Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoodPecker.

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Ben de gaming mouse alacağım ama seçim yapamadım.Genelde FPS oynuyorum.Rival100, G300s veya Kinzu v3+Qck Mini mousepad alacağım.A4 hakkında olumsuz yorumlar var bilemiyorum.Hangisini almalıyım sizce?

Mouse olarak içlerinden en mantıklı karar Rival 100. Mouse pad olayına gelirsek ; fps oyuncusuysanız mini mouse pad'leri tercih etmeyin. Çünkü fps oyunlarında mouse'u daha fazla hareket ettireceğimiz için , mini boy mouse pad küçük gelecektir.

Çok sağ olun.150 TL'ye kadar başka bir öneriniz yoksa Rival 100'ü sipariş ediyorum.

Alternatif olarak g402 var ama g402'nin sensörü , Rival 100 kadar iyi bir sensör değil..Fps oyunlarında sensör kalitesi büyük bir etken olduğu için Rival 100 bütçenize göre en iyi seçim olacaktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de gaming mouse alacağım ama seçim yapamadım.Genelde FPS oynuyorum.Rival100, G300s veya Kinzu v3+Qck Mini mousepad alacağım.A4 hakkında olumsuz yorumlar var bilemiyorum.Hangisini almalıyım sizce?

Mouse olarak içlerinden en mantıklı karar Rival 100. Mouse pad olayına gelirsek ; fps oyuncusuysanız mini mouse pad'leri tercih etmeyin. Çünkü fps oyunlarında mouse'u daha fazla hareket ettireceğimiz için , mini boy mouse pad küçük gelecektir.

Çok sağ olun.150 TL'ye kadar başka bir öneriniz yoksa Rival 100'ü sipariş ediyorum.

Alternatif olarak g402 var ama g402'nin sensörü , Rival 100 kadar iyi bir sensör değil..Fps oyunlarında sensör kalitesi büyük bir etken olduğu için Rival 100 bütçenize göre en iyi seçim olacaktir.

Alıyorum teşekkürler

• quote:

G300s ideal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tüm emeğin için herkes adına çok teşekkür ederim abicim. Abi bende bir tane mouse pad alacam bloody v7gun3 kullanıyorum mouse olarak neredeyse herzaman 1200 dpi kullanıyorum yani anlayacağın düşük dpi kullanıcısıyım. Bana bir mouse pad önerirmisin ha bide benim için speed türümü yoksa control türünde mousepadlermi tavsiye edersin?yardımcı olursan çok sevinirim The loner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shant2002

Öncelikle tüm emeğin için herkes adına çok teşekkür ederim abicim. Abi bende bir tane mouse pad alacam bloody v7gun3 kullanıyorum mouse olarak neredeyse herzaman 1200 dpi kullanıyorum yani anlayacağın düşük dpi kullanıcısıyım. Bana bir mouse pad önerirmisin ha bide benim için speed türümü yoksa control türünde mousepadlermi tavsiye edersin?yardımcı olursan çok sevinirim The loner.

Speed ya da Control yerine Steelseries Qck+ almanı tavsiye ederim. Ne speed ne de control , ikisinin ortası olan kaygan bir kumaş mouse pad'dir.
    kardeşim şu mouse padin bir küçüğü falan varmı bu çok büyükmüş ben max 300x300 alabilirim bu bilgisayar masama sığmıyor aynı özellikte ve kalitede bi boy küçüğü hangisidir ?
    kardeşim qck+ ve qck aynımı çünkü mümkünse be qck alacağım çok gereksiz derecede büyün çünki ne dersin iyice yaz kardeşim :D
    kardeşim bide o qck+'nın kaplaması olan var qck+ gene ama cs takımı logosu var üzerinde o logo herhangi bir dezavantajı olurmu ör:kayganlığüı azaltır fln. yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shant2002

kardeşim bide o qck+'nın kaplaması olan var qck+ gene ama cs takımı logosu var üzerinde o logo herhangi bir dezavantajı olurmu ör:kayganlığüı azaltır fln. yani

Mouse'u çok hareket ettiren biri değilsen Steelseries Qck al. Siyah rengini tercih et.
  • Hocam sharkoon M51 mouse hakkında ne düşünüyorsun? Mouse bungeeyle birlikte bundle olarak aldım ağırlık değiştirilebiliyor g500deki gibi.

www.amazon.com
    Amazon.com: Sharkoon Shark Zone M51 Laser Gaming Mouse with MB10 Bungee Hub Bundle (000SKSZM51PB): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Sharkoon-Gaming-Bungee-Bundle-000SKSZM51PB/dp/B00Y7944EI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459798575&sr=8-1&keywords=sharkoon+bundle

Steelseries kinzu v3 te var bende ama sharkoonun yazılımını ele tutuşunu çok beğendim. Şöyle söyliyeyim kinzu v3 te 250-500-1000 dpi diye giderken sharkoonda isterseniz 540 isterseniz 236 isterseniz 459 istediğiniz gibi dpi değeri atayabiliyorsunuz

Steelseries qck mousepadi kesinlikle öneririm arkadaşlar. Amazondan aldım black ops2 li uyguna alabilirsiniz Türkiye fiyatına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 4 Nisan 2016; 22:36:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Hocam sharkoon M51 mouse hakkında ne düşünüyorsun? Mouse bungeeyle birlikte bundle olarak aldım ağırlık değiştirilebiliyor g500deki gibi.

