Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hocam.yeni bir kasa topladim. artik oyun oynamaya baslarim diye klavye mouse alayim dedim.makro destegi olsun cunku genelde mmo oynarim.
    Butcem 100lira civari fakat arastirdim biraz b2100 set icin butceyi asmaya deger gibi.icindeki a9 mouse en ucuz sitede 70lira zaten.

Diger ihtimallere gelecek olursak b314 gibi harikulade bir klavye alip yanina g100 gibi 20 liralik bi mouse alabilirim

Veya zalman k400g ve ustune 60liralik bir mouse alabilirim.
    Konu hakkinda cok amator oldugum icin sizin fikrinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    Bence fare daha önemli. 3 sene boyunca g600 yanında 15liralık Everest kullandım. Belli bir fiyata kadar yakın tuşlarda ghosting oluşuyor ondan ya anti ghosting özelliği olan bir klavye ( wasd tuşları çevresi olsa yeterli genel olarak ) yada ucuz bir klavye. Genel olarak fps oyunlarında awq veya wed gibi kombinasyonlarsa sıkıntı çıkıyor. Çokta abartılcak bir durum değil ama fark yaratıyor. Fareye gelirsek oyunlarda %100 etkisi var. Tutuşu terleme yapıp yapmaması, sensörü, makro desteği gibi özellikleri var. Butçenizin çoğunu fareye ayırın yada dediğini şekilde toplu alım yapın. Logitech te de benzer şeyler mevcuttu aynı zamanda cooler masterında ışıklı bir seti var. A4tech macro programı paralı olduğu söyleniyordu onu araştırmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

Merhabalar hocam.yeni bir kasa topladim. artik oyun oynamaya baslarim diye klavye mouse alayim dedim.makro destegi olsun cunku genelde mmo oynarim.
    Butcem 100lira civari fakat arastirdim biraz b2100 set icin butceyi asmaya deger gibi.icindeki a9 mouse en ucuz sitede 70lira zaten.

Diger ihtimallere gelecek olursak b314 gibi harikulade bir klavye alip yanina g100 gibi 20 liralik bi mouse alabilirim

Veya zalman k400g ve ustune 60liralik bir mouse alabilirim.
    Konu hakkinda cok amator oldugum icin sizin fikrinizi almak istedim.

Bloody b2100 set alın geçin hocam..Makro programını satın almak istemiyorsanız illegal yollar ile bedava kullanmak mümkün..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu olmuş elinize sağlık hocam.
    Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

Tuşu G300s kadar yumuşak(mouse resmen dokunmatik) ve palm grip bir mouse var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Razer Mamba Chroma kablosuz uygun fiyatlı link verebilir misiniz?

http://www.sanalmarketim.com/razer-mamba-chroma-kablosuz-16k-dpi-lazer-mouse/p_62862/

http://www.amazon.com/Razer-Mamba-Tournament-Edition-Ergonomic/dp/B013HSWF40

Amazon'daki gümrüğe takılır mı sizce hocam?

Hocam şuan indirime girdi 70 dolara düştü..şuan gümrüğe takılmaz..vergi parası da almaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Güzel konu olmuş elinize sağlık hocam.
    Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

Tuşu G300s kadar yumuşak(mouse resmen dokunmatik) ve palm grip bir mouse var mı hocam?

Orta seviyede Steelseries Rival 100
    Üst seviyede ise Logitech g303

• The Loner kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Daha ucuz birşey bakıyordum aslında g300s'e kaldım gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sanalmarketim.com/razer-mamba-chroma-kablosuz-16k-dpi-lazer-mouse/p_62862/

Hocam şuan indirime girdi 70 dolara düştü..şuan gümrüğe takılmaz..vergi parası da almaz..

Haber verdiğiniz için sağolun çok teşekkürler hocam. İyi ki sipariş vermemişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Cevap için teşekkürler.
    Daha ucuz birşey bakıyordum aslında g300s'e kaldım gibi

G300s veya bloody v7 modeline bakabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sipariş verecekseniz şuan verin...bu fiyattan daha fazla indirime girmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ürünlerin garanti durumu nedir hocam? TR'de sıkıntı olur mu garanti açısından?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ürünlerin garanti durumu nedir hocam? TR'de sıkıntı olur mu garanti açısından?

Aral game bazen bakıyor bazen bakmıyor garantiye..kısacası Türkiye'de garanti işi karışık yani sıkıntılı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aral game bazen bakıyor bazen bakmıyor garantiye..kısacası Türkiye'de garanti işi karışık yani sıkıntılı

Valla ürünü o fiyata aldıktan sonra garantisi çok ta önemli değil aslında hocam. 😄 Sağolun yardımlarınız için. 👍🏼

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 30 Mart 2016; 16:14:56 >

• Arkadaşlar mouse klavyeden pek anlamam da bu smallman.com dan alışveriş yapmayın Öncelikle zamanında teslim etme ve eksiksiz gönderme konusunda hiç bir problem yaşatmadılar. Fakat olur da ürününüz sorunlu çıkar veya bir problem olursa iade edebilmenize imkan yok. bu siteden bir klavye mouse seti aldım internetteki en ucuz site olduğu için denemek istedim. 90liralık ta bir ürün olduğu için riske girdim açıçası. Ama suç bizde ucuza kaçıyoruz ve karşımızda muhatap alacağımız biri olmuyor . 5 10 lira eksik vermek için ürüne verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz resmen. Sitelerinde 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz falan yazıyor ama palavra. Zaten arayınca telefona çıkan hanımefendi şartlanmış bir şekilde bizi ilgilendirmez tarzında cevaplar veriyor. Ürünü yolladım kendi anlaşmalı kargo şirketleriyle ödemesini de kendim yaptım. internetten kargo takibi ediyorum 11.30da ulaştı 11.35 te mail geldi kutusunun üstünde kargo bantı var almıyoruz geri yollayacağız diye. Yani özetle eğer riske girmek istiyorsanız dediğim gibi yollama konusunda sıkıntı yok. Ama olur da problem çıkarsa hiç yollamayın direk ürünü çöpe atın bari kargoya vereceğiniz para cebinizde kalır.

