Şarjlı diş fırçası kullanıp memnun kalanınız var mı. Bana temizlenmiş hissi vermiyor. Bu diş fırçaları bir reklam tuzağı mı? Daha iyi bir model mi alsam ne yapsam karar veremedim. |
Şarjlı diş fırçası ile temizlenmiş hissetmiyorum.

-
-
yuvarlak dönenleri pek tavsiye etmiyoruz. Sonic titreşimlerle temizlik yapanları öneriyoruz daha çok. Benim tavsiye ettiğim diş fırçası genelde şu ürün;
Satın alırken ASG numarası sorarsa ki bir numara yazmadan satın alamıyorsunuz; ASG numarası: 8685857
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemazim -- 29 Ekim 2024; 20:47:0 >
-
Ben de bundan kullanıyorum çok memnunum hocam(kendisi aynı zamanda bir diş hekimidir), ama tabi Multi-Action Elektrikli Diş Fırçası Glister™ sizin de daha önce söylediğiniz gibi tek başına yeterli değil, aynı siteye girildiğinde beraberinde içeriğinde Glister Multi-Action Diş Macunu, Glister Multi-Action Diş İpi ve Glister Multi-Action Ağız Bakım Suyu bulunduran Aile Ürün Paketi Glister™ de alınmasında fayda var ki şuan indirimde sanırım, kayıtlı müşteri olarak bu paketi en son 1500'den aldım diye hatırlıyorum, şuan 1427 lira galiba. Bu arada linkin içinde ASG numaranız kayıtlı hocam :) numarayı ayrıca yazmaya gerek kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 30 Ekim 2024; 12:49:43 >
Benzer içerikler
- epixx kullanıcı yorumları
- devlet hastanesi kıl dönmesi ameliyatı ücreti
- 16 yaşından sonra boy ne kadar uzar
- burun eti ameliyatı sonrası yorumlar
- buğday çimi suyu içenlerin yorumları
- klozapin kullananların yorumları
- penis nakli
- parmakla tansiyon ölçme
- ev tipi koşu bandı
- en iyi termos markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X