Şimdi Ara

diş fırçası ve domuz kılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar diş fırçalarının domuz kılından yapıldığına dair bir duyum aldım arkadaştan , acaba doğrumdur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 20 Ocak 2006 19:11:22 >

• hadi be?
  • sanmam... domuz kılını isleyip o hale getirmek daha maliyetli olsa gerek ...
  • valla bende öle birşeyler duymuştum bilen biri varsa açıklık getirirse çok iyi olur
  • ben at kuyruğundan yapıldığını duymuştum
  • saçmalık
    sentetik diş fırçasının kılları

ki diyelim ki domuz kılı

eeee????
  • bende eşşşeeeen malum yerindeki kıllarını alıp tarayıp düzeltip öle piyasaya sürüyorlarmışşş....

yok daha neler...bunlar hurafe ve şehir efsanesi....ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben plastikten yapılıyor diye biliyorum...
  • olmamalı olmasa iyi olur. plastıktendır.
  • Samanyolu öyle bir haber yapmıştı..

Banat a mail atmıştım.. Kullanmadıklarını söyledi...

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

bende eşşşeeeen malum yerindeki kıllarını alıp tarayıp düzeltip öle piyasaya sürüyorlarmışşş....

Bu arada infinite espiri yapmış gülelim....
  • Plastikten yapmak varken neden domuz kılına para versinlerki?
  • saçmalık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

bende eşşşeeeen malum yerindeki kıllarını alıp tarayıp düzeltip öle piyasaya sürüyorlarmışşş....

Süper cevap vermiş adam, helal olsun:)) Yıkıldım gülmekten:)))
  • domuzda kıl ne gezer
  • arkada$lar ben fırca fabrikasında calıstımm türkiyede tek yermis fazla calısmadım 2 ay kadar
    fırcalar'ın %70 domuz kılından yapıyor /30 polyester piLastikten yapıyor
    eger boya fırcalarınıı pasta börek yapımında kulanırsanız bu durum söz konusu olabilir..
    dis fırcası uretmiyoduk ama dis fırcalarının hepsi polyester ama tra$ sabununu köpürtmek icin kulanılan
    fırca domuz kılı ve boya fırcalarıı domuz kılından üretiliyor
  • Zavallı atların kuyruklarından yapılacağına domuz kılından yapılsa daa ii sakal fırçalarının...

Atlara acırım, yazık.. domuz etini mi yememek lazım yoksa domuz kılınımı..?

Ne günlere kaldık, neler tartışıyoruz burda ya..

Amerikalılar Plüto gezegenine uzay aracı göndermişler ve bu araç 10 sene sonra Plüto gezegenine varacakmış...

Vay yavrum vay be.. Domuzun ve kılının kılının marifetlerine bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 20 Ocak 2006 22:06:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Zavallı atların kuyruklarından yapılacağına domuz kılından yapılsa daa ii sakal fırçalarının...

Amerikalılar Plüto gezegenine uzay aracı göndermişler ve bu araç 10 sene sonra Plüto gezegenine varacakmış...

Sen hassas olmayabilirsin ama.. Domuzun hiçbirşeyini kullanmak caiz değildir...

Beni ilgilendiriyor.. Çünkü Müslümanım..

Çok meraklıysan sen de bi uzay aracı gönder...

Lafla peynir gemisi yürümez....

• quote:

Zavallı atların kuyruklarından yapılacağına domuz kılından yapılsa daa ii sakal fırçalarının...

o amerikanın derdi, ...bneler kacacak yer hazırlığında. domuz ve ürünleri dinen haramdır. fırçalarda plastik kullanıldığını biliyorum. fırça tarak ve diğer traş köpüğünü kullanmaya yarayan malzemelerde kullanılıyor.
    şahsen misvak kullanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

quote:

Sen hassas olmayabilirsin ama.. Domuzun hiçbirşeyini kullanmak caiz değildir...
    Beni ilgilendiriyor.. Çünkü Müslümanım..
    Çok meraklıysan sen de bi uzay aracı gönder...
    Lafla peynir gemisi yürümez....

Sen müslüman değisin...

Müslüman olsan, Kuranda domuzun etinin yenmesinden başka domuzla ilgili başka bir günahtan bahsetmez...

Kuranı o kadar iyi biliyorsan, bana Kurandan ama, yalnızca Kurandan domuzun kılıyla ilgili olumsuz tek bir ayet göster..

Kuranı doğru oku ve burada kimseyi inancından dolayı " sanki tek müslüman senmişsin gibi " yargılamaya kalkma..!!

Kendinize göre din icat etmeyin, kuranın yolundan başka yollara sapmayın, kuranın dışında başka kitaplar yazmayın..

Hele hele, hurafe dolu inançlarınıza sarılıp gerçek dışı dinler icat etmeyin..! Sapkınlardan Olmayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 20 Ocak 2006 22:35:38 >

• quote:

Sen müslüman değisin...

Müslüman olsan, Kuranda domuzun etinin yenmesinden başka domuzla ilgili başka bir günahtan bahsetmez...

Kuranı o kadar iyi biliyorsan, bana Kurandan ama, yalnızca Kurandan domuzun kılıyla ilgili olumsuz tek bir ayet göster..

Kuranı doğru oku ve burada kimseyi inancından dolayı " sanki tek müslüman senmişsin gibi " yargılamaya kalkma..!!

Kendinize göre din icat etmeyin, kuranın yolundan başka yollara sapmayın, kuranın dışında başka kitaplar yazmayın..

Hele hele, hurafe dolu inançlarınıza sarılıp gerçek dışı dinler icat etmeyin..! Sapkınlardan Olmayın !

niye yaw bu din peygambersiz mi geldi? herşey kuran da yazmıyor ki.. ''bana gelen vahiylerden daha fazla olarak müslümanlara yapması gerekenlerler emredildi''. sizin yorumlarınıza kaldı ya din..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 20 Ocak 2006 23:02:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.