|
Xiaomi, elektrikli diş fırçasını satışa sundu: Tek şarjla 180 güne kadar fırçalama
-
-
Beleş bu fiyatlara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir türlü geçemedim elektrikli fırçaya ya zorluk gibi geliyor
-
Bizim Türklerin diş fırçalama alışkanlığı pek yoktur. Bu 180 günü ona göre mi baz aldılar acaba?
-
Ultrasonik olsa tadından yenmez
-
Oral-B Genius kullanıyorum 4 yıldır, şarjı 10 gün civarı gidiyor (günde 2 kez kullanımda). Xiaomi bu sürelerin yarısını gerçekten sağlasın anında geçerim.
-
Şarj olayı önemli bu tip cihazlarda, ayna önünde sürekli fişe takılı tabana sahip bir cihaz şık durmuyor veya kullanışlı olmuyor. O açıdan şarj süresi iyi olmuş.
Öte yandan Xiaomi mi Oral B'mi diyince Oral B ağır basıyor bende. Çünkü biri yıllardır diş sektöründe diş hekimleriyle birlikte ar-ge yapmış ve ideale ulaşmış bir firma.
Xiaomi ise artık arabadan kedi tuvaletine kadar önüne ne gelirse herşeyi üreten bir firma, diş minelerine zarar vermeyeceği konusunda Oral B'ye göre daha az güvenirim açıkcası.
-
365 gün modelini bekliyorum d: elektrikli daha iyi çünkü daha iyi temizliyor tabi kaliteli olacak
-
seyahata gidenler için pratik olabilir. evde kullanım için 180 güne ne gerek.zaten standı var fırçaladıktan sonra yeniden sarj oluyor. 20dk çalışması bile yeterli bana
-
O yüzden muhtemelen Xiaomi'nin ürettiği bu ürünün hedef kitlesinde senin gibi düşünenler yok.
Uzun seyahatlere çıkacaklar haricinde banyoya biblo gibi stand koyup sürekli prizde elektrikli bir alet durmasından hoşlanmayanlar, hayatında milyon tane şarjla çalışan alet ve onların şarj aletleri olup her birisinin şarj durumunu ayrı ayrı takip etmekten yorgun düşüp şarj edilecek alet listesinden en azından bir cihaz eksiltip diş fırçasını aylarca şarj etmemek varken her hafta şarjı biten diş fırçasıyla uğraşmak istemeyenler, yani hayatı daha kolay yaşamayı sevenler de çok...
İşte bu diş fırçası muhtemelen onlara hitap eden bir alet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır elektrikli diş fırçası kullanıyorum. Zaten dişimi fırçalayıp standına koyuyorum, 180 gün gitmesinin bana hiçbir faydası olmaz. Yurt dışı fiyatlarını da hiç umursamıyorum, Türkiye'de satılırsa buradaki fiyata bakarız.
-
Alman malı Braun elektrikli diş fırçam 3 senede bozuldu. Şarj tutmuyor. Motoru yorulduğunu hissettiriyor. Çıkarıp bi pil takmak lazım da onunda vidası tuhaf ve tornavidası yok. Zaten damla şarjla şarj ediyordu pilini, daha uzun süre dayanması lazımken kısa sürede bozuldu alman malı. Pilini en dandiğinden seçmişler olsa gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil değişimi çok zor değil, uygun pil modelini internet üzerinden batarya satan firmalarla konuşup yüksek kalite bir ürün alırsanız elektrik-elektronik tamir işinden anlayan herkese, her dükkana yaptırabilirsin.
Pil değişir de cihaz çöp olur açıldığı için plastik enjeksiyon ile yapılıyor komple kapalı kutu anlayacağın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, benim eski Oral B fırçanın pil değişimi o kadar zor değildi. Youtube'da videolar bulmuştum, siz de bir bakın isterseniz araştırmadıysanız.
Yabay zekası yok mu? Olmadı...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bizim Türklerin diş fırçalama alışkanlığı pek yoktur. Bu 180 günü ona göre mi baz aldılar acaba?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X