Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steelseries Qck veya 4HD alacağım galiba hangisini önerirsiniz ve boyutları yeter mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodPecker.

Steelseries Qck veya 4HD alacağım galiba hangisini önerirsiniz ve boyutları yeter mi sizce?

Steelseries Qck daha iyidir. 800 dpi ve altında kullanmadığınız sürece boyutu yeterli gelir. Ben 400 dpi kullandığım için Qck bana küçük geliyor. Bu yüzden Qck+ kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: WoodPecker.

Steelseries Qck veya 4HD alacağım galiba hangisini önerirsiniz ve boyutları yeter mi sizce?

Steelseries Qck daha iyidir. 800 dpi ve altında kullanmadığınız sürece boyutu yeterli gelir. Ben 400 dpi kullandığım için Qck bana küçük geliyor. Bu yüzden Qck+ kullanıyorum

Teşekkürler.
  • http://i.hizliresim.com/PkzB78.jpg

Hocam 800 dpi mousela 2 sensitivity de burda oynuyorum sizce dar mı? Qck+ ve rival 300 almayı planlıyorum nasıl olur?

Ölçtüğümde 40x40 gıbı bısey gelmıstı sanırım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

http://i.hizliresim.com/PkzB78.jpg

Hocam 800 dpi mousela 2 sensitivity de burda oynuyorum sizce dar mı? Qck+ ve rival 300 almayı planlıyorum nasıl olur?

Ölçtüğümde 40x40 gıbı bısey gelmıstı sanırım ama

Masanızın boyutu ideal. Dar değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Genişlik olarak da öyle mi hocam? çünkü mouseu klavye ve demirin arasında kullanıyorum.

Kusura bakmayın kafanızı saçma sorularla şişiriyorum

• quote:

Genişlik olarak da öyle mi hocam? çünkü mouseu klavye ve demirin arasında kullanıyorum.

Kusura bakmayın kafanızı saçma sorularla şişiriyorum

Hocam belki klavyenin yanına kadar taşabilir. Ama sıkıntı olmaz o masaya uygun olur.
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam cevaplarınız için
  • quote:

sağolun hocam cevaplarınız için

önemli değil
  • Beyler FPS için mouse arıyorum, elim epey büyük. Bütçe max. 110TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lne

Beyler FPS için mouse arıyorum, elim epey büyük. Bütçe max. 110TL.

A4Tech Bloody V3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 9 Nisan 2016; 7:10:55 >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    110TL'ye Steelseries Rival 100 alabiliyorum. Yine forumda 110TL'ye Logitech G402 var. Kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum. Daha önce A4Tech X7 vardı, 5 sene kadar kullandım.
  • hocam g302,g300s,bloody w7ma,bloody a9 bu mouselardan hangisi iyi olur? CS GO, Knight , BF3, LOL gibi oyunları oynucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuk123 -- 9 Nisan 2016; 15:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuk123

hocam g302,g300s,bloody w7ma,bloody a9 bu mouselardan hangisi iyi olur? CS GO, Knight , BF3, LOL gibi oyunları oynucam.

Logitech g302
  • Peki mousepad olarak Qck Mass = Orta Boyutlu ve Kalın Mouse Pad mi yoksa ince olan mı tercih etmeliyim?
  • Çok teşekkürler son bir sorum daha olucak G302 daha iyi derken Logitech G302 Deadalus Prime mı demek istediniz? Yoksa LOGITECH G302 MOBA GAMING MOUSE mı?
    En fazla 120 TL verebilirim.
  • quote:

Peki mousepad olarak Qck Mass = Orta Boyutlu ve Kalın Mouse Pad mi yoksa ince olan mı tercih etmeliyim?

hocam kişiden kişiye değişir. Ben genellikle ince mouse pad'lerde rahat ediyorum.
  • quote:

Çok teşekkürler son bir sorum daha olucak G302 daha iyi derken Logitech G302 Deadalus Prime mı demek istediniz? Yoksa LOGITECH G302 MOBA GAMING MOUSE mı?
    En fazla 120 TL verebilirim.

Logitech G302 Deadalus Prime
  • G302 Deadalus Prime(150 TL) ile Diğer g302 Moba gaming mouse (100 TL) farkı ney? Arada ciddi bir fiyat farkı var.
  • quote:

(150 TL) ile Diğer g302 Moba gaming mouse (100 TL) farkı ney? Arada ciddi bir fiyat farkı var.

G302 Deadalus Prime modelinde daha fazla skatez var.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.