Şimdi Ara

Bus Simulator 2008 [ÇIKTI] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
58.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey soracam. Benim bilgisayar özellikleri böyle:
    Ekran kartı

Zotac
    Grafik İşlemci : Nvidia Geforce 8500GT
    Bellek : 256 MB DDR2, 128 bit 800 MHz
    Bus Yapısı : PCI Express x 16
    İşlemci Hızı : 450 MHz
    RAMDAC : -
    Dikey Sinyal Frekansı : -
    Standartlar : Directx 10, Unified Shader Model 4.0, OpenGL 2.0
    Maksimum Çözünürlük : 2560 x 1600
    İşletim Sistemi : Windows XP, Vista
    TV Çıkış : S-Video
    İkinci VGA Çıkışı : DVI
    Video Giriş : -

Anakart:
    GIGABYTE GA-945GCM-S2L

İŞlemci:

İntel (R) Core (TM) 2 Duo CPU 2.20 Ghz (Çift Çekirdekli)

Ram:

Kingston 2,00 Gb Ram

Dvd :

Samsung DVD RAM

+

LG:Cd+Cd RW /Dvd rom

BU oyun benim bilgisayarıma uyar mı ? Lütfen cevap yazın...

• Yükleme saçma birde uymycağı pc yoktr
  • İngilizce versiyonu 1-2 hafta içinde çıkacak.
  • Oyun almanca

erme193 @ senn sistem kaldırır benimki kaldırıyosa
  • Oyun o kdr çok adi her türlü sisteme uyabilecek kapasitede benim eski aterilere kurdum mnyk çalışıyor
  • Oyun iğrenç.
  • Büyük umutlarla bekledim bu oyunu kotaya kıyıp 1 gb 'ını verdim RÜSVA bir oyun

Ilk izlenimlerim : Tabi ilk bakışta Otobüs Satın almak / Rotanı belirlemek / Rütbe Atlamak ( bu kadar almanca anladım ) ve oyunun boyutu ( bana saçma diyebilirsiniz ) ama gerçektende 900 mb küçük bir miktar değil ve beklenti yaratan bir boyut...

Oyuna Girip Ayarları Yapmak : Bu konumda da biraz sıkıntı çektim ama meğersem otobüs'ü aktive tarzı bi şey edecekmişiz neyse efendim zor zahmet onuda yaptık ve girdik oyuna ...

Ve ve Otobüsü kullanmaya başladık : Beklentilerim söndüğü PC'ye Reset attığım O AN ! Bir Otobüs tık ( yön ) tuşu ile 45derece döner mi ? ve yine aynı otobüs 5 saniyede 55-60 km civarı bir hıza ulaşır mı ?

Bus Driver 2007 ( inş yanlış hatırlamıyomdur oyunun adını ) bu oyun kısa fakat çok harika bir oyundur keşke otobüs'lerin kullanım kısımları aynı böyle olsa inş. fix'leriyle oyun düzelir merak ile Ing paketide bekliycem ümidimi kesmiycem...

• ben bus similatör 2007 demosunu oynadım ve çok hoşnut kaldım 2008 nasıl dır allah bilir :D
  • sen nasıl otana kıydım be kanka 1 gb bu a internet faturası sana patlar :D:D:D:DD:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal-ryhmer

ben bus similatör 2007 demosunu oynadım ve çok hoşnut kaldım 2008 nasıl dır allah bilir :D

Hoşnut mu??Biraz ilginç 2008 2007 gibi hatta daha berbat diyebilirim bu otobüs simulatorlerine artık inmycm güzel oyun çıkarmyırolar

• Bakalım ingilizce bi çıksın fixler iyi olursa kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 2 Mart 2008; 20:09:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Flight simulator x altyapısı üzerinde otobus indirip kullanınderim
    Hava alanları arasında yollar mevcut takip edersiniz 44000 km yarı çapında yol var
    ayrıca trafikte var
    Hem grafikleri bundan on kat daha iyi
    İsterseninz otobüsnüzü uçura bilirsiniz ...

Flight simulator Harry Potter version

• arkadaşlar bnm kine bakıodum bilgisayara geforce 5200 dio o olurmu bide cvb pmden atarsanız cok sevinirim
  • Bu ozellıklerı bu oyun fazla gıbı duruyo ama grafıkler ve goruntu kalıtesı gayet ıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Flight simulator x altyapısı üzerinde otobus indirip kullanınderim
    Hava alanları arasında yollar mevcut takip edersiniz 44000 km yarı çapında yol var
    ayrıca trafikte var
    Hem grafikleri bundan on kat daha iyi
    İsterseninz otobüsnüzü uçura bilirsiniz ...

Flight simulator Harry Potter version

Nerden geliyor milletin aklına göyle şeyler

• indiriyorum. herkes gibi fazla birşey beklemiorm. 40 50 dakka kafamı dağıtsın. oyunu cozmeye calısayım yeter. zaten su ara oyun piyasası bi keşmekeşte anlayamadım. oyunları almadıgımızdan mıdır nedir.?? benm 60 ytl lem le mi kurtulacak canm oyun piyasası. 400 ytl harclıgım var 35 i nete 40 ı yola gidio zaten. sora diolar korsana hayır :D:D
  • Oynadım biraz önce bu kadar rezalet bir oyun görmedim.Karşıdan gelen arabaların dönüşlerine bakında gülmekten yere yatıyor adam araba yan yan geliyo Sonra otobüsün dönüşleri ayrı bir komedi.
  • Abi bu kadar dandik oyun yapılmaz. 100 üzerinden 10 bile fazla bu oyuna
  • İngilizce versiyonu 3 gün önce çıktı. İlgilenenlere duyurulur.
  • pfff boşaymış demekki okadar yaygara neysee hayata devam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.