ki dişi dedikleri tekrar edeni. Benim tavsiyem eğer şu ana kadar gitmediysen, bu işi uzman seviyesinde doktorlara görünerek tedavi ara. Biz sonucu tıp fakültesi profesöründe almıştık. Tabi haliyle masraflı olur ama bu bela çekilecek gibi değil.
  • AfrikalıGençYetenek kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.Devlet hastanesi doktoruyla olacak iş değil bu.Sprey verip yolluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Eti Çekilmesi Ameliyatı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.