Şimdi Ara

bütçe 2000 e kadar oyun için laptp önerirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

quote:

Orijinalden alıntı: zubeyrtasci

quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

kimi 1 ay diyor kimi cikti cikacak diyor. hic belli olmayabilir.
    http://www.hizlial.com/msi-ge70-2oe-050xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx765m-173-freedos-full-hd-notebook/30.001.1473.0174 burda 3000 liraya mevcut bekleyemezseniz alabilirsiniz. Memnun kalcaginiz garanti. Ekran karti gtx660m den iyi ve 4. nesil işlemciye sahip. Daha faydali olur gibi. ge60 beklemeye sabrin varsa bekleyebilirsin. Ama söyle bir sorun var. ge60 piyasaya girerse ge70 indirimli fiyati 3000 oldugu icin firlayabilir.
    Benim şahsi tavsiyem; Bende msiden yanayim ama monsterin bir modelini gördüm fikrim degisti o model link paraniz yeterse bunu alin derim... Cok iyi bir model. monster oyun canavari üretir. Yani bir markadir. iciniz rahat olsun. suan param olsa parami korkmadan verecem.

monster dediğinizi gördüm ve muhtemelen okul bilmemnesi kampanyası altında gördünüz diye tahmin ediyorum. evet markadır, babalar gibi pc üretir ama mümkünse mosnter hakkındaki yorumları okuyun derim, dikkat edin:)

monster ile ilgili sorunlar kargo ile ilgili mi ? bir tek kargo sorunu buldum. Banada anlatirsaniz sevinirim seneye bu pcden almayi dusunuyom cunku

kargo ile ilgili ama adamların ellerinde bilgisayar yok muhtemelen ondan dolayı, göndermeme değil gönderememe gibi bir problemleri var sanırsam.
    hatta okuduğum kadarı ile geçen sene ekimde verilen siparişler bile daha gelmemiş yani.

• iyi bari cunku ben yurt dişindan getirtcemde arkadas ile alcaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.