Bildirim
Türkiye’de elektrikli araç şarj soket sayısı 22 bini geçti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakım maliyetleri bir yana, baş ağrısı ve uykusuzluk problemlerine yol açması beni bu araçlardan soğuttu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye dedikodulara inanıyorsunuz ki ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trugo DC’de 2.’liğe yükselmiş helal olsun. Şimdi sırada e-şarj var geçeceği.
Diğer enyakıt ve Astor özellikle atakta gözüküyor.
Beefull çok yatırım yapıyor.
Halen büyüme enerjisi devam ediyor.
Soket başına araç sayısı 6.2 ile müthiş bir rakam söz konusu.
Sorun şu ki Togg satışları çok düştü.
Hergün yatın kalkın pompalayın millete elektrikli araçları.İki argo deyim yazsak hemen hoşunuza gitmeyince de ceza verin.Dh yöneticileri körler sağırlar birbirini ağırlar modunda.Trolleri destekleyip kendileri ile aynı fikirde olmayan forumun %90 ını dikkate almıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorunlar çok elektrikli araçlarda ilerde elektrik maliyeti artacak alt yapı kaldırmaz bu talebi yatırım yapılmyor,ayrıca artık elektrikli araçlar tehlikeli kapana bilir patlayabilirler sizin dışınızda hackerler ele geçirebilir ve istediği talep için ona çalışabilir v.s .
-
Sorun togg’un en çok satan suvlardan olması, bazılarının da buna gelememesi. Çevrenize bakın bakalım çok mu düşmüş ?
2024 ağustos ayında 601 adet satmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 26 Eylül 2024; 9:18:46 >
Overall için konuştum.
2024 yılında 14.248 adet. Bu şekilde ayakta kalması mümkün değil. Yüzbinlerce, milyonlarca araba satan köklü firmalar birleşmeye gidiyor.
Kalır kalır merak etmeyin kalmazsa birleşir sıkıntı yok
Bir karar verin, kalır mı satılır mı? Opel 1 milyon küsür araç sattığı halde peugeot grubuna satılmıştı.
yazmışım zaten
Yorumlarınız çok duygusal ve otomotiv sektörü gerçeklerinden uzak. Devletin toplu alım yaptığı son 7204 araç alımında sadece 271 adet TOGG araç var. Bazı galeriler daha fazla araç satıyor.
www.aa.com.tr"Jandarma ve emniyetin yeni araçlarında Togg yok" iddiasıhttps://www.aa.com.tr/tr/teyithatti/aktuel/jandarma-ve-emniyetin-yeni-araclarinda-togg-yok-iddiasi/1818289
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yorumunuz çok da umrumda değil, sizin gibi karamsar yorum yapmıyorum sadece. Duygusal olsaydık yorum yapmazdık. Devletin kaç tane alım yaptığı ile bu işi bir tutmak baya tutarsızlık. Siz de bence gözden geçirin yorumlarınızı.
Yorumum umurunuzda değilse bana cevap vermeyin. Siz başlattınız.
Haber editörü ünvanınızla yazdıklarınız içler acısı.
Sadece ülkemizde satılan Togg markası devlete 271 adet ile satın alınıyorsa ve aylık 600 adetlere düştüyse ne diyeyim. Mercedes'e kafa tutuyor mu diyelim. Gidişat kötü diyoruz siz harika harika karıştırma oraları diye çemkiriyorsunuz.
Elektrikli araç candır. Buna karşı gelmek kuru cahilliktir. Her açıdan efsane araçlar. Kullanıyorum ve asla bir daha mazotlu benzinli bir araba almam marka model vs de hiç umrumda değil. Togg sorunlu çıktı milleti elektrikli den soğuttu . Ama gerçek böyle değil . Bu işin de kralı Çinlilerdir. Avrupa çok çok geride bu işte . Efsane diyorum ve mazotlu benzinli arabaları ovenlere kahkahalarla gülüyorum. Yok bakimmis yok menzil mis hepsi yalan dolan. Biraz içine girin gerçekleri göreceksiniz.
Not bu dediklerim Togg için geçerli değildir.
-
Yok yorum yazarım sadece umrumda değil yazdıklarınız çünkü dikkate değer değil maalesef.
Mercedes’e kafa tutuyor dememişim,ne benim ne togg’unda böyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum. 271 adetle şirket battıysa allah’tan sizin düşüncenizde olan insanlar yönetimde değil yoksa ne olurdu bilmem. Gerçi Forumda sizin gibi yorum yapan çok kişi var zaten laf anlatamıyoruz. Şirket nasıl yönetilir, neden ticaret yapılır ya da bilimsel odaklı satış nedir gibi konularda eksiğiniz olduğunu düşündüğüm için kitap dahi önerebilirim. Mesaj atabilirsiniz.
Ayrıca bu yorumla çemkirmeyi siz yaptınız farkında değilsiniz.
Şarj istasyonlarında güneş/yağmur koruması yok (biz insanlar için). Yakınlarında oturabileceğin bank vs. şeyler de yok. Çoğunun yakınına çöp kutusu bile koymamışlar. Biraz da bunlara dikkat etseler keşke. Nicelik yanında nitelik de önemli.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Niye dedikodulara inanıyorsunuz ki ?
|
Şarj istasyonlarında güneş/yağmur koruması yok (biz insanlar için). Yakınlarında oturabileceğin bank vs. şeyler de yok. Çoğunun yakınına çöp kutusu bile koymamışlar. Biraz da bunlara dikkat etseler keşke. Nicelik yanında nitelik de önemli. |
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X