Şimdi Ara

Bütçe 2800 e çıktı YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Antibi0tic

arada dağlar kadar fark var yazık edersiniz o sisteme o parayı vererek

833 TL Intel Core I7 4770K 3.5 GHZ 8MB Cache 1150 Soket 22NM Işlemci (n11 500 TL üzeri %10 indirim kullanılarak bu fiyata alınabilir)
    315 TL Asrock Z97 Anniversary Intel Soket 1150 DDR 3 Sata 3 4 x USB 3.0 Anakart
    254 TL Team Dark Series 8GB (2x4GB) DDR3 1866 mHz CL9 Bellek
    984 TL GALAX GTX 970 EX OC BLACK EDITION 4GB GDDR5 256 bit 1317/7010 Mhz Ekran Kartı(n11 500 TL üzeri %10 indirim kullanılarak bu fiyata alınabilir)
    250 TL COOLER MASTER CM RC-K380-KWA600-TR K380 600W USB Ses Pencereli Siyah Kasa
    209 TL Samsung 120GB 840 Evo Sata3 2.5" 95K IOPS 540-410MB/s 7mm Ssd Disk

Toplamda 2845 TL n11+teknobiyotik+eksenbilg.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

cooler masterdaki psu 80PLUS 564W veriyor onu alabilirsin rahatlıkla.

ama o anakart işlemci olmaz biri OC için biri normal kullanım için ya 4590 yapıp ZOTAC GTX970 al ya da anakartı en az G55 SLI yap.

Peki hocam en mantıklı nasıl olur anakartı mı değiştireyim yoksa işlemciyi 4590 yapıp gtx970 mi alayım ?

cohannan hocam teşekkürler önerileriniz için sağ olun çok yardımcı oluyorsunuz bana.

Açıkcası coil whine sorununun çok fazla sorun çıkaracağını düşünmüyorum ben hocam gtx970 gerçekten iyi bir kart çünkü almaya değer bu bütçede cohannan yukarıda dediği gibi şöyle bir şey düşündüm nasıl olur acaba.

anakart böyle kalsa: MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

işlemci ise : Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

Ekran kartı'da : GTX970 olsa diyorum nasıl olur hocam olur mu acaba ? eğer böyle iyi ise bunda karar vereceğim.GTX970 farklı modelleri var sanırım pek anlamıyorum hangisi daha iyi olur onuda açıklarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 21 Kasım 2014; 17:06:06 >

• tabikide böyle yap valla o konuda sen araştır birşey demiyeyim nerdeyse hepsinde cw çıkıyor.

zotac'ta duymadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Kasım 2014; 22:03:31 >
  • quote:

tabikide böyle yap valla o konuda sen araştır birşey demiyeyim nerdeyse hepsinde cw çıkıyor.

zotac'ta duymadım daha.

Mühendismurat: Hocam hemen hemen hepsinde var sanırım ama öyle çok önemli bir şey değil yani bence çok rahatsız edici derecede değilmiş.Beni rahatsız etmez zaten benim için problem yok hem iyi kart zaten siz Zotac modelini öneriyorsunuz başka modelleride var bu gtx970 lerin diğer modellerini önerir misiniz nasıldır ?

LEON-X: hocam rahatsız edeceğim ama forumda sizle bu bölümde çok sık karşılaşıyorum, buradaki çoğu arkadaş çok yardımcı oldular sağ olsunlar onların yardımları doğrultusunda bir sistem toplamaya çalışıyorum böyle bir şeyler yaptık ama sizden de biraz öneri alabilir miyim acaba merak ediyorum sizinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum konuya çağırdım sizi ama kusura bakmayın rahatsız ettiğim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 21 Kasım 2014; 23:55:52 >

• ASUS STRIX galiba en az var ama pahalı 200 lira daha.
  • quote:

ASUS STRIX galiba en az var ama pahalı 200 lira daha.

Yaklaşık 3100 TL yapar o kartı alırsam ama buna değer diye düşünüyorum taksitle almayı düşünüyorum parçaların bazılarını.Yani hocam size göre o anakart ve 4590 işlemci bide bu ekran kartı uyumlu olur değil mi ?
  • quote:

quote:

Yaklaşık 3100 TL yapar o kartı alırsam ama buna değer diye düşünüyorum taksitle almayı düşünüyorum parçaların bazılarını.Yani hocam size göre o anakart ve 4590 işlemci bide bu ekran kartı uyumlu olur değil mi ?

evet kardeşim uyumsuzluk olacak birşey yok rahat ol.
  • quote:

quote:

quote:

evet kardeşim uyumsuzluk olacak birşey yok rahat ol.

