Şimdi Ara

Bütçe 45bin tl kafam çok karışık tavsiyeleriniz bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bravo Dynamic Plus 1.6 Multijet 105 HP E5 - 45,820 tl

Safety Plus Kit ve stil pakedi eklendiğinde zaten Full oluyor. Pazarlıkla bunlar ekli halde 45 bin liraya verirler mi bilmiyorum ancak B sınıfı araçlar bu fiyatlardayken seçiminiz bu olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

yeni i30

hem genç işi(arka farlar hariç, ön taraf çok güzel)
    hem donanım olarak çok güzel hem de istediklerini karşılıyor. hem de güçlü motor.

Ne kadara bırakıyorlar liste başlangıç fiyatı 50.500tl dizel için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJet

quote:

Orijinalden alıntı: Drknss

Eğer tarzınıza uyarsa Alfa Romeo Mito 1.3 JTD de düşünebilirsiniz. Bence o paraya alınabilecek en dikkat çekici araçlardan.

Giulietta olsa of of :)

Bence Mito'yu da es geçmeyin. O fiyata o kadar donanımlı bir araç zaten bulabileceğinizi pek sanmıyorum. 7 hava yastığı esp DNA sistemi vs vs standart donanımlar arasında. Çerçevesiz kapılar da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Bravo Dynamic Plus 1.6 Multijet 105 HP E5 - 45,820 tl

Safety Plus Kit ve stil pakedi eklendiğinde zaten Full oluyor. Pazarlıkla bunlar ekli halde 45 bin liraya verirler mi bilmiyorum ancak B sınıfı araçlar bu fiyatlardayken seçiminiz bu olmalı.

dynamic plus + asist kit = 46bin tl son fiyat çektiler. 800tl lik indirim şaka gibi vw'de bile selam versen 1.500tl indirim yapıyorlar.
  • quote:

quote:

dynamic plus + asist kit = 46bin tl son fiyat çektiler. 800tl lik indirim şaka gibi vw'de bile selam versen 1.500tl indirim yapıyorlar.

45 bin tl indirimli hali olduğu için olabilir. Tüm bayilere sorun, bayileri birbirine kırdırarak 45 bin liraya plus kitli Bravo alabilirsiniz belki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

yeni i30

hem genç işi(arka farlar hariç, ön taraf çok güzel)
    hem donanım olarak çok güzel hem de istediklerini karşılıyor. hem de güçlü motor.

Ne kadara bırakıyorlar liste başlangıç fiyatı 50.500tl dizel için

1500tl düşerler bence. eğitimci ve hukukçulara öyle bir indirimleri vardı ama bitti. nisan ayı için geçerli idi. sıkı bir pazarlık ile bırakırlar diye düşünüyorum.
    test araçları da var. test etsen fena olmaz. 180 boyum var. perşembe günü i20 içine baktım onda bile rahat ediyordum. i30 bakacaktım ama 4kişi i30 baktığı için boş bırakmadılar.. tam i30a bakacakken servisteki işimin bittiğini söylediler. bakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 28 Nisan 2012; 20:38:22 >

• quote:

quote:

quote:

Eğer tarzınıza uyarsa Alfa Romeo Mito 1.3 JTD de düşünebilirsiniz. Bence o paraya alınabilecek en dikkat çekici araçlardan.

Bence Mito'yu da es geçmeyin. O fiyata o kadar donanımlı bir araç zaten bulabileceğinizi pek sanmıyorum. 7 hava yastığı esp DNA sistemi vs vs standart donanımlar arasında. Çerçevesiz kapılar da cabası.

Ufak gelir o boyum 1.82 birde yatarak sürmeyi severim arkama zaten kimse sığmıyor mitoda hiç sığmaz :)

• quote:

quote:

quote:

45 bin tl indirimli hali olduğu için olabilir. Tüm bayilere sorun, bayileri birbirine kırdırarak 45 bin liraya plus kitli Bravo alabilirsiniz belki.

Bugün kartaşa gittim birde birmota uğramak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ufak gelir o boyum 1.82 birde yatarak sürmeyi severim arkama zaten kimse sığmıyor mitoda hiç sığmaz :)

O zaman arkadaşların dediği gibi Bravo mantıklı görünüyor.

• senın araban kıa pro ceed olmalı 1.6 crdi 5 yıl garantili fiyatı ve donanımıda oldukça iyi .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-128-ps-proceed-conpect-2012-mt-dizel-hatasiz-sifir-ayarinda-82592728/detay
  • 2.el seat leon'a ne dersiniz ?
  • 45 bin lira param olsa düşünmeden alacağım tek araçtır Bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARB

senın araban kıa pro ceed olmalı 1.6 crdi 5 yıl garantili fiyatı ve donanımıda oldukça iyi .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-128-ps-proceed-conpect-2012-mt-dizel-hatasiz-sifir-ayarinda-82592728/detay

Tek kapılı araçlar kullanışlı mıdır bugün megane coupe'a baktım tasarım olarak çok güzel ama arka kısmı çok basık ve görüş açısı bakımından zayıf geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

Megane HB Play
    http://www.renault.com.tr/anasayfa

Fransız araçlara karşı önyargım var ama 308 yada megane düşünülebilir çabuk dağılıyor orasından burasından ses gelir diyolar. Fransız alan tanıdıklarımın araçları çok çabuk dağılıyor nedense.
  • Polo 1.6 tdi comfortline
  • Sen Fiat bayilerini dolaş, 45 bine Plus kitli Dynamic Plus donanımı hangi bayi veriyorsa al. 0 alıp ilk sahibi olmak varken 2.el boşuna arama. Üstelik B sınıfı parasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ykaraca -- 28 Nisan 2012; 21:55:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HARB

senın araban kıa pro ceed olmalı 1.6 crdi 5 yıl garantili fiyatı ve donanımıda oldukça iyi .

Tek kapılı araçlar kullanışlı mıdır bugün megane coupe'a baktım tasarım olarak çok güzel ama arka kısmı çok basık ve görüş açısı bakımından zayıf geldi.

bence kia bayisine gidip incele içinin ne kadar geniş oldugunu sen gör ben oldukça uzun boyluyum ve çok rahat ettim
    5 yıl garantısı zaten arabasına ne kdr güvendıgını gosterıyor satarkende rahat satarsın alan kısı garantısının oldugunu gorunce gonul rahatlıgıyla alır birçok firma + 2 yıl garantı sunuyor ama bunun ıcın ek ücret ödemenın bır anlamı yok bence .
    vw den yola çıkarsan +2 yıl için golf de 1250 lıra ücret istiyorlar (yanlıs bilmiyorsam )

• 45 veren baba 50'yide verir al yeni i30 dizel hem donanımlı hem şekil bir araba
  • Fiat Bravo veya Vw Polo 1.6 TDI önereceğim (sağlamlık ve 2. el değerini koruması bakımından, yoksa Bravo'dan üstün görmüyorum kesinlikle)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.