Ford kampanya yapmış. Titanium bir Focus alın. Dolu zaten. 400 TL taksitli. Peşinatı yükseltirseniz taksit düşer. Hatta bu 45 bin TL peşin bütçeye komik bir meblağa düşer harçlıktan ödersiniz. 4 yıl sonunda geri ödemesi var. O zamana kadar mezun olur kendi paranızla son ödemesini yaparsınız. O zaman belki sedan lazım olur. Parayı ödemez elinizdekini verir bir sedan alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: MJet
quote:
Orijinalden alıntı: yaLinkiLic
opeldeki kampanya devam ediyorsa geçen ay 46.000 liraya astra j vardı 1.3 cdti
Tasarımı en çok hoşuma giden C segmenti araç fakat 1.3cdti 95hp bir önceki kasaya göre çekiş düşmüş galiba. Arabada işçilik malzeme kalitesi çok iyi ama o motorda performans sıfır. 0-100km 14sn'nin üzerindeydi yanlış hatırlamıyorsam.
En boş modeli değilmi bu 46bin tl'lik olan astra j ?
Siz bence kendiniz test edin ondan sonra karar verin.Bana oldukça yeterli gelmişti ki arabam honda yani her araba kesmez.
polo 1.6 tdi piyasada bu aralar o fiyatlara en çok satılan araç
quote:
Merhaba değerli forum üyeleri, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim şuan arabayla gidip geliyorum okula(linea var). Linea'yı babama vereceğim, babamda bana 45bin tl'lik bir araç alacak fakat ne alacağıma karar veremedim. Başlıca kriterlerim:
1. Araç kesinlikle hb olacak kapı sayısı önemli değil,evde 3 araba olacak. 2. Dizel ve manuel olacak. 3. Motor hacmi 1.6 vergi diliminde olabilir 1600cc'yi geçmemeli. 4. Çabuk dağılmaması lazım 5 sene felan binmeyi düşünüyorum. 5. Sıfır seçenek kısıtlı olduğu için 2.elde olabilir kilometresi maksimum 20bin hata boya olmaması gerek.
Çok mu seçiciyim ne :) Bu kriterlere göre tavsiye verebilirsiniz sevinirim arkadaşlar. Araç 2-3 hafta içinde alınacaktır.
Herkese teşekkürler şimdiden.... İyi forumlar.
Özel mesaj gönderdim
quote:
Orijinalden alıntı: emr256
quote:
Merhaba değerli forum üyeleri, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim şuan arabayla gidip geliyorum okula(linea var). Linea'yı babama vereceğim, babamda bana 45bin tl'lik bir araç alacak fakat ne alacağıma karar veremedim. Başlıca kriterlerim:
1. Araç kesinlikle hb olacak kapı sayısı önemli değil,evde 3 araba olacak. 2. Dizel ve manuel olacak. 3. Motor hacmi 1.6 vergi diliminde olabilir 1600cc'yi geçmemeli. 4. Çabuk dağılmaması lazım 5 sene felan binmeyi düşünüyorum. 5. Sıfır seçenek kısıtlı olduğu için 2.elde olabilir kilometresi maksimum 20bin hata boya olmaması gerek.
Çok mu seçiciyim ne :) Bu kriterlere göre tavsiye verebilirsiniz sevinirim arkadaşlar. Araç 2-3 hafta içinde alınacaktır.
Herkese teşekkürler şimdiden.... İyi forumlar.
Özel mesaj gönderdim
Cevaplandı
C segmenti bir araç düşünüyorum arkadaşlar.
Tek kapı olması sorun olmazsa pro ceed ve magene coupe güzel seçenekler
40Bin liraya tam dolu bir c3 yada orta donanımlarda bir c4 çok güzel olur.
Ankara'da Polo bluemotion'da sıra var mı? Sunduğu donanım gayet iyi motor nasıl bilemem ama 1.2tdi :) Kalan parayıda mazot parası yaparım.
hangi paket? sport mu? yoksa baz olan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: A380
quote:
Orijinalden alıntı: yaLinkiLic
hangi paket? sport mu? yoksa baz olan mı?
bahsettiğim 46.000 tl olan baz versiyon olan edition paketiydi ancak fiyat liste fiyatı. forumdan bir arkadaş geçen ay 47.500 gibi bir rakama enjoy plus paketlisini almıştı pazarlık sonucu. onun liste fiyatıda 53.000 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam o zaman.
Yazık günah ya 45 bin boşa gidecek.Evde kaç kişisiniz de 3. arabayı alıyorsunuz?Kıskandığımdan değil Allah daha çok versin ama o para bankada dursa yarın bir dün ev peşinatı yaparsın ne bileyim iş kurarsın.Araba alsan yarısı erir gider.Arabaya yaptığın masraflarda cabası.
Hadi illa araba alayım diyorsan bari git şöyle okulda karı kıza hava atacağın bi şey al yahu.35 bine bmw al 10 binide kenara koy yürütürken lazım olursa kullanırsın.Ama sen bilirsin bu sadece benim görüşüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Yazık günah ya 45 bin boşa gidecek.Evde kaç kişisiniz de 3. arabayı alıyorsunuz?Kıskandığımdan değil Allah daha çok versin ama o para bankada dursa yarın bir dün ev peşinatı yaparsın ne bileyim iş kurarsın.Araba alsan yarısı erir gider.Arabaya yaptığın masraflarda cabası.
Hadi illa araba alayım diyorsan bari git şöyle okulda karı kıza hava atacağın bi şey al yahu.35 bine bmw al 10 binide kenara koy yürütürken lazım olursa kullanırsın.Ama sen bilirsin bu sadece benim görüşüm.
+ 1
aynı fikirdeyim
merhaba citroen ds3 veya çok spor olur dersen yeni c4 önerebilirim, hatta müthiş fiyatlar da verebilirim, kendim citroen kullanıyorum ve satıyorum, iletişime geçmek istersen kubilay.yasayanlar@citroen.com.tr, 1.6 e hdi 92 hp ds3 , 1.6 hdi 92 hp c4 confort alabilirsin, o paralara, segmentinin en donanımlı araçları diyebilirim ve müthiş bir süspansiyon var, bi bak derim fiyat konusunda ise elimden geleni yaparım. bilginize sunmak istedim, ne alırsanız alın hayırlı olsun şimdiden...
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Bana araba lazım şuan ev değil. Evde kaç kişi yaşadığımız da kimseyi ilgilendirmez. Buraya araba tavsiyesi almak için konu açtım bu parayı nasıl değerlendireyim diye değil. Karı kıza hava atmak için araba alın diyen mantığınızı seviyim. Benim işimi görmesi getirip götürmesi sorun çıkarmaması lazım. Öyle her dakika araba araba almıyoruz mera etme en az 5 sene bineriz.