Şimdi Ara

Bütçe 2800 e çıktı YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Orijinalden alıntı: Antibi0tic

Açıkçası bladeburak adlı arkadaşın önerdiği sistemde ilgimi çekti tabi ki ben pek anlamıyorum bu işlerden sizin kadar tecrübeli değilim. Mesela Bladeburak adlı arkadaşın önerdiği sistemi kasa dışında toplasam kasa olarak tarkoların önerdiği kasayı alsam güzel bir sistem olur mu diye düşünüyordum açıkçası ama pek bir fikrim yok dediğim gibi pek tecrübeli değilim.

tarkolar@ adlı üyenin önerdiği kasa Xigmatek in yeni ürünü. Bütçenizi aşabilir kasa.

+1 ben kasayı çok beğendiğimden tavsiye ediyorum bir de kendimin çok sıkıntı çekmiş olması objektifliğimi engelliyor. açıkçası sistemi toplarken z5 plus + psu hiç aklıma gelmedi z3 plus bile olabilir blade burak ın söylediği kasa+psu ikilisi ile dediğim sistem daha iyi olacaktır hatta bu şekilde yaparsan 2000 tl ile ssd bile alabilirsin ekran kartından kısıp ssd almak bence yapılması gereken birşey

yada 2.çözümün bütçeyi 2500 e çekersen blade burakın önerdiği kasa + psu ikilisi ile benim sistemi alırsınız ssd eklemeden ekran kartı evga gtx 970 yaparsınız işte o zaman 10 numara olur

Şu aşama da GTX 970 alınmamalı ilk parti ürünlerinin hepsinde coil whine sorunu var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası bladeburak adlı arkadaşın önerdiği sistemde ilgimi çekti tabi ki ben pek anlamıyorum bu işlerden sizin kadar tecrübeli değilim. Mesela Bladeburak adlı arkadaşın önerdiği sistemi kasa dışında toplasam kasa olarak tarkoların önerdiği kasayı alsam güzel bir sistem olur mu diye düşünüyordum açıkçası ama pek bir fikrim yok dediğim gibi pek tecrübeli değilim.

tarkolar@ adlı üyenin önerdiği kasa Xigmatek in yeni ürünü. Bütçenizi aşabilir kasa.

+1 ben kasayı çok beğendiğimden tavsiye ediyorum bir de kendimin çok sıkıntı çekmiş olması objektifliğimi engelliyor. açıkçası sistemi toplarken z5 plus + psu hiç aklıma gelmedi z3 plus bile olabilir blade burak ın söylediği kasa+psu ikilisi ile dediğim sistem daha iyi olacaktır hatta bu şekilde yaparsan 2000 tl ile ssd bile alabilirsin ekran kartından kısıp ssd almak bence yapılması gereken birşey

yada 2.çözümün bütçeyi 2500 e çekersen blade burakın önerdiği kasa + psu ikilisi ile benim sistemi alırsınız ssd eklemeden ekran kartı evga gtx 970 yaparsınız işte o zaman 10 numara olur

Şu aşama da GTX 970 alınmamalı ilk parti ürünlerinin hepsinde coil whine sorunu var.

bunu öğrendiğim iyi oldu bunu daha duymamıştım. o zaman r9 280x ile birlikte ssd ye yönelmende fayda var eğer 2500 tl ise 2000 tl ise karar senin ssd olmazsa olmaz dersen r9 270x ile ssd alırsınız sonra ssd eklerim dersen r9 280x alırsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu öğrendiğim iyi oldu bunu daha duymamıştım. o zaman r9 280x ile birlikte ssd ye yönelmende fayda var eğer 2500 tl ise 2000 tl ise karar senin ssd olmazsa olmaz dersen r9 270x ile ssd alırsınız sonra ssd eklerim dersen r9 280x alırsınız

Yani hocam şimdi bütçeyi 2500 çıkarayım o zaman tamam buraya kadar her şey iyi.Ekran kartını'da r9 280x yapalım ssd önemi hakkında pek bir bilgim yok tam olarak ne kadar önemli ne işe yarar pek bilmiyorum açıkçası kusura bakmayın cahilliğime verin biraz beni aydınlatırsanız bu konuda sevinirim bir de kasa olarak önerebileceğiniz bir kasa modeli varsa iyi olur hocam güzel de bir kasa alayım ilerde sıkıntı çıkmasın bütçeyi arttıracağız ona göre artık.Vakit ayırdığınız için ikinize'de teşekkür ediyorum bu arada gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 17 Kasım 2014; 23:49:34 >