• quote:

Arkadaşlar mouse klavyeden pek anlamam da bu smallman.com dan alışveriş yapmayın Öncelikle zamanında teslim etme ve eksiksiz gönderme konusunda hiç bir problem yaşatmadılar. Fakat olur da ürününüz sorunlu çıkar veya bir problem olursa iade edebilmenize imkan yok. bu siteden bir klavye mouse seti aldım internetteki en ucuz site olduğu için denemek istedim. 90liralık ta bir ürün olduğu için riske girdim açıçası. Ama suç bizde ucuza kaçıyoruz ve karşımızda muhatap alacağımız biri olmuyor . 5 10 lira eksik vermek için ürüne verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz resmen. Sitelerinde 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz falan yazıyor ama palavra. Zaten arayınca telefona çıkan hanımefendi şartlanmış bir şekilde bizi ilgilendirmez tarzında cevaplar veriyor. Ürünü yolladım kendi anlaşmalı kargo şirketleriyle ödemesini de kendim yaptım. internetten kargo takibi ediyorum 11.30da ulaştı 11.35 te mail geldi kutusunun üstünde kargo bantı var almıyoruz geri yollayacağız diye. Yani özetle eğer riske girmek istiyorsanız dediğim gibi yollama konusunda sıkıntı yok. Ama olur da problem çıkarsa hiç yollamayın direk ürünü çöpe atın bari kargoya vereceğiniz para cebinizde kalır.

Hocam bana kalırsa internetteki her alışverişimizde riske giriyoruz , haa bütçemiz vardır o zaman en az risk içeren siteleri tercih edebiliriz ama bütçesi kısıtlı olan insanlar için Smallman hala tercih edilebilir bir site..

• The Loner kullanıcısına yanıt
    Riskten kastım şu. ürünün gelmeme veya geç gelme gibi bir durumu söz konusu değil. Çakma bir site değil yani. ama bi aliexpress ebay kadar da ucuz satmıyor. İnsan biraz olsun ilgi istiyor anlayış bekliyor.Neticede karşında senin dilini konuşan, ankara da bayileri olan bi firma söz konusu.
    benim ürünümde sıkıntı çıkmamış olsaydı bende burdan siteyi öven yorumlar yapacaktım. Hem en ucuz fiyat hem bedava kargo hem de zamanında teslim. Fakat risk şu ki olur da içinden bozuk bi mal çıkarsa bu siteye geri yollama ( hatta ben iade de istemedim fiyat farkı verip daha üst model almayı teklif ettim.) imkanın yok onu bilerek alın diyorum.
  • quote:

Riskten kastım şu. ürünün gelmeme veya geç gelme gibi bir durumu söz konusu değil. Çakma bir site değil yani. ama bi aliexpress ebay kadar da ucuz satmıyor. İnsan biraz olsun ilgi istiyor anlayış bekliyor.Neticede karşında senin dilini konuşan, ankara da bayileri olan bi firma söz konusu.
    benim ürünümde sıkıntı çıkmamış olsaydı bende burdan siteyi öven yorumlar yapacaktım. Hem en ucuz fiyat hem bedava kargo hem de zamanında teslim. Fakat risk şu ki olur da içinden bozuk bi mal çıkarsa bu siteye geri yollama ( hatta ben iade de istemedim fiyat farkı verip daha üst model almayı teklif ettim.) imkanın yok onu bilerek alın diyorum.

İade olayında haklısınız. Gereksiz yere saçma bir sıkıntı çıkarmışlar.
  • Ben de gaming mouse alacağım ama seçim yapamadım.Genelde FPS oynuyorum.Rival100, G300s veya Kinzu v3+Qck Mini mousepad alacağım.A4 hakkında olumsuz yorumlar var bilemiyorum.Hangisini almalıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodPecker.

Ben de gaming mouse alacağım ama seçim yapamadım.Genelde FPS oynuyorum.Rival100, G300s veya Kinzu v3+Qck Mini mousepad alacağım.A4 hakkında olumsuz yorumlar var bilemiyorum.Hangisini almalıyım sizce?

Mouse olarak içlerinden en mantıklı karar Rival 100. Mouse pad olayına gelirsek ; fps oyuncusuysanız mini mouse pad'leri tercih etmeyin. Çünkü fps oyunlarında mouse'u daha fazla hareket ettireceğimiz için , mini boy mouse pad küçük gelecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoodPecker.

Ben de gaming mouse alacağım ama seçim yapamadım.Genelde FPS oynuyorum.Rival100, G300s veya Kinzu v3+Qck Mini mousepad alacağım.A4 hakkında olumsuz yorumlar var bilemiyorum.Hangisini almalıyım sizce?

Mouse olarak içlerinden en mantıklı karar Rival 100. Mouse pad olayına gelirsek ; fps oyuncusuysanız mini mouse pad'leri tercih etmeyin. Çünkü fps oyunlarında mouse'u daha fazla hareket ettireceğimiz için , mini boy mouse pad küçük gelecektir.

Çok sağ olun.150 TL'ye kadar başka bir öneriniz yoksa Rival 100'ü sipariş ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.