Bildirim
Bütçe 5000 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: halil0234
GTA 5 ULTRADA KASMAYACAK BİR LAPTOP ARIYORUM, UZUN ÖMÜRLÜ
NOT: MONSTER HARİÇ
http://www.sadecenotebook.com/msi-ge62-2qe-071xtr-gtx965m-pmu400563 -
quote:
GTA 5 ULTRADA KASMAYACAK BİR LAPTOP ARIYORUM, UZUN ÖMÜRLÜ
NOT: MONSTER HARİÇ
http://www.teknolojikapinda.com/msi-dizustu-bilgisayar/msi-nb-ge62-apache-2qe-072xtr-notebook
bunu bi incele istersen ;) -
Neden Monster hariç merak ettim o yüzden soruyorum usta. -
daha monster yeni aldım gtx980m en kalitelisinden ama lolü bile kastı ben bu markayı bir daha almam kardelşim sizde tavsiye etmiyorum -
kardeşim ghz ı az değilmi? -
Avrupa'dan biri getirebilirse Schenker ya da yeni 1500 euro civarında konfigüre edilmiş 15" alienware öneririm. Hatta alienware + gpu kutusu (sitede özel bi adı var graphics amplifier'dı sanırım, masaüstü ekran kartı takıp bunu laptopa bağlıyorsunuz) alırsanız bu üründe %25 indirim var kendi sitesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 22 Haziran 2015; 16:26:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maalsef avrupadan alma durumu yok :) -
http://www.teknolojikapinda.com/dizustu-bilgisayar/msi-ge62-apache-2qe-070tr-notebook tavsiye ettigin laptopun yerine bu daha iyi midir kardeşim acaba?
eğer bu fiyatlarda başka bildigin varsa tavsiye edersen cok güzel olur -
Bu kadar para verince gerçekten güzel bir mal alması lazım insanın. Ben de monster'dan yana değilim böyle ciddi meblağlarda. İnsanlar "ooo ekran kartı böyle, işlemci şöyle" diye atlıyor hemen ama ne bileyim laptop da her şey donanım değil bence. Anakart ne acaba? Hiç bilinmez böyle şeyler laptoplarda, bakılmaz da. Firmalar burada baya dandik mallar kullanıp kârını arttırabilir. Kaç tane monster alan arkadaşım varsa ses kartı gümledi mesela. Bunun dışında kasa, klavye, touchpad kalitesi de önemli bence, keza ekran paneli falan da.
Yenilense bile msi ge serisinin kasa yapısı hala kötü bence fakat şu GT serileri güzel gerçekten. Türkiye'den alacaksanız ASUS ROG serisine de bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 22 Haziran 2015; 19:25:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haklsıın kardeşim bende monstera öyle atlayanlardan biriyim
o asus rogtan 5500 tl yi geçmeyecek bir güzel gta 5 i ultrada kasmayacak varsa söylermisin -
quote:
daha monster yeni aldım gtx980m en kalitelisinden ama lolü bile kastı ben bu markayı bir daha almam kardelşim sizde tavsiye etmiyorum
gtx 980m in lol de kasması imkansız arkadaşım. şu konuya bi bak.
http://forum.donanimhaber.com/m_107009381/f_//tm.htm#107129919 -
benimkinde şarz çalışmıyordu şarz ediyordu ama gücü vermiyordu bende iade etmeye gittim bile bugn -
Böyle sorunlar her pc de olabiliyor. Bence sorunsuz marka yok. Bu gün git MSI al o bile hatalı olabilir. -
olabilir ama hiç ısınamamıştım monstera -
Monster dışında şu an alınabilir tek marka msi. Malesef asusun fiyatları ateş ediyor. Aslında msi fiyat konusunda biraz daha agresif olsa kimse monster almaz yada önermez. Ancak aynı donanım için neredeyse 1500 lira farkla vermek olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim ama 5000 tl civarınafa vardır illa kaliteli laptop
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Monster almadan öncen Lenova ve Asus a çok baktım ama kıytırık notebooklara 3000-5000 fiyat biçmişler. Benim aldığım (4500) notebook ayarında bir Asus 6000-8000 tl arasında değişiyor. Bu kadar fark varken Monster almak daha mantıklı. Ben gaming amaçlı aradığım için ekran kartına çok önem verdim. Çoğu firmada GT 840M var ve fiyatları 4000 tl bu resmen saçmalık.
MSI Monsterdan iyi bir marka ama onunda fiyatları şuan ciddi anlamda pahalı. -
aynen öyle ama monster 1000 tl olsa gtx980m olsa bile almam -
8 gb ram kötü değil mi kardeim? 128 gb ssd diyor gta 5 i yüklesem pc çökmezmi
Benzer içerikler
- en hafif laptop
- autocad için laptop önerisi 2024
- asus mu lenovo mu
- mühendislik için laptop
- vivobook nedir
- honor magicbook art 14
- hx işlemci nedir
- yazılım için laptop
- en iyi laptop markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X