• ssd nin önemini basitçe şöyle anlatayım. bizim mekanik diskler hız açısından çok geride kaldıkları için oyun olarak oyunların yüklenme süreleri açılış sürelerinde fark eder. günlük kullanımda pc açılış hızı ve ssd üzerine yüklediğin herşeyin açılış hızları veya okuma yazma işlemlerini hızlandırır.
    arada çok ciddi bir fark var ama bu yüzden fiyatları da tabii hdd gibi değil.
    burada karar aşaman şurası oyunları illa full detay gibi sonuna kadar zorlamak çok mu önemli senin için ?
    yani ultra da değil de orta-üst ayarlarda oynarsan sorun çok mu büyük olur ?

elbette ultra da oynamak istersin ama şu da var sen pc de sürekli oyun oynamıyorsun elbet günlük kullanımın da var hem zaman kazanma hem de hız açısından günlük kullanımda bu kadar ciddi fark yaratan birşeyin senin için önemi ne ?

bu soruların cevabını kendine verirsen sorun kalmaz.

kasaya gelirsek z5 plus gayet güzel bir kasadır ve zalman çok iyi bir markadır. lian li olsa düşünmeden al derim hani o yokken de zalman için aynı şeyi söyleyebilirim her ne kadar lian li kadar bende hayranlığı olmasa da

z5 kalitelidir ancak illa daha iyisi olsun madem

http://www.sanalmarketim.com/zalman-z11-plus-mid-tower-5x-fanli-psusuz-atx-siyah-kasa-hediyeli/p_39413/

çok pahalı gelirse

http://www.sanalmarketim.com/zalman-z11-plus-hf1-mid-tower-5x-red-fanli-psusuz-atx-siyah-kasa/p_58244/

bu 2 kasa aynı kasalar sayılırlar sadece fanlardan biri kırmızı biri mavi. ben mavi olanı öneririm çünkü o 40 tl değerindeki sessizleştirici kit kesinlikle çok işine yarayacak özellikle ssd almayacaksan hdd ler yoğun işlemlerde çok ses yapar orada faydasını görebilirsin

• quote:

ssd nin önemini basitçe şöyle anlatayım. bizim mekanik diskler hız açısından çok geride kaldıkları için oyun olarak oyunların yüklenme süreleri açılış sürelerinde fark eder. günlük kullanımda pc açılış hızı ve ssd üzerine yüklediğin herşeyin açılış hızları veya okuma yazma işlemlerini hızlandırır.
    burada karar aşaman şurası oyunları illa full detay gibi sonuna kadar zorlamak çok mu önemli senin için ?

elbette ultra da oynamak istersin ama şu da var sen pc de sürekli oyun oynamıyorsun elbet günlük kullanımın da var hem zaman kazanma hem de hız açısından günlük kullanımda bu kadar ciddi fark yaratan birşeyin senin için önemi ne ?

kasaya gelirsek z5 plus gayet güzel bir kasadır ve zalman çok iyi bir markadır. lian li olsa düşünmeden al derim hani o yokken de zalman için aynı şeyi söyleyebilirim her ne kadar lian li kadar bende hayranlığı olmasa da

http://www.sanalmarketim.com/zalman-z11-plus-mid-tower-5x-fanli-psusuz-atx-siyah-kasa-hediyeli/p_39413/

çok pahalı gelirse

http://www.sanalmarketim.com/zalman-z11-plus-hf1-mid-tower-5x-red-fanli-psusuz-atx-siyah-kasa/p_58244/

bu 2 kasa aynı kasalar sayılırlar sadece fanlardan biri kırmızı biri mavi. ben mavi olanı öneririm çünkü o 40 tl değerindeki sessizleştirici kit kesinlikle çok işine yarayacak özellikle ssd almayacaksan hdd ler yoğun işlemlerde çok ses yapar orada faydasını görebilirsin

Hocam gerçekten süpersiniz bugün ful bana çalıştınız sanki çok teşekkür ediyorum size bladeburak ve size çok teşekkür ediyorum.Hocam mavi kasa gerçekten iyi hoşuma gitti güzel bir kasa tavsiye etmişsiniz tam istediğim gibi.Bu arada ssd olarak ne önerirsiniz size çok yük oldum ama kusura bakmayın önerinizi almak istedim bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 18 Kasım 2014; 0:08:31 >

• quote:

quote:

ssd nin önemini basitçe şöyle anlatayım. bizim mekanik diskler hız açısından çok geride kaldıkları için oyun olarak oyunların yüklenme süreleri açılış sürelerinde fark eder. günlük kullanımda pc açılış hızı ve ssd üzerine yüklediğin herşeyin açılış hızları veya okuma yazma işlemlerini hızlandırır.