http://www.amazon.com/Sharkoon-Gaming-Bungee-Bundle-000SKSZM51PB/dp/B00Y7944EI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459798575&sr=8-1&keywords=sharkoon+bundle

Steelseries kinzu v3 te var bende ama sharkoonun yazılımını ele tutuşunu çok beğendim. Şöyle söyliyeyim kinzu v3 te 250-500-1000 dpi diye giderken sharkoonda isterseniz 540 isterseniz 236 isterseniz 459 istediğiniz gibi dpi değeri atayabiliyorsunuz

Steelseries qck mousepadi kesinlikle öneririm arkadaşlar. Amazondan aldım black ops2 li uyguna alabilirsiniz Türkiye fiyatına göre.

Lazer sensör olsa da fena değil fiyatına göre. Tavsiye ederim. Benim eski Gigabyte m8000 modeline benziyor.
    Bu aralar nedense lazer sensör bir mouse'a yönelmek istedim. Bugün elime steelseries sensei raw geçti. Gerçekten şuana kadar kullandığım en iyi mouse'lardan birisi. Lazer sensör olması bir dezavantaj ama hiç hissetmedim. 35 dolara aldım amazon'dan. Malzeme kalitesi ve tıklama yumuşaklığı güzel. Bundan önce g303 kullandım 3 hafta. Elime uymadığı için sattım. Çok ucuza gitti 100 tl'ye.
    Neyse şuanki mouse Sensei Raw. Tavsiye ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 4 Nisan 2016; 23:10:42 >

• quote:

quote:

Hocam sharkoon M51 mouse hakkında ne düşünüyorsun? Mouse bungeeyle birlikte bundle olarak aldım ağırlık değiştirilebiliyor g500deki gibi.

Lazer sensör olsa da fena değil fiyatına göre. Tavsiye ederim. Benim eski Gigabyte m8000 modeline benziyor.
    Bu aralar nedense lazer sensör bir mouse'a yönelmek istedim. Bugün elime steelseries sensei raw geçti. Gerçekten şuana kadar kullandığım en iyi mouse'lardan birisi. Lazer sensör olması bir dezavantaj ama hiç hissetmedim. 35 dolara aldım amazon'dan. Malzeme kalitesi ve tıklama yumuşaklığı güzel. Bundan önce g303 kullandım 3 hafta. Elime uymadığı için sattım. Çok ucuza gitti 100 tl'ye.

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

Lazer olması çok mu etkiliyor ki hocam performansını tepkime süresini?

• quote:

quote:

quote:

www.amazon.com
    Amazon.com: Sharkoon Shark Zone M51 Laser Gaming Mouse with MB10 Bungee Hub Bundle (000SKSZM51PB): Computers & Accessories

Lazer olması çok mu etkiliyor ki hocam performansını tepkime süresini?

O kadar çok etkilemiyor. Ama profesyonel derecede iyi bir oyuncuysanız bunun eksiğini hissedersiniz.

• Hocam elim bileğe kadar 18 santim falan ve palm griple claw grip karışımı tutuyorum mouseu ve cs go oynuyorum. Şimdi sorum şu. Ben yıllardır sizin 0-20 lira arası için önerdiğiniz mouseu kullanıyorum ve sanırım lazer bi mouse. Şimdi ben iyi bı mouse almak istiyorum bütçe 100-150. Rival 300 şuan aklımda olan model (öneriniz varmı amazondan alıcam) ama optik olduğu için herhangi alışma sorunum olurmu? Bir de masamdan dolayı mouseu oynatacak çok yerim yok sizce sorun olur mu?

Son olarak o kablo tutuculardan nasıl ucuza bulurum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Steelseries Rival 300 tavsiye ederim. Optik olması sorun değil , birkaç günde rahatlıkla alışırsınız. Mouse'u oynayacağınız yer az ise bu biraz sorun olabilir ama masanızı görmediğim için kesin birşey diyemem. Kablo tutucu ise amazonda 7 dolara satılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam Steelseries Rival 300 tavsiye ederim. Optik olması sorun değil , birkaç günde rahatlıkla alışırsınız. Mouse'u oynayacağınız yer az ise bu biraz sorun olabilir ama masanızı görmediğim için kesin birşey diyemem. Kablo tutucu ise amazonda 7 dolara satılıyor.

Problem yok o zamansa cable holder diye mi geçiyor amazonda hocam kablo tutucular
  • quote:

quote:

Hocam Steelseries Rival 300 tavsiye ederim. Optik olması sorun değil , birkaç günde rahatlıkla alışırsınız. Mouse'u oynayacağınız yer az ise bu biraz sorun olabilir ama masanızı görmediğim için kesin birşey diyemem. Kablo tutucu ise amazonda 7 dolara satılıyor.

Problem yok o zamansa cable holder diye mi geçiyor amazonda hocam kablo tutucular

• hocam rival mi naos 7000mi
  • quote:

quote:

quote:

Hah aliexpresste de var aynısından hocam 3 dolardı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

hocam rival mi naos 7000mi

İkisi de aynı sayılır. Hangisini daha çok beğendiyseniz onu alın derim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.