Şimdi Ara

Bütçe 45bin tl kafam çok karışık tavsiyeleriniz bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Passenger

45 liraya adam gibi C sınıfı dizel araç tavsiye edilemez oldu.
    Edilebilenler de baz donanımlar. Gerçekten piyasa çok yüksek.

Aynen katılıyorum. 45bin tl ye alınacak araç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJet

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Yazık günah ya 45 bin boşa gidecek.Evde kaç kişisiniz de 3. arabayı alıyorsunuz?Kıskandığımdan değil Allah daha çok versin ama o para bankada dursa yarın bir dün ev peşinatı yaparsın ne bileyim iş kurarsın.Araba alsan yarısı erir gider.Arabaya yaptığın masraflarda cabası.

Hadi illa araba alayım diyorsan bari git şöyle okulda karı kıza hava atacağın bi şey al yahu.35 bine bmw al 10 binide kenara koy yürütürken lazım olursa kullanırsın.Ama sen bilirsin bu sadece benim görüşüm.

Bana araba lazım şuan ev değil. Evde kaç kişi yaşadığımız da kimseyi ilgilendirmez. Buraya araba tavsiyesi almak için konu açtım bu parayı nasıl değerlendireyim diye değil. Karı kıza hava atmak için araba alın diyen mantığınızı seviyim. Benim işimi görmesi getirip götürmesi sorun çıkarmaması lazım. Öyle her dakika araba araba almıyoruz mera etme en az 5 sene bineriz.

Bende senin babanın aklını seveyim.Kendi lineaya binecek öğrenci oğluna 45 binlik araba alacak.Hayır o kadar para verecek aldığı arabada mazotlu c sınıfı araba yazık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MJet

quote:

Yazık günah ya 45 bin boşa gidecek.Evde kaç kişisiniz de 3. arabayı alıyorsunuz?Kıskandığımdan değil Allah daha çok versin ama o para bankada dursa yarın bir dün ev peşinatı yaparsın ne bileyim iş kurarsın.Araba alsan yarısı erir gider.Arabaya yaptığın masraflarda cabası.

Hadi illa araba alayım diyorsan bari git şöyle okulda karı kıza hava atacağın bi şey al yahu.35 bine bmw al 10 binide kenara koy yürütürken lazım olursa kullanırsın.Ama sen bilirsin bu sadece benim görüşüm.

Bana araba lazım şuan ev değil. Evde kaç kişi yaşadığımız da kimseyi ilgilendirmez. Buraya araba tavsiyesi almak için konu açtım bu parayı nasıl değerlendireyim diye değil. Karı kıza hava atmak için araba alın diyen mantığınızı seviyim. Benim işimi görmesi getirip götürmesi sorun çıkarmaması lazım. Öyle her dakika araba araba almıyoruz mera etme en az 5 sene bineriz.

Bende senin babanın aklını seveyim.Kendi lineaya binecek öğrenci oğluna 45 binlik araba alacak.Hayır o kadar para verecek aldığı arabada mazotlu c sınıfı araba yazık.

Niye böyle mi kural mı var babalar hep daha pahalı arabaya mı binmesi gerekiyormuş. Herkesi kendi baban gibi görme koçum.

• 2011 model (eski kasa) prime paket hyundai i30 oneririm bir inceleyin hocam,arabada yok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurBay

merhaba citroen ds3 veya çok spor olur dersen yeni c4 önerebilirim, hatta müthiş fiyatlar da verebilirim, kendim citroen kullanıyorum ve satıyorum, iletişime geçmek istersen kubilay.yasayanlar@citroen.com.tr, 1.6 e hdi 92 hp ds3 , 1.6 hdi 92 hp c4 confort alabilirsin, o paralara, segmentinin en donanımlı araçları diyebilirim ve müthiş bir süspansiyon var, bi bak derim fiyat konusunda ise elimden geleni yaparım. bilginize sunmak istedim, ne alırsanız alın hayırlı olsun şimdiden...

Ankara'da mısınız?
  • yeni c4
  • megane play edition bütceyi aşmadan tam 45 bine alabilirsin ayrıca canlısını gör çok hoşuna gideceğine eminim
  • dizel manuel ise en iyi motor e-HDI
    en konforlu araç olarak seçilen c4 tavsiye ederim,
    i30 ve hyundai'den uzak durun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabsin

megane play edition bütceyi aşmadan tam 45 bine alabilirsin ayrıca canlısını gör çok hoşuna gideceğine eminim

Uğradım bayiye play edition olan yoktu. Canlısını merak etmiyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

yeni c4

Bir tek citroen bayisine uğramadım en kısa sürede bakarım. Teşekkürler.
  • 1 yıl once alsan 35'e bugun 45'e satılan aracları alabilirdin. Son bir yıldaki otomobil devaluasyonuna denk gelmişsin maalesef:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

Bu konuyla ilgili link fikir verir umarım:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59281305
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59260834

• Citroen C4 dizel manuel vites confort donanımı 92 hp. 45 binin altına bile alabilirsiniz.
    Şiddetle tavsiye edilir.
    Gönlünce olsun..
  • Öğrenciye dizel c4 iyi gider, gayet tasarrufludur ama ben olsam alman bakardım astra h veya j kasa 1.3 cdtı, vw golf 1.6 tdı vb araçlar..2.elleri c4 e göre daha iyi ve genel olarak daha sorunsuzdur..Yok iki üç sene biner satarım diyorsan c4 te olabilir olmaz diye bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.