çok pahalı gelirse

Hocam gerçekten süpersiniz bugün ful bana çalıştınız sanki çok teşekkür ediyorum size bladeburak ve size çok teşekkür ediyorum.Hocam mavi kasa gerçekten iyi hoşuma gitti güzel bir kasa tavsiye etmişsiniz tam istediğim gibi.Bu arada ssd olarak ne önerirsiniz size çok yük oldum ama kusura bakmayın önerinizi almak istedim bu konuda.

yo ne demek siz ssd ile daha bir başlangıç yapıyorsunuz o yüzden en kalitelisini almanıza yüksek gb lara ihtiyacınız yok

kingston ssd now v300 120gb işiniz hayli hayli görür ve kalitesiz yabana atılacak bir disk değildir fiyatı da nispeten uygun
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/kingston-ssdnow-v300-sv300s37a12g-25-120gb-ssd-sata3-disk.aspx
    hayırlı olsun şimdiden

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani hocam şimdi bütçeyi 2500 çıkarayım o zaman tamam buraya kadar her şey iyi.Ekran kartını'da r9 280x yapalım ssd önemi hakkında pek bir bilgim yok tam olarak ne kadar önemli ne işe yarar pek bilmiyorum açıkçası kusura bakmayın cahilliğime verin biraz beni aydınlatırsanız bu konuda sevinirim bir de kasa olarak önerebileceğiniz bir kasa modeli varsa iyi olur hocam güzel de bir kasa alayım ilerde sıkıntı çıkmasın bütçeyi arttıracağız ona göre artık.Vakit ayırdığınız için ikinize'de teşekkür ediyorum bu arada gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz sağ olun.

Powercolor R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - 741 TL
    Corsair 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (535MB Okuma / 440MB Yazma) - 199 TL (Web'e Özel)
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - 333 TL

Üstteki önerdiğim bileşenleri ile toplam, 2454 TL fiyat ediyor. Kalan 50 tl kasa fanı alırsınız.

tarkolar@ önerdiğiniz v300 vaat edilen hızlarına ulaşamıyor.

• en iyisi olabilir bir bak sen gene de.

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    271 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    526 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    284 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    154 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    297 TL

SAPPHIRE
    R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    986 TL

Toplam : 2524 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2014; 0:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

en iyisi olabilir bir bak sen gene de.

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    271 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    526 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    284 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    154 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    297 TL

SAPPHIRE
    R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    986 TL

Toplam : 2524 TL

bu fiyata en iyi f/p ürünleri
    saygılarımla..

bjk__murat

yazısı eksik kalmış

şaka bi yana böyle mi yazıyordun ya

işte yapacak birşey yok yine bi tepeden konuşma güzel kardeşim yine aynı şeyler nick değişmiş kendin aynı şekilde devam ediyon. bjk ydi mühendis olmuş egoya bak

yukarıda yazılanları okudun mu hiç ? kafandan sistem yazmak değil bu biz 26 mesajdır neyi tartışıyoruz da karar veremedik acaba ? insanlara en iyisi bu oluyor bunu al geç demekle olmaz yukarıda sabahtan beri yazdığımız parçaları anlatıyoruz seçenekler sunuyoruz önceliğin şuysa şöyle olur buysa böyle olur diye deme ?

yöneticilerde ilgilenmiyor arkadaş çözüm de yok bu adam da kendini nimetten sayıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Powercolor R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - 741 TL
    Corsair 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (535MB Okuma / 440MB Yazma) - 199 TL (Web'e Özel)
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - 333 TL

Üstteki önerdiğim bileşenleri ile toplam, 2454 TL fiyat ediyor. Kalan 50 tl kasa fanı alırsınız.

tarkolar@ önerdiğiniz v300 vaat edilen hızlarına ulaşamıyor.

evet ama o performansı o fiyat hak ediyor. 1gb ı 1.2 tl gibi bir fiyata geliyor. ben f/p ürünü önerdim ve başlangıç için bu disk yeterli

• quote:

bu fiyata en iyi f/p ürünleri
    saygılarımla..

