Güvenlik ve Sağlık ve Ulaştırma sektörü hariç bütün memurlar ücretsiz izne çıkarılmalı. Noter, Adliye, Okullar, Diyanet vs. hepsine maas ödenmesi durmalı. Buna milletvekilleri de dahil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bütçe açığı %1i aşınca memurlar ücretsiz izne cikmali
-
-
hükümet istifa etsin bence.. memurun ne suçu var?
-
Ülkeyi dijitalleştirip YAPAY ZEKA sayesinde memur sayısını 500 bin seviyesine düşürebiliriz ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diyanet direkt kaldirilmali zaten
Dünya üzerinde bu kadar bosa para yiyen 2. Bir kurum olamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede herkesin fikri var ve hepsi fikrinin önemli olduğunu düşünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bu fikrini bizle paylaşmasaydin
Onu diyorum işte.
Ayrıca son yapılan doğalgaz elektrik ve internet zamları da sadece maaşlarına %20 zam yapılan memur kesime fatura edilmelidir.
+olarak 65 yaşından önce emekli olanlara.
sizmi talipsiniz.?
-
ben hükümetten daha iyi yönetirim. bundan eminim..
-
elindeki cepten online oyun oynamıyor sana 4 tane keçi verseler akşama 1 yanesi galmaz kaybeden.
-
Şu andaki memur sayısı yarı yarıya azaltılmalı. Ve performansa dayalı maaş sistemi uygulanmalı.
Milletvekili sayısı en çok 250 olmalı.
Emeklilerde 60 yaş altının maaşları iptal edilmeli.
Külliye satılmalı.
Bunlar yapılırsa ülke gerçekten şahlanır.
-
memura emekliye işçiye giden para ekonomiyi döndürüyor. isviçre bankalarına akanı ne yapacaksınız?
asıl sorun yerine hep garibana saldıran kafa bu işte.
sarayın masrafı ne kadar, meclisin, bakanlıkların çöpe döktüğü israf ettiği parayı biliyor musun?
holdingler devlete vergi vermeyip gavurun bankasına yatırıyor. o paraları da avrupadan geri alamazlar.
çalışana verdiği para ile ekonomi dönüyor sen ona göz dikiyorsun.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 13 Ağustos 2024; 14:7:45 > -
Dünyada nüfusuna oranla en çok memur çalıştıran ülkeye bakın bakalım hayret edecek misiniz ?
-
herkesi kendin gibi zannetmen normal. ben yönetici olsam ekonomiden anlayan profesörlerle çalışırım. ben ekonomistim diye ortalarda dolaşmam...
-
Turkiye deki memur sayısını yuzde 50 düşürsek devlet işlerinde en ufak bir aksama olmaz. Bu fijitalleşme çağında bu kadar çok evrak işini yapacak memur olması delilik.
Özel sektörde iş üretilmesi gerekli. Masabaşı memurluk değil.
Güzel fikir. Mesela DSİ çalışanlarını tatile gönderip IMF ağzıyla emperyalist propagandası yapanları da barajın önünde toplamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X