Şimdi Ara

bütçe değişti kafalar milyon!!! max 15bin araba tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -albea 1.3 multijet 6 L./100 km
    -fiesta 1.4 tdci 5.3 L./100 km
    -206 1.4 hdi 5.5 L./100 km
    -accent 1.5 crdi 7.2 L./100 km
    -clio 1.5 dci 65hp 5.4 L./100 km
    82hp 5.3 L./100 km
    -polo 1.4 tdi 5.5 L./100 km
    -getz 1.5 crdi 80hp 6.3 L./100 km
    110hp 5.6 L./100 km
    -fabia 1.4 tdi 5.6 L./100 km

dizellerin kabataslak şehiriçi yakıt tüketimlerini çıkarmaya çalıştım umarım yanlış yoktur. tahmin ettiğimin aksine palio ve albea aslında o kadar da tasarruflu değil bu araçlar arasında. accent uçuk getz 80 beygirden de uzak durmak lazım. diğerlerinin arasında pek fark yok gibi. benim gibi bir arayış içindeki arkkadaşlara da yardımcı olmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glpyldrm -- 24 Aralık 2012; 1:14:06 >

• focus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

focus.

hocam bu fiyata temiz focus çıkmıyor maalesef. ya tek kapı, ya taksi çıkması yada pertten toplama focuslar var internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glpyldrm

quote:

focus.

hocam bu fiyata temiz focus çıkmıyor maalesef. ya tek kapı, ya taksi çıkması yada pertten toplama focuslar var internette.

Tam piyasasını bilmiyorum ama bence boş donanımlıları bulunabilir 15 16 ya.

• quote:

quote:

quote:

focus.

Tam piyasasını bilmiyorum ama bence boş donanımlıları bulunabilir 15 16 ya.

hb focus oldum olası hoşuma gitmiştir ama maalesef bu fiyata bulmak cidden çok zor

• quote:

arkadaşlar önceki konumda 12,5-13 civarı bakıyordum ama bi türlü içim rahat etmedi alacağım araba mutlaka sorun çıkaracak gibi geldi temiz olsn istedik ve daha modelli ve az sorun çıkaracağını düşündüğüm arabalara yönelmeye karar verdim. (kısacası gemileri yaktım ) max 15bin bütçeyle min 2000-01, yol tutuşu, güvenliği yüksek, yakıtı düşük(lpg yada dizel) , özellikle ikinci eli hareketli fazla üzmeyecek bi araba arıyorum. önerilerinizi bekliyorum...

Hocam sana önerim 2001 model corolla. Ben yeni sattım 120000'de 15500TL. gercekten az yakıyor ve masrafsız araba. F/P oranı minimum diyebiliriz :)

• Kendisini ve markasını hiç sevmem ama bence bu paraya ekonomi yapılacaksa en mantıklı araba clio. Dizel olması da şart dğeil az yakıyor zaten. Parçası, servis, ekonomisi gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Kendisini ve markasını hiç sevmem ama bence bu paraya ekonomi yapılacaksa en mantıklı araba clio. Dizel olması da şart dğeil az yakıyor zaten. Parçası, servis, ekonomisi gayet iyi.

dediğiniz clio şu modeller mi ?
     bütçe değişti kafalar milyon!!! max 15bin araba tavsiyesi

birde sizce dizel mi yoksa lpgli araçlara mı yönelmek daha mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Kendisini ve markasını hiç sevmem ama bence bu paraya ekonomi yapılacaksa en mantıklı araba clio. Dizel olması da şart dğeil az yakıyor zaten. Parçası, servis, ekonomisi gayet iyi.

Resimler çıkmıyor iş yerimde olduğum için.

Küçük motorlu herhangi bir clio farketmez. Önemli olan temiz bakılmış olsun.

