Şimdi Ara

Xiaomi, elektrikli diş fırçasını satışa sundu: Tek şarjla 180 güne kadar fırçalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, elektrikli diş fırçasını satışa sundu: Tek şarjla 180 güne kadar fırçalama
    Xiaomi, yeni elektrikli diş fırçası Mijia Sonic Vibration Electric Toothbrush Pro’yu tanıttı. Bu, Mijia’nın fırçalama performansı hakkında gerçek zamanlı geri bildirim sağlayan renkli ekrana sahip ilk diş fırçası. Fırçanın açısını ve fırçalanan yeri takip etmek için 6 eksenli hareket sensörüyle donatılmış ve fırçalanmayan yerleri belirlemek için görsel diş haritası sunuyor.

Ayrıca Bkz.En iyi elektrikli & şarjlı diş fırçası modelleri (2024)

Xiaomi elektrikli diş fırçası özellikleri neler?

Xiaomi, elektrikli diş fırçasını satışa sundu: Tek şarjla 180 güne kadar fırçalama
    Elektrikli diş fırçası, etkili ve kişiselleştirilmiş diş bakımı için tasarlanmış gelişmiş akıllı titreşim teknolojisine sahip. Diş yüzeyine göre temizleme modunu kendisi otomatik olarak ayarlıyor. Diş etini ve dişlerin arasını mükemmel şekilde temizlemek için 20 dereceye kadar dönüş sağlayan çift titreşim açısına sahip. Dişe fazla bastırıldığında diş etini korumak için titreşim yoğunluğunu azaltarak hatırlatmada bulunuyor.

Fırça başlıkları, zamanla pislik gibi görünen pası engellemek için bakır içermeyen ekim teknolojisiyle birlikte yumuşak şok emici kaplamayla geliyor. İki fırça başlığı tipi mevcut; sağlam kıllara sahip derinlemesine temizlik için önerilen temizleme başlığı ve hassas dişler için tavsiye edilen daha yumuşak kıllara sahip bakım başlığı.

Xiaomi elektrikli diş fırçası, dört temizleme modu sunuyor; Hassas kullanıcılar için nazik temizlik, günlük kullanım için standart temizlik, ulaşılması zor alanlar için derin temizlik ve diş yüzeyi gereksinimine göre uyarlanabilir performans için akıllı temizlik.

Diş fırçası, nazik modda kullanıldığında 180 güne kadar, standart modda 100 güne kadar çalışma süresi sunuyor. USB-C bağlantısı üzerinden şarj ediliyor, tam şarj olması 6 saat sürüyor. Bu arada, diğer elektrikli diş fırçaları gibi IPX8 sertifikasına sahip olduğundan diş fırçasını suyla rahatça temizlemek mümkün.

Xiaomi elektrikli diş fırçası fiyatı ne kadar?

Mijia Sonic Vibration Electric Toothbrush Pro’nun fiyatı 34 dolar.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/12/01/xiaomi-mijia-sonic-electric-toothbrush-pro-launch-specs-price/

• Beleş bu fiyatlara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir türlü geçemedim elektrikli fırçaya ya zorluk gibi geliyor

• Bizim Türklerin diş fırçalama alışkanlığı pek yoktur. Bu 180 günü ona göre mi baz aldılar acaba?

• Ultrasonik olsa tadından yenmez

• Oral-B Genius kullanıyorum 4 yıldır, şarjı 10 gün civarı gidiyor (günde 2 kez kullanımda). Xiaomi bu sürelerin yarısını gerçekten sağlasın anında geçerim.

• Şarj olayı önemli bu tip cihazlarda, ayna önünde sürekli fişe takılı tabana sahip bir cihaz şık durmuyor veya kullanışlı olmuyor. O açıdan şarj süresi iyi olmuş.

Öte yandan Xiaomi mi Oral B'mi diyince Oral B ağır basıyor bende. Çünkü biri yıllardır diş sektöründe diş hekimleriyle birlikte ar-ge yapmış ve ideale ulaşmış bir firma.

Xiaomi ise artık arabadan kedi tuvaletine kadar önüne ne gelirse herşeyi üreten bir firma, diş minelerine zarar vermeyeceği konusunda Oral B'ye göre daha az güvenirim açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 365 gün modelini bekliyorum d: elektrikli daha iyi çünkü daha iyi temizliyor tabi kaliteli olacak

• seyahata gidenler için pratik olabilir. evde kullanım için 180 güne ne gerek.zaten standı var fırçaladıktan sonra yeniden sarj oluyor. 20dk çalışması bile yeterli bana

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    O yüzden muhtemelen Xiaomi'nin ürettiği bu ürünün hedef kitlesinde senin gibi düşünenler yok.

Uzun seyahatlere çıkacaklar haricinde banyoya biblo gibi stand koyup sürekli prizde elektrikli bir alet durmasından hoşlanmayanlar, hayatında milyon tane şarjla çalışan alet ve onların şarj aletleri olup her birisinin şarj durumunu ayrı ayrı takip etmekten yorgun düşüp şarj edilecek alet listesinden en azından bir cihaz eksiltip diş fırçasını aylarca şarj etmemek varken her hafta şarjı biten diş fırçasıyla uğraşmak istemeyenler, yani hayatı daha kolay yaşamayı sevenler de çok...

İşte bu diş fırçası muhtemelen onlara hitap eden bir alet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır elektrikli diş fırçası kullanıyorum. Zaten dişimi fırçalayıp standına koyuyorum, 180 gün gitmesinin bana hiçbir faydası olmaz. Yurt dışı fiyatlarını da hiç umursamıyorum, Türkiye'de satılırsa buradaki fiyata bakarız.

• Alman malı Braun elektrikli diş fırçam 3 senede bozuldu. Şarj tutmuyor. Motoru yorulduğunu hissettiriyor. Çıkarıp bi pil takmak lazım da onunda vidası tuhaf ve tornavidası yok. Zaten damla şarjla şarj ediyordu pilini, daha uzun süre dayanması lazımken kısa sürede bozuldu alman malı. Pilini en dandiğinden seçmişler olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Pil değişimi çok zor değil, uygun pil modelini internet üzerinden batarya satan firmalarla konuşup yüksek kalite bir ürün alırsanız elektrik-elektronik tamir işinden anlayan herkese, her dükkana yaptırabilirsin.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    Pil değişir de cihaz çöp olur açıldığı için plastik enjeksiyon ile yapılıyor komple kapalı kutu anlayacağın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Anladım, benim eski Oral B fırçanın pil değişimi o kadar zor değildi. Youtube'da videolar bulmuştum, siz de bir bakın isterseniz araştırmadıysanız.

• Yabay zekası yok mu? Olmadı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.