sistem gereksinimlerine bakarak bile oyunun güzel bi oyun olduğunu anlayabiliriz
alınması gereken bir oyun bence
grafiklerde gene pek bi değişme yok ama eskiden grafikmi vardı oynanabilirlik olsun yeter
7 aralıkta çıkıyor sanırım
Resimlerden Görüldüğü Kadarıyla Pek Güzel Grafikleri Yok
Yok abi bu oyundan diil sanmıyorum inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum Bu ne ya otobüsün lastikler kare kare gölgeler berbat yolda in cin top oynuyo Millattan önce çıkmış crazy taksinin ilkinin görüntüleri bile bundan daha ii ya
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
Yok abi bu oyundan diil sanmıyorum inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum Bu ne ya otobüsün lastikler kare kare gölgeler berbat yolda in cin top oynuyo Millattan önce çıkmış crazy taksinin ilkinin görüntüleri bile bundan daha ii ya
Bence İnanmalısın Sen Aynaları Gördünmü ?
saçmalamaytın tabiki crazy taksi bin çeker bu oyuna oyun oyun değil başka bişi ya bide silmuatlor denilio
kardeş kamerası kokpitten gösteriyomu=?
bus driver gibi hayal kırıklığı yaratacağa benzemiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ehhiste
kardeş kamerası kokpitten gösteriyomu=?
Evet gösteriyor
bu oyunlar adamın ruhunu bunaltıyo ya
Bu sefer ins. guzel olur oncekini anlatmaya gerek yok tam bir fiyaskoydu
Haber icin Tskler *GökCell*
umarım güzel bir oyun olur otobus hastasıyım zaten
Yahu u oyun zaten çıkmamışmıydı? Yoksa ben başka bir oyunla mı karıştırıyorum
Şu işi büyük bir şehirde değilde bizim şehirlerarası otobüs seyahati gibi bir durumda sunsalar tadından yenmez. ( tabii duruma uygun olarak sürekli değişen asfalt , mıcır, çukur , otobüsün ağırlığını artıran fındık çuvalları vs .)
simulasyon sevenler için harika bir oyun
O grafikler büyük bir ihtimalle oyundan değil çünkü busdrivergame adlı sitede geçenlerde ilk görüntüler olarak oyundan sadece bir kaç otobüs resmi verilmişti ve sitedeki ingilizce forumuda takip ediyorum o resimlerden başka elde edilen görüntü yok henüz.
kokpit kamerası varsa ve oynanabilirlik yüksek se süper oyun olur