Ben lpg olayına pek sıcak bakmıyorum. Günde 30km'den az yapıyorsanız dizel de çok mantıklı olmayabilir. Yine de ikisi arasında kalsam dizeli tercih ederdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Resimler çıkmıyor iş yerimde olduğum için.

Küçük motorlu herhangi bir clio farketmez. Önemli olan temiz bakılmış olsun.

Ben lpg olayına pek sıcak bakmıyorum. Günde 30km'den az yapıyorsanız dizel de çok mantıklı olmayabilir. Yine de ikisi arasında kalsam dizeli tercih ederdim.

bende çok yol yapan birisi değilim arabayı kullanmadığım günler de olacak ama yine de son zamanlarda dizel bakıyorum palio 1.3 mjet falan mesela

• 2002-2004 Opel Astra Classic Alabilirsin. 1.4 Yakıt tüketimi 30 kuruşa geliyor şehir dışında şehir içinde ise 35 -37 arası

Edit: 2003 Hatchbag modelleri spor ve şık duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 24 Aralık 2012; 12:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

2002-2004 Opel Astra Classic Alabilirsin. 1.4 Yakıt tüketimi 30 kuruşa geliyor şehir dışında şehir içinde ise 35 -37 arası

Edit: 2003 Hatchbag modelleri spor ve şık duruyor

ahh keşke 15e 2003 astra olsa da alsam ama maalesef 10u geçmez ilan sayısı onlar da ya komple boyalı ya da pertten çıkma:(

• 2003'de 21bin TL'ye aldığı opeli 23bin'e satabileceğini iddia ediyor babam. Var mı ötesi?
    Siz yine de bi araştırın belki acil satılık falan bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

2003'de 21bin TL'ye aldığı opeli 23bin'e satabileceğini iddia ediyor babam. Var mı ötesi?
    Siz yine de bi araştırın belki acil satılık falan bulabilirsiniz

eskiden aldığı fiyattan az zararla satınca şükrediyordu insanlar, bindiğimiz kar kaldı düşüncesi hakimdi. artık kar yapmadan satmaya yanaşmıyor kimse
  • son olarak seçenekleri 4e indirdim arkadaşlar. çok tecrübeli olmadığım için sedanları eledim hatchback bi araba almaya karar verdim :
    polo, 206, palio ve clio arasından bi seçim yapacağım artık. yada en temiz hangisini bulabilirsem onu alacağım.aklıma takılan bi soru daha var.
    pek tüple uğraşmak istemiyorum bu yüzden dizele yönelme niyetindeyim ama çok da fazla km yapacak değilim. zararlı çıkar mıyım ?
  • kullanıcıdan 1.3 multijet alırsanız ve iyice bir kontrol ettirirseniz bence zararlı çıkmazsınız. diğer seçenekler bakmayın bile dizel alacaksanız.
  • quote:

arkadaşlar önceki konumda 12,5-13 civarı bakıyordum ama bi türlü içim rahat etmedi alacağım araba mutlaka sorun çıkaracak gibi geldi temiz olsn istedik ve daha modelli ve az sorun çıkaracağını düşündüğüm arabalara yönelmeye karar verdim. (kısacası gemileri yaktım ) max 15bin bütçeyle min 2000-01, yol tutuşu, güvenliği yüksek, yakıtı düşük(lpg yada dizel) , özellikle ikinci eli hareketli fazla üzmeyecek bi araba arıyorum. önerilerinizi bekliyorum...

16.5 bin tl ye 2000 corolla aldım. krallar gibi biniyorum. tavsiye ederim.
  • arkadaşım 2004 accent admire 1.3 satıyor tüpsüz. kendisi memur araba çok temiz13.5- 14 bine verecek arac izmir karaburunda kaza boya yok 90.000 km de.
  • Europalara da bakmanı tavsiye ederim. Güvenlik donanımı olmasa da sorunsuz araçlardır. İkinci eli de gayet iyi. Zamanına göre geniş ve rahat bir araç
  • herkes 15bine dizel araba alınmaz diyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.