Şimdi Ara

bütçe değişti kafalar milyon!!! max 15bin araba tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: artofevil

quote:

Orijinalden alıntı: glpyldrm

-palio 1.3 multijet 6 L./100 km
    -albea 1.3 multijet 6 L./100 km
    -fiesta 1.4 tdci 5.3 L./100 km
    -206 1.4 hdi 5.5 L./100 km
    -accent 1.5 crdi 7.2 L./100 km
    -clio 1.5 dci 65hp 5.4 L./100 km
    82hp 5.3 L./100 km
    -polo 1.4 tdi 5.5 L./100 km
    -getz 1.5 crdi 80hp 6.3 L./100 km
    110hp 5.6 L./100 km
    -fabia 1.4 tdi 5.6 L./100 km

dizellerin kabataslak şehiriçi yakıt tüketimlerini çıkarmaya çalıştım umarım yanlış yoktur. tahmin ettiğimin aksine palio ve albea aslında o kadar da tasarruflu değil bu araçlar arasında. accent uçuk getz 80 beygirden de uzak durmak lazım. diğerlerinin arasında pek fark yok gibi. benim gibi bir arayış içindeki arkkadaşlara da yardımcı olmasını umuyorum.

2004-2005 clio alacaksin baska alternatif yok
    Bende var 116bin orjinal kilometre degisen sag camurluk sadece yururde sikintisiz
    14750 ye yarin satisini yapariz ;)

hatchback düşünüyorum üstad saolasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Kendisini ve markasını hiç sevmem ama bence bu paraya ekonomi yapılacaksa en mantıklı araba clio. Dizel olması da şart dğeil az yakıyor zaten. Parçası, servis, ekonomisi gayet iyi.

dediğiniz clio şu modeller mi ?
     bütçe değişti kafalar milyon!!! max 15bin araba tavsiyesi

birde sizce dizel mi yoksa lpgli araçlara mı yönelmek daha mantıklı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1-haftalik-fiyat-yilbasina-kadar-90-binde-109478576/detay/ arkadasım satıyor cok masraf yaptı motoru sıfır taktırdı degişeni tek boyada iki üç yerde var kazası yok oyle büyük bişi alan direkt kullanacak sıkıntı cıkartmaz herşeyini bildigim için rahat edersin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-satilik-skoda-fabia-2006-model-109058517/detay/ 15500 verecek 5 tane kazası var 2 tanesi 2500 liralık gördüm arac temiz zorlarsan 15 e de verebiilir

hocam Istanbul olunca bakmadım özelliklerine Ankara ve Izmirden bakıyorum Istanbulda gösterebileceğim kimse yok maalesef:(
    arkadaşınıza hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-saglik-memurundan-temiz-2006-model-fiat-palio-1.4-109202363/detay/

arkadaşlar sağ arka kapıda iç dış düzeltme, arka bagajda macun, ön tamponda düzeltme ve kaput değişmiş. araç sahibinin dediğine göre; önceki sahibi bayanmış ufak sıyrık çiziklerden olmuş. ön taraf ise, tampona dokunmuş tamponda fazla bişey yokmuş kaputu eğmiş biraz o yüzden değişmiş. motorda sorun yoksa alınır mı sizce ?
  • sürekli tercihler değişiyor ama haftasonu şu araçlara bakma fırsatım olacak muhtemelen. sizin tercihiniz hangisi olurdu? neden?

2004-06 palio 1.4 16v
    2000-02 polo
    2001-04 getz 1.3 gls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edebilecek biri yok mu ? haftasonu bakıcam inş birkaç arabaya temizini bulursam önceliğim belli olsun en azından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.