Şimdi Ara

Bus Simulator 2008 [ÇIKTI] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
58.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TRQX

İngilizce versiyonu 3 gün önce çıktı. İlgilenenlere duyurulur.

indirmiyorum indirmiyeceğim napayım ben 4 köşe jantlı otobüsü

sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 17 Mayıs 2008; 0:02:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

İngilizce versiyonu 3 gün önce çıktı. İlgilenenlere duyurulur.

Sağol Varol
  • arkadaşlar ben de merak etitim indirdim ama oyuna girmeye kalkınca not enough memory hatası veriyo.50mb flan yazıyo.oyunun klavuzunda bu hataya değinmişler ama söylediklerinin hiçbiri geçerli değil benim pc için.bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • bu oyun bilgisayarı benimki gibi düşük özellikli olanlar oynar anca yada hiç oynamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redhard -- 19 Mayıs 2008; 21:23:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar ben de merak etitim indirdim ama oyuna girmeye kalkınca not enough memory hatası veriyo.50mb flan yazıyo.oyunun klavuzunda bu hataya değinmişler ama söylediklerinin hiçbiri geçerli değil benim pc için.bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

Ram'den olabilir...
  • Arkadaşlar oyunu kurdum tüm görevleri hallettim, tüm otobüsleri aldım.
    İzlenimlerim:

İyi
    Kalkış ara gazlama, ani frenler bence tak tuk bir anda hızlanıp-durma gibi değil, gayet güzel.(arada ibre hareketsiz kalsa da np:D)Motor sesinden tut kapı açma sesi(ve kapılarının açılma olayı zevkli)
    Göstergeler 4'lülerin sesi(duraktayken) muhteşem.Otobüs çeşitliliği de var.

Kötü
    Gelelim kötü yanlara, o berbat grafiklerle sistemi nasıl kasıyor bilinmez.Ben en son tur sonundaki saçmalamalardan orta seviyeye çektim alayını(kartım 7950gt).Görüntü ve sistem kullanımı berbat.Manevralar ultra komik.(hele ki karlı havada her virajda karılar ciyak ciyak bağırıyorlar) Yayalar sürekli arabanın altına atlamak için bir çaba içerisinde.Yeşil ışık yanar otobüs harekete başlar ve acil işi olan bi ablamız arabanın altında kalır.Özellikle şehir içi kullanımda beş para etmez insanı deli edebilir.Birazda Türk işi zorlanma olarak, sarı yanınca araba harekete geçer inceden ve yeşilde yola koyulmuş olur.Bunda hafif hareketlendirince arabayı ışıktan dolayı ceza kesiyolar.

Yine asla oynanmaz bir oyun değil fakat kötü yanları malesef daha fazla.Ek olarak, turları daha fazla yapsalarmış güzel olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defender -- 28 Mayıs 2008; 0:33:11 >

• bakalım bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: defender

Arkadaşlar oyunu kurdum tüm görevleri hallettim, tüm otobüsleri aldım.
    İzlenimlerim:

İyi
    Kalkış ara gazlama, ani frenler bence tak tuk bir anda hızlanıp-durma gibi değil, gayet güzel.(arada ibre hareketsiz kalsa da np:D)Motor sesinden tut kapı açma sesi(ve kapılarının açılma olayı zevkli)
    Göstergeler 4'lülerin sesi(duraktayken) muhteşem.Otobüs çeşitliliği de var.

Kötü
    Gelelim kötü yanlara, o berbat grafiklerle sistemi nasıl kasıyor bilinmez.Ben en son tur sonundaki saçmalamalardan orta seviyeye çektim alayını(kartım 7950gt).Görüntü ve sistem kullanımı berbat.Manevralar ultra komik.(hele ki karlı havada her virajda karılar ciyak ciyak bağırıyorlar) Yayalar sürekli arabanın altına atlamak için bir çaba içerisinde.Yeşil ışık yanar otobüs harekete başlar ve acil işi olan bi ablamız arabanın altında kalır.Özellikle şehir içi kullanımda beş para etmez insanı deli edebilir.Birazda Türk işi zorlanma olarak, sarı yanınca araba harekete geçer inceden ve yeşilde yola koyulmuş olur.Bunda hafif hareketlendirince arabayı ışıktan dolayı ceza kesiyolar.

Yine asla oynanmaz bir oyun değil fakat kötü yanları malesef daha fazla.Ek olarak, turları daha fazla yapsalarmış güzel olurmuş.

Koyu yazılan yerleri okuyunca koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 28 Mayıs 2008; 1:09:05 >

• Ya Demosunu Almıştm bi Dergi vermişti Cok Basit bir Görünüş Beyler Hoşuma PeK Gitmedi :S
  • oyun beklenildiği gibi olmadı o kadar ram istiyo ve grafikler çok kötü...Hauline otobüs mod ekledim öyle oynuyorum daha çok zevk alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francesc_Fabregas -- 1 Temmuz 2008; 23:43:40 >
  • zöNk!

vistada 1 gb mı!

okadar yeri napcaklar acep?
  • arkadaşlar bir simulasyon hastası olarak bu oyuna 10 üzerinden -25 veriyorum. bir oyun ancak bu kadar kötü ve zevk alınamaz yapılabilir. eksilerini saymaya kalksam sabah olur. en fazla 5 dakka oynamaya çalışabildim. bus driver ile bu oyun kıyaslanamaz bile. sakın almaya ve yüklemeye kalkmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar ben de merak etitim indirdim ama oyuna girmeye kalkınca not enough memory hatası veriyo.50mb flan yazıyo.oyunun klavuzunda bu hataya değinmişler ama söylediklerinin hiçbiri geçerli değil benim pc için.bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

Aynı hata bendede var ya nedir ki çözümü? oyunu indirdik boş boş hddde yer kaplıyo bi oynayamadık. hoş yorumlar pek iyi değil ya
  • Ben oyunu internetten bi türlü bulamıyorum fullunu nereden indirebilirim
  • YasakP.M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsncnrymlk -- 6 Temmuz 2008; 16:57:14 >
  • ne yanlış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Flight simulator x altyapısı üzerinde otobus indirip kullanınderim
    Hava alanları arasında yollar mevcut takip edersiniz 44000 km yarı çapında yol var
    ayrıca trafikte var
    Hem grafikleri bundan on kat daha iyi
    İsterseninz otobüsnüzü uçura bilirsiniz ...

• quote:

Orjinalden alıntı: __InCuBuS__

quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Flight simulator x altyapısı üzerinde otobus indirip kullanınderim
    Hava alanları arasında yollar mevcut takip edersiniz 44000 km yarı çapında yol var
    ayrıca trafikte var
    Hem grafikleri bundan on kat daha iyi
    İsterseninz otobüsnüzü uçura bilirsiniz ...

• demosunu indirdim demin harbiden kötüymüşya bide kasıyor.Hadi grafikleri geçtim.kontroller bukadarmı kötü olur.eski sega oyunlarına benziyo.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.