Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
51
Favori
72.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iKD44

Merhaba hocam.Yeni klavye mouse almam gerekiyor fakat oyuncu için klavye mouse olduğundan bile haberim yoktu. Biraz araştırma yaptım makro olayı baya hoşuma gitti. Genelde mmorpg oyunları oynuyorum.Oyun içinde yasal şekilde bot kurmamı sağlayacak. Şimdi bunun için logitech g300s tarzı bol makro tuşlu bir mouse ve yanına standart bi klavye mi almak mantıklı yoksa bloody b2100 gibi bi set mi almalıyım. Yani sorum şu ki sadece klavyede veya sadece mouse da makro olması yeterlimi yoksa her ikisininde de olmalı mı (tepki süresi vesaire çok önemli değil fps oyunları pek tercih etmiyorum fakat makro ile oyun içinde bot kurma yani belirlediğim tuşlara sürekli basma işlevi için kullanacağım.)

Bütçe aralığınız tam olarak nedir ona göre size birşeyler önereyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Düşük profilli ve aydınlatmalı sessiz bir klavye arıyordum ki bugün DeathStalker Expert indirime girmiş (170tl). Alıp almama konusunda kararsız kaldım. Ne dersiniz?

Razer Deathstalker ya da Steelseries Apex Raw tavsiye ederim
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Apex'teki fazladan 2 tane yön tuşu ve devasa space biraz kafamı karıştırsa da fena değil aslında ve 10 lira fark var. Gönlümde Lycosa olsa da onu bulamıyorum artık, Apex M800'e de 550-600 lira vermek istemiyorum. Düşük profilli ve güncel olarak 2 model kalıyor. DeathStalker ve Apex. Değiştirdiğime değer mi diye de düşünüyorum. Çünkü şimdiki klavyemden de memnunum. Sadece ışığı olacak ve yeni olacak.

Şu anda kullandığım klavye:
    Daha 2 tuşun kısmi olarak silinmesi haricinde silinen tuşu bile yok.

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

• Hocam 55 tllik bir mouse için kafanızı çok ütülemiş olacağım kusuruma bakmayın ama danışmak istedim;

G10-810F modeli ve G10-810H model farklı 2 mouse var.

Farkları ise F olan V-track kullanıyor, H olan ise Holeless.

Hangisi daha iyidir, farkı nedir bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Hocam 55 tllik bir mouse için kafanızı çok ütülemiş olacağım kusuruma bakmayın ama danışmak istedim;

G10-810F modeli ve G10-810H model farklı 2 mouse var.

Farkları ise F olan V-track kullanıyor, H olan ise Holeless.

Hangisi daha iyidir, farkı nedir bilginiz var mı acaba?

V-Track olan modeli alın alabilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Apex'teki fazladan 2 tane yön tuşu ve devasa space biraz kafamı karıştırsa da fena değil aslında ve 10 lira fark var. Gönlümde Lycosa olsa da onu bulamıyorum artık, Apex M800'e de 550-600 lira vermek istemiyorum. Düşük profilli ve güncel olarak 2 model kalıyor. DeathStalker ve Apex. Değiştirdiğime değer mi diye de düşünüyorum. Çünkü şimdiki klavyemden de memnunum. Sadece ışığı olacak ve yeni olacak.

Şu anda kullandığım klavye:
    Daha 2 tuşun kısmi olarak silinmesi haricinde silinen tuşu bile yok.

Yani hocam kullanacak olan sizsiniz. Şuanki klavyenizde yazı yazarken zorlanmıyorsanız veya tuşların ağırlığından - basış hissinden şikayetçi değilseniz değiştirmenize gerek yok elbet.

• Konudaki kablosuz mouse listesi güncellenmiştir
    Yazmada ve kullanımda hiç bir sorun veya sıkıntı yok. Sadece ışıklı değil(ki masa lambası kullanıyorum) ve eski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Merhaba hocam.Yeni klavye mouse almam gerekiyor fakat oyuncu için klavye mouse olduğundan bile haberim yoktu. Biraz araştırma yaptım makro olayı baya hoşuma gitti. Genelde mmorpg oyunları oynuyorum.Oyun içinde yasal şekilde bot kurmamı sağlayacak. Şimdi bunun için logitech g300s tarzı bol makro tuşlu bir mouse ve yanına standart bi klavye mi almak mantıklı yoksa bloody b2100 gibi bi set mi almalıyım. Yani sorum şu ki sadece klavyede veya sadece mouse da makro olması yeterlimi yoksa her ikisininde de olmalı mı (tepki süresi vesaire çok önemli değil fps oyunları pek tercih etmiyorum fakat makro ile oyun içinde bot kurma yani belirlediğim tuşlara sürekli basma işlevi için kullanacağım.)