birkaç tane müptela takipçimiz vardı birde sen çıktın başımıza hayırlı olsun.

adam bana direk mesaj attı bakarmısın dedi kasa için 2500 tl yazısını gördüm ve önerdim, daha iyisini yapabilirsen bekliyoruz herkes görüş bildiriyor işte at bakalım, tartışalım sonunda adama en iyisini aldıralım ama yoksa gölge etme başka birşey istemez.

bu arada kasa şunla değişecek

COOLER MASTER NSE-N400 600W MidT ATX SİYAH PENCERELİ KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2014; 0:58:39 >
  • 253 TL MSI Z97 PC Mate Intel Z97 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI 1150 Soket Anakart
    611 TL Intel Core I5 4670K 3.4 GHZ 6MB Cache 1150 Soket 22NM Işlemci
    258 TL KINGSTON HyperX 8GB (2x4GB) DDR3-1866MHz CL9 Bellek - KHX18C9T3K2/8X
    1062 TL Galax GTX970 4GB GDDR5 256Bit DX12 Nvida Geforce Ekran Kartı (Black Edition)
    250 TL COOLER MASTER CM K380 600W RC-K380-KWA600-TR USB Ses Pencereli Siyah Kasa 250 TL üzeri kargo bedava
    209 TL SAMSUNG 120GB 840 EVO 2.5 6.0Gb/s(SATA3), 540-410MB/s 7mm SSD

Toplamda 2643 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Kasım 2014; 21:06:45 >
  • Tartışmaya gerek olduğunu sanmıyorum aranızda bir sorun mu var bilmiyorum ama bence olayı büyütmenin anlamı yok yani tartışmayı uzatmayın ortalık karışmasın boşuna birbirinize düşmeyin.Ben kendisine mesaj attım çoğu konuda gördüğüm için dikkatimi çekti önerilerini merak ettim pek anlamadığım için sizden yardım alıyorum teşekkür ediyorum hepiniz zaman ayırdığınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 18 Kasım 2014; 16:47:40 >
  • Ben biraz araştırma yaptım ve yine sizin önerilerinizle hareket edeceğim birkaç kafama takılan parça var kararsız kaldım sizin tecrübelerinizden yararlanarak bir şeyler toplayalım diyorum ortaya hangisi daha doğru olursa artık.

HDD olarak sizin önerdikleriniz'den WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk iyi gibi duruyor ama WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk alsam daha mı iyi olur bunu da düşündüm açıkçası.

Ekran kartı olarak yine önerdikleriniz arasında kaldım Powercolor R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı ya da SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı yine arada kaldım

Anakart olarak yine önerilerinize dayanarak MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart sanırım buda iyi bir seçim olacak bunu almayı düşünüyorum anakart olarak şu anda.

Şuanda işlemci olarak da kafamda bir şey yok sizin önerdiklerinize bakıyorum ama dediğim gibi pek anlamadığım için zorlanıyorum seçmekte yardımlarınızı bekliyorum.

Ram olarak'ta GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram yoksa Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram

Ssd olarak yine önerdikleriniz'den Corsair 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (535MB Okuma / 440MB Yazma) yeterli olur mu yoksa SAMSUNG 120GB 840 EVO 2.5 6.0Gb/s(SATA3), 540-410MB/s 7mm SSD almam daha mı iyi olur.

Kusura bakmayın gerçekten çok başınızı ağrıtıyorum ama olmuşken tam olsun diyorum o yüzden.Sizin çok vaktinizi aldım hakkınızı ödeyemem.Şu kararsız kaldığım şeyler hakkında'da yardımcı olursanız ortaya bir şeyler yaparsanız son olarak teşekkür ederim kasayı'da şu anda önerdikleriniz'den bakıyorum zaten.

Bu arada sistemi 1 ay içinde gidip alacağım o yüzden detaylı araştırayım dedim topladığımda burada ss paylaşacağım şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 18 Kasım 2014; 21:04:12 >

• quote:

Ekran kartı olarak bu bütçede gtx 970 varken bence diğerleri alternatif değil pek.Fiyatı yüzünden yukarda önerdiğim 1866mhz cl9 rami alabilirsiniz.Evo çok daha mantıklı samsung magician yazılımı sayesinde çok ciddi performans iyileştirmesi oluyor tomshardware testlerini inceleyebilirsiniz.Z97'nin en kötü anakartı mate ama F/P olarak en mantıklısı şu an o Türkiye şartlarında.HDD olarak aşağıdaki ürünü tercih edebilirsiniz

http://www.teknobiyotik.com/donanim/hard-disk-hdd/toshiba-2tb-7200-rpm-64mb-on-bellek-3-5-sata-iii-disk-dt01aca200.html

