Şimdi Ara

Bütçem belli yalnız cok kararsızım bir bakabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay içerisinde yeni bir telefon almam gerekiyor. Bütçemi 900 tl ya kadar zorlayabiliyorum. General mobile discovery 2+ almak istiyorum bu ay sonunda cıkacakmış yalnız GMD 2 kullanan bazı kişilerden sıkıntılar duydum ekran sallanması, ölü piksel gibi.Bende bunların olmasını istemiyorum. Bunun için riske girilir mi. Yada önerebileceğiniz bir telefon varmı 900 tlyı aşmadan. ÖZELLİKLE BU FİYATLARDA TELEFON KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM..

• gmd ye para kaptırmayın,900 cıvarında xperıa z bulunabılır n11 de ındırımdeydı o butcede bulacagınız en ıyı cıhazalrdan bırıdır 0 olarak.
     Bütçem belli yalnız cok kararsızım bir bakabilir misiniz? Bütçem belli yalnız cok kararsızım bir bakabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 13 Ekim 2014; 5:20:15 >

• Moto g'yi tavsiye ederim paranız cebinizde kalır stabil ve güncel bir cihaz almış olursunuz.
  • Beni açıkçası gmd 2 nin 8 çekirdek işlemci ve 441 PPI ekranı çekiyor. yalnız bir telefonda kronik sorun olmasıda en istemediğim şey gm de sanki bu kronik sorunlar biraz var gibi. arkadaşlar kullandığınız telefonlar yokmu acaba bu fiyatlarda ve olabildiğince yüksek kalitede kesin al dediginiz?
  • biraz sanki özellikleri yetersiz gibi geldi benim açımdan çok teşekkur ederim yinede.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    evet baya iyidir xperia z yalnız 900 tl benim için maksimum bütçe oldugu için zorlamak istemiyorum daha fazla teşekkurler yinede :)
  • lumia 1320 veya az birşey zorlarsanız xperia z
  • Ucuz yollu Zenfone 5, moto G bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 12 Ekim 2014; 23:52:56 >
  • gmd den uzak dur . malzeme kalitesi yerlerde.

xpreria z tft ekran olması kötü.

''Beni açıkçası gmd 2 nin 8 çekirdek işlemci ve 441 PPI ekranı çekiyor''

kağıt üzerindeki donanımla sana verilen aynı olmaz performans olarak.özellikle çinli markalarda(gmd gibi)

moto g de 720p ekran var fakat kalite çok daha iyi.keza iphone da benzer.

önerim moto g dir
  • Gmd pismanliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes gmd yi kötü eleştirmiş ama 1.5 milyon satmış discovery serisi türkiyede. peki gmd ye alternatif telefon yokmu 900 tl civarında. moto g ye baktım ama pek beğenmedim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secrets

herkes gmd yi kötü eleştirmiş ama 1.5 milyon satmış discovery serisi türkiyede. peki gmd ye alternatif telefon yokmu 900 tl civarında. moto g ye baktım ama pek beğenmedim doğrusu.

Adam surda anlatmis....

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98329302

• G. M. D.

• gmd2+ çıksın bir bakalım ona göre değerlendireceğim elimdeki parayı teşekkurler herkese yorumları için.
  • T50

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.