Saolasın hocam bütçem klavye+mouse için max 150lira. zaten dediğim gibi öyle profesyonel bi oyuncu da değilim. Oyun bile yüklü değil henüz pcde. ama oynayacağım oyunlar mmorpg olur ve bunlarda makro yazılımı sayesinde karakterleri bot olarak kullanmayı düşünüyorum. Yani seçtiğim klavye tuşlarına sürekli basma veya belirli aralıklarla basma gibi işlevleri olması lazım. yani benim sorum makro mouseta mı olmalı her ikisinde mi olmalı? yada bi diğer şekilde soracak olursam g300s gibi bol makrolu bi mouse+ 60 liralık standart bi klavyemi alayım yoksa direk bloody b2100 gibi bi set mi alayım.

• quote:

quote:

quote:

Saolasın hocam bütçem klavye+mouse için max 150lira. zaten dediğim gibi öyle profesyonel bi oyuncu da değilim. Oyun bile yüklü değil henüz pcde. ama oynayacağım oyunlar mmorpg olur ve bunlarda makro yazılımı sayesinde karakterleri bot olarak kullanmayı düşünüyorum. Yani seçtiğim klavye tuşlarına sürekli basma veya belirli aralıklarla basma gibi işlevleri olması lazım. yani benim sorum makro mouseta mı olmalı her ikisinde mi olmalı? yada bi diğer şekilde soracak olursam g300s gibi bol makrolu bi mouse+ 60 liralık standart bi klavyemi alayım yoksa direk bloody b2100 gibi bi set mi alayım.

MmoRPG oynuyorsanız set almanız daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: omseal

quote:

quote:

arkadaslar elimde logitech g502 var bimeksten 249 tl ye 11/10/2015 tarihinde aldıgım sadece izin günlerimde kullandıgım en efak deformasyona uğramamış bir ürün var düşünen olursa whatsaptan detaylı foto bilgi verilir. faturalı garantili

Konumda ilanı yayınlamadan bana söyleseydiniz keşke. Ben bile şuana kadar sattığım ürünleri konuya yazmadım

hocam özür dilerim forumun acemisiyim yayından kaldırabilirsiniz hatta ilanı taşıyabileceğim bi konu veya platform fikri verirseniz sevinirim

Forumda ikinci el adında bir bölüm var ilanı oraya açabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar elimde logitech g502 var bimeksten 249 tl ye 11/10/2015 tarihinde aldıgım sadece izin günlerimde kullandıgım en efak deformasyona uğramamış bir ürün var düşünen olursa whatsaptan detaylı foto bilgi verilir. faturalı garantili

Konumda ilanı yayınlamadan bana söyleseydiniz keşke. Ben bile şuana kadar sattığım ürünleri konuya yazmadım

hocam özür dilerim forumun acemisiyim yayından kaldırabilirsiniz hatta ilanı taşıyabileceğim bi konu veya platform fikri verirseniz sevinirim

Forumda ikinci el adında bir bölüm var ilanı oraya açabilirsiniz

eyvllh :)

• 200-300 arası klavye mouse ve pad önerebilirmisiniz ?
    Genellikle FPS oynanıcak ışıklı klavye olursa harika olur

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

200-300 arası klavye mouse ve pad önerebilirmisiniz ?

Mouse = Steelseries Rival 100
    Mouse Pad = Steelseries Qck - Steelseries Qck Mass - Steelseries Qck+
    Keyboard = Zalman k400g - Logitech g105 - Logitech g103 - Everest Kb-r8 (Everest markası kötü olsa da fiyatına göre iş görür bir ürün yapmış.)

Hepsi yaklaşık 250 tl tutar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

200-300 arası klavye mouse ve pad önerebilirmisiniz ?

Mouse = Steelseries Rival 100
    Mouse Pad = Steelseries Qck - Steelseries Qck Mass - Steelseries Qck+
    Keyboard = Zalman k400g - Logitech g105 - Logitech g103 - Everest Kb-r8 (Everest markası kötü olsa da fiyatına göre iş görür bir ürün yapmış.)

Hepsi yaklaşık 250 tl tutar.

