Şimdi Ara

bütçe değişti kafalar milyon!!! max 15bin araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar önceki konumda 12,5-13 civarı bakıyordum ama bi türlü içim rahat etmedi alacağım araba mutlaka sorun çıkaracak gibi geldi temiz olsn istedik ve daha modelli ve az sorun çıkaracağını düşündüğüm arabalara yönelmeye karar verdim. (kısacası gemileri yaktım ) max 15bin bütçeyle min 2000-01, yol tutuşu, güvenliği yüksek, yakıtı düşük(lpg yada dizel) , özellikle ikinci eli hareketli fazla üzmeyecek bi araba arıyorum. önerilerinizi bekliyorum...

• 2 ay once kardeşimin orjinal 45 000 km deki 2006 model pejo 206 sını sattık bu fiyata. bence güzel bir raç düşünülebilir. hava yastıklı abs li canavar gibi bir araç.

edit: araç dizel manueldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 23 Aralık 2012; 2:10:49 >
  • yok mu kimsenin fikri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glpyldrm -- 23 Aralık 2012; 11:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda Fabia lara bakabilirsiniz. Bana göre alınası en iyi araçlardan birisidir. Choice veya Special modellerine belki bir kaç bin lira daha koymanız gerekebilir...
  • İkinci el konusunda pek bir şey diyemem ama 2001 Laguna'nın ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum.
  • Honda,Mazda veya Toyotalara bakmanizi oneririm.
  • Honda Civic bakmanızı öneririm. Bakımları düzenli yapılmış bir Civic sorun çıkartmaz kolay kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paralar mitsubishi carisma bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Skoda Fabia lara bakabilirsiniz. Bana göre alınası en iyi araçlardan birisidir. Choice veya Special modellerine belki bir kaç bin lira daha koymanız gerekebilir...

fabialar hoşuma gidiyor aslında ama yakıt ve ikinci eli konusunda pek bilgim yok maalesef daha çıkamam hatta 15in altında bulsam çok daha iyi olur

• temiz clio ,206,logan vs. bakmalısın...eski araclar riskli olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

İkinci el konusunda pek bir şey diyemem ama 2001 Laguna'nın ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum.

hocam satarken sorun yaşamak istemiyorum belki yakın zamanda elden çıkarmam gerekebilir o yüzden ikinci el benim için önemli bir kriter

• quote:

Orijinalden alıntı: caliburn66

Honda,Mazda veya Toyotalara bakmanizi oneririm.

Honda ve Mazda parça ve ikinci el konusunda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum Toyota olabilir 2000 üstü corolla bulunur mu bu fiyata?

• quote:

Orijinalden alıntı: adil07

O paralar mitsubishi carisma bulabilirsin

çok hoşuma gidiyor özellikle hb carisma yakıtı falan nasıl hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

temiz clio ,206,logan vs. bakmalısın...eski araclar riskli olur...

Peugeot ve dacia düşünmüyorum temiz Clio bulsam hemen alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: glpyldrm

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acilll-satilikkk-43000-de-2007-model-107669828/detay
    kazasız düşük km ..sorunsuzmuş

• quote:

quote:

Honda ve Mazda parça ve ikinci el konusunda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum Toyota olabilir 2000 üstü corolla bulunur mu bu fiyata?

Dediklerim icinde ikinci elde sikinti yaratacak sadece mazdadir. Mazda cok iyi bir markadir aslinda arabayi alip uzun sure kullanmayacaksaniz ikinci eli iyi bir model almaniz daha iyidir tabiki. Honda ve Toyotadan sasmayin corollanin efsane kasadan sonraki kasasini 15000 lik butceyle bulabilirsiniz. Sahibinden.com da cok degisken fiyatlar var.
  • quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acilll-satilikkk-43000-de-2007-model-107669828/detay
    kazasız düşük km ..sorunsuzmuş

araba çok hoş ama maalesef bütçeyi aşıyor:(

• quote:

quote:

quote:

Dediklerim icinde ikinci elde sikinti yaratacak sadece mazdadir. Mazda cok iyi bir markadir aslinda arabayi alip uzun sure kullanmayacaksaniz ikinci eli iyi bir model almaniz daha iyidir tabiki. Honda ve Toyotadan sasmayin corollanin efsane kasadan sonraki kasasini 15000 lik butceyle bulabilirsiniz. Sahibinden.com da cok degisken fiyatlar var.

aynen hocam sahibinden com a güvenmemek lazım herkes tutturabildiğine veriyor

• Her yere bakmak lazim galerilere pazarlara otomobil satisi yapan sitelere araba almak hele ki ikinci el araba almak zor bir is.
  • 15 bine clio alman endooğrusu olur hem az yakar hem sağlamdır vede satması kolay...Sade minumun özellik sağlamlık bunları baz al..eğribek,abs vb gibi konfor özellikler arama 15 bine bulursanda eski model olup devamlı masrf çıkarır dediğim gibi yeni model ama az özellikli olan az yakan satışı kolay olan araba al derim clio..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.