Şimdi Ara

Şarjlı diş fırçası ile temizlenmiş hissetmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarjlı diş fırçası kullanıp memnun kalanınız var mı. Bana temizlenmiş hissi vermiyor. Bu diş fırçaları bir reklam tuzağı mı? Daha iyi bir model mi alsam ne yapsam karar veremedim.

• yuvarlak dönenleri pek tavsiye etmiyoruz. Sonic titreşimlerle temizlik yapanları öneriyoruz daha çok. Benim tavsiye ettiğim diş fırçası genelde şu ürün;

https://www.amway.com.tr/Multi-Action-Elektrikli-Di%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1-Glister%E2%84%A2/p/127705?aboSponsorCode=8685857&utm_source=copy&utm_medium=sharebar&utm_campaign=tr_tr_15000008685857_113534566

Satın alırken ASG numarası sorarsa ki bir numara yazmadan satın alamıyorsunuz; ASG numarası: 8685857

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemazim -- 29 Ekim 2024; 20:47:0 >

• erdemazim E kullanıcısına yanıt

Ben de bundan kullanıyorum çok memnunum hocam(kendisi aynı zamanda bir diş hekimidir), ama tabi Multi-Action Elektrikli Diş Fırçası Glister™ sizin de daha önce söylediğiniz gibi tek başına yeterli değil, aynı siteye girildiğinde beraberinde içeriğinde Glister Multi-Action Diş Macunu, Glister Multi-Action Diş İpi ve Glister Multi-Action Ağız Bakım Suyu bulunduran Aile Ürün Paketi Glister™ de alınmasında fayda var ki şuan indirimde sanırım, kayıtlı müşteri olarak bu paketi en son 1500'den aldım diye hatırlıyorum, şuan 1427 lira galiba. Bu arada linkin içinde ASG numaranız kayıtlı hocam :) numarayı ayrıca yazmaya gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 30 Ekim 2024; 12:49:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı Diş Fırçası Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.