Teşekkür ederim iyi forumlar

• Hocam max 200 tlye (amazondan da alabilirim) mause ve klavye onerirmisiniZ isikli olursa cok iyi olur boyle yazilimi filanda guzel biseyler olsun eger iyi oneriniz varsa 250 ye kadar cikabilirim elim buyuk ve kucuk mause sevmiyorum bilekleri agritmayan mause ve klavye ariyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

Hocam max 200 tlye (amazondan da alabilirim) mause ve klavye onerirmisiniZ isikli olursa cok iyi olur boyle yazilimi filanda guzel biseyler olsun eger iyi oneriniz varsa 250 ye kadar cikabilirim elim buyuk ve kucuk mause sevmiyorum bilekleri agritmayan mause ve klavye ariyorum

Hocam eliniz büyük ise Amazon'dan Steelseries Rival 300 tavsiye ederim. Fiyatı kargo dahil 200 tl tutar ama değer. Klavye olarak Logitech g105 - Zalman K400g ya da Everest Kb-R8 tavsiye ederim.
  • Sa hocam bende klavye almayı düşünüyorum Counter Strike için. Bu ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım

1-Thermaltake Gaming Keyboard (KB-CHM-MBBLUS-01) 30$+10 dolar kargo 5 dolar indirimim var 100 TL diyelim
    http://www.amazon.com/Tt-eSPORTS-KB-CHM-MBBLUS-01-Thermaltake-Keyboard/dp/B00NNQG0N4?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=ATVPDKIKX0DER

Logitech G103 Gaming Klavye 70 TL
    http://urun.n11.com/klavye/logitech-g103-gaming-klavye-P77067449?cid=604001&gclid=CMaln8PQqswCFe4y0wodNywNhg&gclsrc=aw.ds

Thermalteke de aydınlatma var. g103 tuşları yumuşak teknosada gidip baktım hemde türkçe.

Şimdi kararsız kaldım sizce hangisini alayım. Yada başka önereceğiniz varmı çok para da vermek istemiyorum klavye için.

2. Sorum Counter Strike için kulaklık bakıyoruz arkadaşa G35 alalım diye düşünüyoruz amazonda geçen indirime girdi 40 dolar onu bekliyoruz sence nasıl yada başka varmı önereceğin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Sa hocam bende klavye almayı düşünüyorum Counter Strike için. Bu ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım

1-Thermaltake Gaming Keyboard (KB-CHM-MBBLUS-01) 30$+10 dolar kargo 5 dolar indirimim var 100 TL diyelim
    http://www.amazon.com/Tt-eSPORTS-KB-CHM-MBBLUS-01-Thermaltake-Keyboard/dp/B00NNQG0N4?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=ATVPDKIKX0DER

Logitech G103 Gaming Klavye 70 TL
    http://urun.n11.com/klavye/logitech-g103-gaming-klavye-P77067449?cid=604001&gclid=CMaln8PQqswCFe4y0wodNywNhg&gclsrc=aw.ds

Thermalteke de aydınlatma var. g103 tuşları yumuşak teknosada gidip baktım hemde türkçe.

Şimdi kararsız kaldım sizce hangisini alayım. Yada başka önereceğiniz varmı çok para da vermek istemiyorum klavye için.

2. Sorum Counter Strike için kulaklık bakıyoruz arkadaşa G35 alalım diye düşünüyoruz amazonda geçen indirime girdi 40 dolar onu bekliyoruz sence nasıl yada başka varmı önereceğin ?

Ben olsam Thermaltake alırdım. Kulaklık konusuna gelirsek 40 dolara g35 bulursan al ama 40 dolar üstü içinse çok daha iyi alternatifler var.

quote:

Holeless sanırım v-track ile aynı prensipte çalışıyor fakat delik ince bir plastik zar ile kapalı olduğu için içindeki sensörün ışık algısının normalden 54 kat daha yüksek olduğu reklamlarında belirtiliyor ve yaptığım testlerde mouse ikonı yağ gibi kayıyordu bu optik olanlardaki hatalı durumları bu üründe görmedim bu sebeple tavsiye edebileceğim bir mouse. Ayrıca toza karşı dayanıklı duruyo yani algılayıcısı tozdan etkilenmez

Daha sonra a4tech x7 f4 osacr ed. aldım bu model v-track kullanıyor ve dpi ve tazeleme hızı ayarlanabiliyor,oyunlar için makrolar eklenebiliyor içinde hafızası faln var.Herneyse bu modelde v-track kullanılmış ve altında küçük bir göz var belli belirsiz kırmızı bir ışık var fakat zor seçilebiliyor.Sensör olarak fena değil güzel kayıyor,birçok yüzeyde çalışıyor.Yanlız toz ve sudan etkilenebilir bu sebeple kirli ıslak yerlerde kullanıma uygun değil.

Hocam böyle bir yorum gördüm ve yorumdan anladığım kadarıyla holeless daha üstün bir teknoloji gibi anlatılmış.
    Ve sensörün dış etkenden etkilenmemesi için tasarlanmış gibi.

Lakin benim anlamadığım üstü örtülü lazerin vtracktan daha iyi algılaması mümkünmü ki(?)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.