Şimdi Ara

bütçe 2000 e kadar oyun için laptp önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar amaç oyun oynamak bütçem 2000 e kadar var laptop önerirmisiniz

• http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd459xtr-core-i53230m-8gb-750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos-500-gb-usb-30-disk-mouse-canta-hediye/p_46033/
    Heralde daha uygununu bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnCkR -- 19 Temmuz 2013; 21:48:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnCkR

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd459xtr-core-i53230m-8gb-750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos-500-gb-usb-30-disk-mouse-canta-hediye/p_46033/

Kardeş bu uygun değil nedenini söyleyeyim. Sana gelecek olanın işletim sistemi olmayacak sen bide gidip win 7 veya win 8 alıcaksın.(Yeni pcye korsan yüklemezsin diye dedim)

Edit:Kardeş birazcık parayı artırıp bunu alırsan senin için daha iyi olur
    MSI-ge60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavius343 -- 19 Temmuz 2013; 21:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavius343

quote:

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd459xtr-core-i53230m-8gb-750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos-500-gb-usb-30-disk-mouse-canta-hediye/p_46033/

Kardeş bu uygun değil nedenini söyleyeyim. Sana gelecek olanın işletim sistemi olmayacak sen bide gidip win 7 veya win 8 alıcaksın.(Yeni pcye korsan yüklemezsin diye dedim)

MSI-ge60

Korsan yüklenmediğini bilmiyordum bak.

• quote:

quote:

quote:

MSI-ge60

Korsan yüklenmediğini bilmiyordum bak.

korsan kurabilirsin diye biliyom yani öyle bişi oldugunu ilk defa sizden duyuyorum. Eski pcniz lisansli ise onu kullanabilirsiniz.
    Gidip bir internet kafeye abi at bunu win7 pro adam 10 lira alir gönderir. Ama ben bu pcnin yerine link bunu öneririm 128gb ssdli modeli daha iyi fiyatida gayet uygun o siteye guvenemessen burda +50 lirayaya var link hangisine guvenirsen artik sana kalmiş...

• korsan atılır niye atılmasın ilk defa duydum bunu da
  • Çok saolun dostlar arkadaş haklı içinde orj işletim sistemi olursa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

korsan atılır niye atılmasın ilk defa duydum bunu da

Aynen. Bende atılıyor diye biliyordum. Ne oluyoruz dedim. Yanlış anlama olmuş

• quote:

quote:

MSI-ge60

Aslında verdiğim linkte 500 gb USB 3.0 taşınabilir hdd veriyorlar yanında. Bence onu satıp orj win 7/8 alabilir

• quote:

quote:

quote:

MSI-ge60

Aslında verdiğim linkte 500 gb USB 3.0 taşınabilir hdd veriyorlar yanında. Bence onu satıp orj win 7/8 alabilir

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/buy burda gördügüm kadariyla fiyat 500
    baska sitelerde 300 liraya kadar iniyor. o 500 hdd 100 200 anca eder

• Ayni tavsiyeye benim de ihtiyacim var herkes msi oneriyor buna alternatif toshiba ve asustan model onerebilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Ayni tavsiyeye benim de ihtiyacim var herkes msi oneriyor buna alternatif toshiba ve asustan model onerebilirmisiniz ?

up up up. Aynı öneriyi ben de istiyorum :Dup up up. Aynı öneriyi ben de istiyorum :D
  • Msi ın nesi varmışki? Bence gayet güzel. Asustan istiyorsan rahat 4000tl yi gözden çıkaracaksın toshibadan bildiğim bir tek quosmio var onun ekranı da hd olmadığı için ısınamadım. Yeni oyun laptobu alıcam da ekranı hd olmıycak ben hayatta istemem bu arada konu cidden up ne öneriler gelecek merak ediyorum. (Asusdan n56 gibi bişey alırsan 2000tl civarı da var ama o multimedya bilgisayarı. İstediğin oyunu çalıştırsa bile çok uzun ömürlü olmaz. En iyisi msi gibi görünüyor. Bütcen varsa bekle 2oe al sanırım 2700tl civarı olacak)

• bende benzer birşey sorcaktım

30 haziranda vatandan msi ge60 i5 işlemci modelli laptop aldım son zamanlarda ekran kartıyla ilgili problemler yaşadım (bilgisayar ekran kartı yokmuş gibi davranıyordu) servise verdim 6 gün önce ve bugün bir ''iade alınacaktır'' mesajı geldi. büyük ihtimal para iadesi yapacaklar. sorum:

şuan piyasada msi ge60 a özellik ve fiyat konusunda benzeyen kaliteli bir laptop varmı? yoksa biraz daha bekleyip msi ge60 ın yeni nesil ekran kartlı modeline mi bakayım ancak onun içinde herhangi bir tarih ve fiyat aralığı söylenmemiş. ssd li 4. nesil i7, gtx765m gibi bir ekran kartı ışıklı klavye bütün bunlar bu laptobun rahat 3500 olacagını gösteriyor sanki ve bu benim için aşırı pahalı olur

bide vatanın teknik servisten ''ürününüz iade alınacaktır kutu ve aksesuarları getirmeniz rica edilir'' diye mesaj atmışlar bunun anlamı para iadesi mi yoksa yeni bir ürünle değiştirmek mi? (kutuyu ve aksesuarları önceden vermiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revander -- 20 Temmuz 2013; 21:34:25 >

