2004-2005 model Renault Scenic yada Ford Focus C-max düşünüyorum..
Çeşitli yerlerde Opel Vectra - Renault Laguna yada Ford Mondeo lar da gördüm, yine aynı yaş aralığında..
Araçlar max 70000 kmde
Konforlu bi aile arabası arıyorum, beklentilerime göre ve tabi ki araçların + ve - lerine göre bana neler önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: yunus-uA
2004-2005 model Renault Scenic yada Ford Focus C-max düşünüyorum..
Çeşitli yerlerde Opel Vectra - Renault Laguna yada Ford Mondeo lar da gördüm, yine aynı yaş aralığında..
Araçlar max 70000 kmde
Konforlu bi aile arabası arıyorum, beklentilerime göre ve tabi ki araçların + ve - lerine göre bana neler önerirsiniz?
0 KM ACCENT ERA VERELİM.
C-Max veya Mondeo güzel seçim olur yalnız, Mondeonun 2.0 dan aşağı motor seçeneği yok
C-maxleri ben çok beğeniyorum tipik ford kalitesi ve özelliklerini barındırıyor. Ama 1.6 benzinlisi çok yakar. 1.6 dizeli daha iyi bir seçenek.
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
0 KM ACCENT ERA VERELİM.
Üst sınıf bi araç almayı düşünüyoruz, Era ya sığmayız biz :) 2009 Megane II Extreme sattık 2 ay önce, memnun kalmadık..
Teşekkürler yine de..
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
C-Max veya Mondeo güzel seçim olur yalnız, Mondeonun 2.0 dan aşağı motor seçeneği yok
C-maxleri ben çok beğeniyorum tipik ford kalitesi ve özelliklerini barındırıyor. Ama 1.6 benzinlisi çok yakar. 1.6 dizeli daha iyi bir seçenek.
Mondeo nun en büyük dezavantajı o zaten..
Aslında bi c-max seçeneği var, yaşadığım şehir malatyada, haftasonu gidip göreceğiz büyük ihtimalle de, 149.000 kmde olması canımı sıkıyo, dizel araç bu arada