Kasım ayında çıkacağı söyleniyor ve Ship Simulator'u yapan şirket tarafından yapılmış,bu da demek oluyor ki gerçekten sağlam bir oyun olacağa benzer Bus Driver'a göre
Oyunun asıl sistem gereksinimlerini buldum,
Minimum system requirements:
* MicrosoftWindows XP or Vista * 1.5 Ghz Intel Pentium or AMD processor * 512 MB RAM (XP), 1 GB RAM (Vista) * 4x CD-ROM/DVD-ROM drive * 500 MB free disk space * NVIDIA GeForce 5900 or ATI 9600 Pro/X600
Bunu da bugün buldum oyunun resmi sitesi bir çok bilgi var
*Tipik tycoon özellikleri mesela ,reklam alma,otobüs alıp satma,bilet fiyatı belirleyip satma gibi,mesela otobüsümüz üzerine reklam alabilicez
*Gelişmiş şehir ve yolcu modelleri,
*Farklı kamera görüntüleri (ve çok iyi haber sürücü kamerası mevcutmuş)
*Değişken gündüz/gece ve hava koşulları.
Şu an için oyun içi görüntüler mevcut değilmiş ama anlaşılan grafik açıdan da oynanabilirlik açısından da iyi bir oyun olacağı yüksek ihtimal
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
o kadar ram i ne yapacak oyun merak ediyorum güzel oyun olsa da bi süre sonra sıkıyor... bus driver dan daha iyi olacağı kesin
mutlaka alıcam
bu sisteme göre kaliteli grafikler olacağı kesin,bekleyelim görelim
otobüs içerden sürülebiliyorsa güzeldir bus driver çok basit bir oyun bence
tek cdlik oyunlardan artık hayır gelmez.en azından grafiklerde gelişme olsada genel itibariyle yine yollarda çukur olmayacağından,yolcuların otobüse hep aynı şekilde inip bineceğine,yollardaki araç çeşitlerinin az olacağına,dümdüz yollarda bile durup dururken araçların zınk diye durup gereksiz yere trafik varmış gibi gösterceklerine ve kaza yapınca hasar modellemesi olmadan iki korna çalıp tekrar yoluna devam edeceğine adım gibi eminim.çok mu karamsar baktım baktım oyuna bilmiyorum ama inşallah beni yanıltırlar
Çok güzel bir haber umarım güzel bir oyun yaparlar.Kokpit kamerası F-S-X teki gibi ayrıntılı olursa tadından yenmez.
Konuyu güncelledim
Sürücü kamerasının olduğu kesinleşmiş bu çok güzel bir haber teşekkürler arkadaşım güncelleme için.
Bus Driver 1 i almamıştım.Sanırım bu oyunu da almayacağım.Beni eğlencisizlikle ve sadece grafik olayıyla suçlayacaksınız ama... Ben 18 WoS AA ve PTTM nin kitabını yazmış adamım. O ikisi her ne kadar süper oyun olsa da.18 WoS Convoy-Haulin hiç mi hiç hoşuma gitmedi.
İlk oyunun demosunu oynamıştım. sarmıştı baya.
Bus Driver Gibi Olmasın
Sistam gereksinimlerine bakarak güzel bir oyun olacağını tahmin ediyorum.Bus Driver gibi olmaz umarım.
o kadar yapmışlar online de yapsalar keşke. şirket felan kurarız
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
o kadar yapmışlar online de yapsalar keşke. şirket felan kurarız