Şimdi Ara

Bus Simulator 2008 [ÇIKTI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
58.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bir çocuk oyunu yazsalardı 10 yaş altı oynayabilir diye...
  • yau bu oyunu görünce ümitlenmiştim biraz bu damı hayal kırıklığı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slammer

aejasauhesuhsauhsa airbus çok güzel ya haehesuhehsaueas

bu arada ben oyunu emule'de buldum indirdim,kurdum,oynadım,5dakika sonra aynen sildim..size yemin ediyorum bus driver çok daha iyi..hiç düşünmeyin bile aman diiym uzak durun,zaten oyun almanca,allahtan alm.biliyorum

o kadar mı kötü be boşuna mı bekledik yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 23 Aralık 2007; 1:42:36 >
  • evet boşuna beklemişiz, ben de indirdim, oynadım şimdi, benim bulduğum almanca çıktı... kontroller 10 üzerinden 1, grafik 10 üzerinden 2, sesler 10 üzerinden 2... tek eğlenceli yanı kapıları kendimiz açıp kapatabiliyoruz, zevkli oluyor... aslında yapacakları şey çok zor değil kardeşim, kontrolleri iyileştirseler, hadi grafiklere de bu haliyle razı olurum, sesleri de biraz iyileştirseler ortaya çok güzel bir simülasyon çıkar yani... bunda bu kadar zor olan ne var yani anlamadım... otobüs kazık gibi dönüyor arkadaş, hızlanması yavaşlaması sanki o kadar dandik ki sanki oyunu hızlandırılmış çekimde oynuyormuş gibi geliyor insana... seslendirme de berbat, gaza basıyorsun 2 saniye sonra motorun sesi geliyori motor sesi ile otobüsün hareketi birbirine uymuyor. kontrol ve seslendirme iyileştirilse hard truck serisinin otobüs versiyonu gibi birşey olacak... şehiriçi hatlar, şehirdışı turlar falan koymuşlar, çeşitli ücret tarifeleri yapmışlar, otobüse reklam alıp ekstra para kazanıyorsun, trafik cezası var falan filan... bu haliyle beş para etmez...

• quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

evet boşuna beklemişiz, ben de indirdim, oynadım şimdi, benim bulduğum almanca çıktı... kontroller 10 üzerinden 1, grafik 10 üzerinden 2, sesler 10 üzerinden 2... tek eğlenceli yanı kapıları kendimiz açıp kapatabiliyoruz, zevkli oluyor... aslında yapacakları şey çok zor değil kardeşim, kontrolleri iyileştirseler, hadi grafiklere de bu haliyle razı olurum, sesleri de biraz iyileştirseler ortaya çok güzel bir simülasyon çıkar yani... bunda bu kadar zor olan ne var yani anlamadım... otobüs kazık gibi dönüyor arkadaş, hızlanması yavaşlaması sanki o kadar dandik ki sanki oyunu hızlandırılmış çekimde oynuyormuş gibi geliyor insana... seslendirme de berbat, gaza basıyorsun 2 saniye sonra motorun sesi geliyori motor sesi ile otobüsün hareketi birbirine uymuyor. kontrol ve seslendirme iyileştirilse hard truck serisinin otobüs versiyonu gibi birşey olacak... şehiriçi hatlar, şehirdışı turlar falan koymuşlar, çeşitli ücret tarifeleri yapmışlar, otobüse reklam alıp ekstra para kazanıyorsun, trafik cezası var falan filan... bu haliyle beş para etmez...

bosu bosuna ümitlendikmi şimdi

• Bn şimdiden salladım bu oyunu güzel değilmiş..
  • yapmayın ya o kadar büyük hevesle bekliyordum

ama bi indireyim merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

o kadar yapmışlar online de yapsalar keşke. şirket felan kurarız

bencede ne iyi olurdu
  • hep ayni sekil cikartiyorlar mantik yok.baska otobuslerde olsa duraklarda onlar da yolcu alsa biraksa;duraklarda falan arka arka ya dursak ne biliyim.aslin da turkiye yollari uzerinde olcak sehirler arasi 0 403 kullansak amma manyak olur izmir ankara arasi gideriz, otobuse yollardan kacak yolcu aliriz iyi olur du..
  • madem beğenmediniz siz yapın bakalım
  • bende imzamdaki sistemle 7 fpsde oynuyom ne dandik bir oyun ya
  • İçerik olarak güzel fakat

tek almanca desteği var

Grafikler rezalet

Grafikleri en üste çektim görüntü değişmedi ama oyun kasmaya başladı.

Ve anlayamadığım şekilde bütün trafik kurallarına uymama rağmen 2. bölümde sürekli otobüse el konuluyo ihlalden. Rezil bir oyun diyebilirim

Grafikleri de midtown madness den farksız. Hatta midtown daha iyi bile denilebilir
  • yorumlara göre pek iyi değil gibi ama yinede indiriyorum dursun bi kenarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 3 Ocak 2008; 18:08:28 >
  • yok arkadaş ne bu çektiğimiz truck-bus tarzı oyunlardan hepsi ayrı bir dert hepsinde hep aynı hikaye önce ümitlendir sonra hevesini kursağinda bırak ne bu yaw!adam gibi bir oyun çıkmayacak mı bu türde...
  • Otobüs kullanma gibi bir hevesim var.
    Oynadığım GTA Vice City, GTA San Andreas, 18 WoS PTTM, 18 WoS Haulin' vs. gibi oyunlarda sürekli otobüs yamaları yükler oldum.
    Kaçırmak istemiyorum.
  • oyunu aldım. almancaydı.

oynanış hiç hoşuma gitmedi ama ingilizce dil dosyası var mı
  • şöle bir şehirler arası neoplan kullanabileceğimiz bir simülatör yapsalarda oynasak....!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehhiste

kardeş kamerası kokpitten gösteriyomu=?

Gösteriyor sslerde görmedin mi yanlız çok dandik oyun.
  • Bu oyunu ne amaçla piyasada sürmüşler acaba.Yoksa çok satacağını filanmı sandılar
  • Şöyle müthiş herkezin ağzını açık bırakacak bizide tatmin edecek bir bus simulator oyunu çıkmadı çıkmıyorda hala...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.