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Ekran kartı olarak bu bütçede gtx 970 varken bence diğerleri alternatif değil pek.Fiyatı yüzünden yukarda önerdiğim 1866mhz cl9 rami alabilirsiniz.Evo çok daha mantıklı samsung magician yazılımı sayesinde çok ciddi performans iyileştirmesi oluyor tomshardware testlerini inceleyebilirsiniz.Z97'nin en kötü anakartı mate ama F/P olarak en mantıklısı şu an o Türkiye şartlarında.HDD olarak aşağıdaki ürünü tercih edebilirsiniz

http://www.teknobiyotik.com/donanim/hard-disk-hdd/toshiba-2tb-7200-rpm-64mb-on-bellek-3-5-sata-iii-disk-dt01aca200.html

Yukarıda'da dedikleri gibi gtx 970 coil whine sorunu olduğunu söyledikleri için vazgeçmiştim.Zaman ayırdığınız için teşekkürler gerçekten minnettarım.

• blacke asla gerek yok.

tabikide sapphire 290

ram gskill kalsın.

samsung 840 evo >> LS

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Yukarıda'da dedikleri gibi gtx 970 coil whine sorunu olduğunu söyledikleri için vazgeçmiştim.Zaman ayırdığınız için teşekkürler gerçekten minnettarım.

KINGSTON HyperX Fury Black 8GB DDR3-1600MHz Bellek - HX316C10FB/8
    %18
    176,12 TL
    207,82 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 176.427.346 WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive
    %18
    122,11 TL
    144,09 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 103.218.645 GIGABYTE GA-H97-D3H H97 LGA 1150 DDR3-1600MHz Anakart
    %18
    265,47 TL
    313,25 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 138.237.542 INTEL Core i5-4690 3.50 GHz LGA1150 İşlemci
    %18
    494,00 TL
    582,92 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 128.331.255 POWERCOLOR Radeon R9 280X Turbo Duo OC 3 GB GDDR5 384 Bit Ekran Kartı (AXR9280X3GBD5-T2DHE/OC)
    %18
    638,49 TL
    753,42 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 146.169.116 CORSAIR Carbide 200R (CC-9011023-WW) Power Yok USB Ses Siyah Kasa
    %18
    138,15 TL
    163,01 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 132.504.110 SEASONIC (SEA-M12II-620) 620W 80 Plus Bronze 12 cm Fan Güç Kaynağı
    %18
    204,29 TL
    241,07 TL
    Ürün özellikleri için tıklayın 196.251.155 KINGSTON SSDNow SM2280S3/120G 120 GB mSATA Solid State Drive
    %18
    178,46 TL
    210,59 TL

Sepet Tutarı: 2.217,08 TL
    KDV Tutarı: 399,07 TL
    KDV Dahil Toplam: 2.616,15 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Kasım 2014; 3:00:31 >

• Yardımlarınız sayesinde bende biraz düşünerek araştırarak en sonunda şöyle bir sisteme karar verdim bütçemi aşıyor ama buna değeceğini düşünüyorum.Bütçemi aşacağı için sanırım 1 2 ay içinde anca toplarım bu sistemi toplayınca'da zaten ss leri ekleyeceğim yalnız bu toplamayı düşündüğüm sistemi de size nasıl olduğu konusunda sormak istiyorum.Bu parçalar birbiriyle uyum sağlayacaktır umarım.

MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Sapphire R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı

Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD

Kasaya tam olarak karar veremedim açıkçası şu an kafamda olanlar COOLER MASTER NSE-N400 600W MidT ATX SİYAH PENCERELİ KASA - CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

Fiyatlar vatan bilgisayara göre yaklaşık 2878 tutuyor.Farklı kasa önerebilirsiniz yada başka aklınızda bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim işlemciyi falan nasıl karar vermişim iyimi olmuş sizce gereksiz mi.Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 20 Kasım 2014; 23:14:14 >

• cooler masterdaki psu 80PLUS 564W veriyor onu alabilirsin rahatlıkla.

ama o anakart işlemci olmaz biri OC için biri normal kullanım için ya 4590 yapıp ZOTAC GTX970 al ya da anakartı en az G55 SLI yap.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.