O zaman sistem böyle güzel oldu hocam ekran kartı baya sağlam bir şey olacak en çok masraf ona gidiyor zaten :) Çok teşekkür ediyorum hocam gerçekten çok zaman ayırdınız usanmadan bıkmadan her soruma cevap verdiniz teşekkür ederim sağ olun zaman ayırdığınız için

• Rica ederim kardeşim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyım...

Anakartı, GIGABYTE GA-H97-D3H modeli seçtim, hem dual bios özellikli hemde sata ekspres ara yüzüne destek veriyor, ilerisi için daha iyi olur, Msi'ın PC Mate modeline göre üstündür ve 40 TL daha pahalıdır.

İşlemci, f/p olarak i5 serisi 4590 modelini seçtim, turbo boost ile 3.7ghz'e kadar o.c olabiliyor.

Bellek, olarak Corsair'in Vengeance serisi Low Profile ramlerini yazdım, ileri de cpu cooler kullanırken, yüksek soğutuculu ramler de ki gibi sorun yaşamazsın, ayrıca ramlerin sisteme getirisi düşük olduğundan çok pahalı ram almaya da gerek yok.

Ekran kartı, olarak Asus STRIX serisi GTX970 modelini yazdım, bazı özellikleri barındırıyor;

- 0dB fan teknolojisine sahip DirectCU II, düşük sistem isteyen oyunları tam sessizlikte, yüksek sistem gerektiren oyunları ise %30 serin ve 3 kat daha sessizlik sağlar.
    - 6 fazlı Super Alloy Power barındıran DIGI+ VRM, üst düzey verimli.

* Asus sitesinden alıntıdır.

Kasa, olarak Corsair Carbide serisi 200R modelini yazdım f/p olarak ideal duruyor, iç hacmi, kasa içi kablo düzenlemesi ve cpu cooler yüksekliği için yeterli alan vs. gibi avantajları var.

Psu olarak, Highpower'ın 750w (12v 675w) 80+ Plus f/p oranı yüksek modelini yazdım, uzun vade de yeterli gelecektir.

Sistem:http://www.eksenbilgisayar.com/

Bütçe 2800 e çıktı YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Kasım 2014; 0:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Rica ederim kardeşim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyım...

Anakartı, GIGABYTE GA-H97-D3H modeli seçtim, hem dual bios özellikli hemde sata ekspres ara yüzüne destek veriyor, ilerisi için daha iyi olur, Msi'ın PC Mate modeline göre üstündür ve 40 TL daha pahalıdır.

İşlemci, f/p olarak i5 serisi 4590 modelini seçtim, turbo boost ile 3.7ghz'e kadar o.c olabiliyor.

Bellek, olarak Corsair'in Vengeance serisi Low Profile ramlerini yazdım, ileri de cpu cooler kullanırken, yüksek soğutuculu ramler de ki gibi sorun yaşamazsın, ayrıca ramlerin sisteme getirisi düşük olduğundan çok pahalı ram almaya da gerek yok.

Ekran kartı, olarak Asus STRIX serisi GTX970 modelini yazdım, bazı özellikleri barındırıyor;

- 0dB fan teknolojisine sahip DirectCU II, düşük sistem isteyen oyunları tam sessizlikte, yüksek sistem gerektiren oyunları ise %30 serin ve 3 kat daha sessizlik sağlar.
    - 6 fazlı Super Alloy Power barındıran DIGI+ VRM, üst düzey verimli.

* Asus sitesinden alıntıdır.

Kasa, olarak Corsair Carbide serisi 200R modelini yazdım f/p olarak ideal duruyor, iç hacmi, kasa içi kablo düzenlemesi ve cpu cooler yüksekliği için yeterli alan vs. gibi avantajları var.

Psu olarak, Highpower'ın 750w (12v 675w) 80+ Plus f/p oranı yüksek modelini yazdım, uzun vade de yeterli gelecektir.

Sistem:http://www.eksenbilgisayar.com/

Bütçe 2800 e çıktı YARDIM

Sağ olun hocam sizinde önerilerinizi almak istedim forumdaki tecrübeli kişilerdensiniz banada zaman ayrıdığınız için ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.Ayrıca seçtiğiniz parçaları neden seçtiğinizide ayrıntılı şekilde yazmışsınız çok hoşuma gitti sağ olun hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.