• ge70 2oe 3000 lira ise 3000 liradan asa olcagi kesin onu soyleyim ama 2500-2800 arasi olur. iade konusunu bişi demek istemiyom sizi yanlış yönlendirmiyim. Onlar para verirlerse alirsin yenisini alirsin. Öyle bir imkan olsa ayni parayi geri verirlerse ben parayi alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

ge70 2oe 3000 lira ise 3000 liradan asa olcagi kesin onu soyleyim ama 2500-2800 arasi olur. iade konusunu bişi demek istemiyom sizi yanlış yönlendirmiyim. Onlar para verirlerse alirsin yenisini alirsin. Öyle bir imkan olsa ayni parayi geri verirlerse ben parayi alirim

teşekkür ederim cevabınız için eğerki verdiğim parayı aynen iade alırsam kesinlikle beklicem ge60 ın yeni modelini peki tahmini ne zaman çıkacak herhangi bilginiz varmı? şöyle düşünüyorum en azından yeni ürünün fiyatını görürüm eğer uygunsa onu alırım biraz beklemekte fayda var galiba
  • kimi 1 ay diyor kimi cikti cikacak diyor. hic belli olmayabilir.
    http://www.hizlial.com/msi-ge70-2oe-050xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx765m-173-freedos-full-hd-notebook/30.001.1473.0174 burda 3000 liraya mevcut bekleyemezseniz alabilirsiniz. Memnun kalcaginiz garanti. Ekran karti gtx660m den iyi ve 4. nesil işlemciye sahip. Daha faydali olur gibi. ge60 beklemeye sabrin varsa bekleyebilirsin. Ama söyle bir sorun var. ge60 piyasaya girerse ge70 indirimli fiyati 3000 oldugu icin firlayabilir.
    Benim şahsi tavsiyem; Bende msiden yanayim ama monsterin bir modelini gördüm fikrim degisti o model link paraniz yeterse bunu alin derim... Cok iyi bir model. monster oyun canavari üretir. Yani bir markadir. iciniz rahat olsun. suan param olsa parami korkmadan verecem.

• Son gosterdiginiz bilgisayar da çok çok iyi ancak acele etmeyip su ge60 i bekleyim diye düşünüyorum. Sitelerden alma imkanım yok burda vatandan veya başka bir bilgisayar satan kurumsal bir mağazadan almak istiyorum o yuzden fiyat yönünden biraz daha ılımlı olacağı için ge60 20e yi bekleyim ge70 ile arasında olan ekran büyüklük farkı benim için hiç önemli değil tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim :) peki ya para iadesi yapmayıp ürün değiştirme derlerse ge60 tekrar alayimmi o mavi ekran hatalarından sonra soğudum ister istemez gene aynı şeyleri yaşarsam korkusu başladı bende

• quote:

kimi 1 ay diyor kimi cikti cikacak diyor. hic belli olmayabilir.
    http://www.hizlial.com/msi-ge70-2oe-050xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx765m-173-freedos-full-hd-notebook/30.001.1473.0174 burda 3000 liraya mevcut bekleyemezseniz alabilirsiniz. Memnun kalcaginiz garanti. Ekran karti gtx660m den iyi ve 4. nesil işlemciye sahip. Daha faydali olur gibi. ge60 beklemeye sabrin varsa bekleyebilirsin. Ama söyle bir sorun var. ge60 piyasaya girerse ge70 indirimli fiyati 3000 oldugu icin firlayabilir.
    Benim şahsi tavsiyem; Bende msiden yanayim ama monsterin bir modelini gördüm fikrim degisti o model link paraniz yeterse bunu alin derim... Cok iyi bir model. monster oyun canavari üretir. Yani bir markadir. iciniz rahat olsun. suan param olsa parami korkmadan verecem.

monster dediğinizi gördüm ve muhtemelen okul bilmemnesi kampanyası altında gördünüz diye tahmin ediyorum. evet markadır, babalar gibi pc üretir ama mümkünse mosnter hakkındaki yorumları okuyun derim, dikkat edin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zubeyrtasci

quote:

kimi 1 ay diyor kimi cikti cikacak diyor. hic belli olmayabilir.

monster dediğinizi gördüm ve muhtemelen okul bilmemnesi kampanyası altında gördünüz diye tahmin ediyorum. evet markadır, babalar gibi pc üretir ama mümkünse mosnter hakkındaki yorumları okuyun derim, dikkat edin:)

monster ile ilgili sorunlar kargo ile ilgili mi ? bir tek kargo sorunu buldum. Banada anlatirsaniz sevinirim seneye bu pcden almayi dusunuyom cunku

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.