Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ağır mouse kullanamıyorum.ellerim çokta büyük değil orta yani.kinzu v3 hafif diyorlar.alsam iyi olur mu? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Arkadaşlar ben ağır mouse kullanamıyorum.ellerim çokta büyük değil orta yani.kinzu v3 hafif diyorlar.alsam iyi olur mu? Tavsiye eder misiniz?

20-30 tl daha fazla ekleyebilirsen Steelseries Rival 100 al. Eğer ekleyemem dersen kinzu v3'de işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Arkadaşlar ben ağır mouse kullanamıyorum.ellerim çokta büyük değil orta yani.kinzu v3 hafif diyorlar.alsam iyi olur mu? Tavsiye eder misiniz?

20-30 tl daha fazla ekleyebilirsen Steelseries Rival 100 al. Eğer ekleyemem dersen kinzu v3'de işini görür.

Sadeliği ve hafifliği ile kinzu daha ağır basıyor hocam.cs go oynuyorum sadece.karar kildim o zaman kinzuda.tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkür ederim. Mouse pad i kontrol ettim. Tüm ürünlerde satıcısı Amazon.com yazıyor. Ancak aynı uyarı mesajı devam ediyor. Ürünlerin linklerini bırakıyorum. Kontrol ederseniz sevinirim.

Kulaklık
    Mouse Pad
    Mouse
    Klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3232amacor -- 13 Nisan 2016; 0:56:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3232amacor

Öncelikle teşekkür ederim. Mouse pad i kontrol ettim. Tüm ürünlerde satıcısı Amazon.com yazıyor. Ancak aynı uyarı mesajı devam ediyor. Ürünlerin linklerini bırakıyorum. Kontrol ederseniz sevinirim.

Kulaklık
    Mouse Pad
    Mouse
    Klavye

Adresinizi kaldırıp yeniden ve doğru şekilde yazmayı deneyin. ı-ö-ü-ğ-ç-ş harflerini kullanmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adres de bir hata olduğunu düşünmüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)
  • quote:

adres de bir hata olduğunu düşünmüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

Başka bir adres deneyin test amaçlı. Yine aynı sorun devam ediyor mu

• The Loner kullanıcısına yanıt
    denedim isim telefon kimlik numarası dahil her şey i değiştirdim yine aynı
  • quote:

denedim isim telefon kimlik numarası dahil her şey i değiştirdim yine aynı

Forumdaki amazon konusuna yazın. Daha fazla yardımcı olabilirler. Benim yapabileceğim başka bir çözüm yolu yok şuan

• The Loner kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/urunler/125087171/logitech-g302-moba-gaming-mouse#url amazonda bile daha pahalı acaba bir sorunu mu var?
    Sizce almalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekliklikekk

http://www.teknosa.com/urunler/125087171/logitech-g302-moba-gaming-mouse#url amazonda bile daha pahalı acaba bir sorunu mu var?
    Sizce almalı mıyım?

Satmıyorlar hocam, bir iki hafta önce aynısı başımıza geldi. Onlar çalıntı mal vs. deyip geçiştiriyorlar.
  • Amazondan mouse alacağım.60 dolara kadar bütçem var.palm grip tutuyorum.cs go oynamak için alacağım hangi mouseu önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ktb06

Amazondan mouse alacağım.60 dolara kadar bütçem var.palm grip tutuyorum.cs go oynamak için alacağım hangi mouseu önerirsiniz?

Zowie Ec1-A

Zowie Fk1

Steelseries Rival 300

Razer Deathadder Chroma

Mionix Naos 7000
  • quote:

quote:

Amazondan mouse alacağım.60 dolara kadar bütçem var.palm grip tutuyorum.cs go oynamak için alacağım hangi mouseu önerirsiniz?

Zowie Ec1-A

Zowie Fk1

Steelseries Rival 300

Razer Deathadder Chroma

Mionix Naos 7000

Hocam bu modellerden hangisi en iyisidir?

• quote:

quote:

quote:

Zowie Ec1-A

Zowie Fk1

Steelseries Rival 300

Razer Deathadder Chroma

Mionix Naos 7000

Hocam bu modellerden hangisi en iyisidir?

Makro yazılımını kullanmayacaksanız Zowie Ec1-a alın. Ama makro yazılımını kullanacaksanız Steelseries Rival 300 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

http://www.sanalmarketim.com/zalman-zmm200-optik-mouse/p_61616/

Bu nasıl

Fiyatına göre çok iyi bir seçim. Hatta konuya ekleyeyim
  • ktb06 kullanıcısına yanıt
    CS:GO oynamak için alacaksanız tam size göre bir fare ama tutuş biçimi olarak tam aradığınız tür değil onun için bir Corsair alternatifi olarak şuna da göz gözdirebilirsiniz ama ilk attığım gibi FPS oyunlarına biçilmiş kaftan bir fare değil ne yazık ki ama tabiki de kullanılabilir ve rahatsız olacağınızı da düşünmem fakat konu kurucusu arkadaş size daha iyi bilgi verir bence

• Yakın zamanda mouse almayi planliyorum, palm/claw grip tutuşa sahibim. Corsair M65 RGB ile Logitech G303 arasinda kaldim. Sizin tavsiyeniz ne olur?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.