Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Amazon'dan alışveriş yaptığınızı belirtmişsiniz. Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı şu ana kadar?
    Ben hem mouse hem klavye almayı düşünüyorum sizce bir problem yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Hocam Amazon'dan alışveriş yaptığınızı belirtmişsiniz. Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı şu ana kadar?
    Ben hem mouse hem klavye almayı düşünüyorum sizce bir problem yaşar mıyım?

Adresinizi doğru yazdığınız sürece sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Gümrükte falan sıkıntı olmuyor yani. Eskiden sanki belli bir fiyatın üzerindeki ürünlerde sıkıntı çıkarıyorlardı diye hatırlıyorum da o yüzden sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Gümrükte falan sıkıntı olmuyor yani. Eskiden sanki belli bir fiyatın üzerindeki ürünlerde sıkıntı çıkarıyorlardı diye hatırlıyorum da o yüzden sorayım dedim.

83 dolar gümrük sınırı var ama ek olarak ürünün %20 fiyatını ödediğiniz taktirde yine de gümrükte sorun olmaz.

Peki hocam teşekkürler.
  • Arkadaşlar Sensei raw mı yoksa rival 100 mü daha iyi? ikisi arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Arkadaşlar Sensei raw mı yoksa rival 100 mü daha iyi? ikisi arasında kaldım.

Şuan sensei raw kullanıyorum. Lazer sensör olması beni çok düşündürüyordu. Ama hiçbir sıkıntı olmadı. Oldukça memnunum. Sensei Raw tavsiye ederim.
    Araştırmalarıma göre fps için hep optik öneriyorlar. Ama bu sensei raw'ın zamanında bir çok ödül alması beni arada bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Araştırmalarıma göre fps için hep optik öneriyorlar. Ama bu sensei raw'ın zamanında bir çok ödül alması beni arada bırakıyor.

Optik sensör lazer sensöre göre oyunlarda daha başarılı performans verir. Çok büyütülecek kadar da olmasa etkisi vardır. Aslında bir bakıma kişiden kişiye değişen bir olaydır.
  • Öncelikle konu çok iyi olmuş elinize sağlık. İçinden çıkamadığım bir konu var. G303 alacağım ancak konuda önerdiğiniz mouse pad hangi boyutta alacağım konusunda kararsızım. 1920x1080 cözünürlükte monitörüm var. ( ilerde yükselteceğim ). Suan orta dpı da oynamaktayım. Hangi boyuttaki mouse pad i secmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3232amacor -- 12 Nisan 2016; 11:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3232amacor

Öncelikle konu çok iyi olmuş elinize sağlık. İçinden çıkamadığım bir konu var. G303 alacağım ancak konuda önerdiğiniz mouse pad hangi boyutta alacağım konusunda kararsızım. 1920x1080 cözünürlükte monitörüm var. ( ilerde yükselteceğim ). Suan orta dpı da oynamaktayım. Hangi boyuttaki mouse pad i secmeliyim?

Qck idealdir

• Konu dışı ama şöyle bir set yaptım. yorumlarınızı bekliyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)
  • quote:

Konu dışı ama şöyle bir set yaptım. yorumlarınızı bekliyorum.

Yurtdışından ayrı ayrı alın. Yazık bunca paraya.

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    Alısverişte sıkıntı cıkacak diye korkuyorum. Rica etsem özelden yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Alısverişte sıkıntı cıkacak diye korkuyorum. Rica etsem özelden yardimci olabilir misiniz?

Vereceğim bağlantıdaki konuyu incelemenizde fayda var. Ben de çok tecrübeli değilim.http://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm

• quote:

Konu dışı ama şöyle bir set yaptım. yorumlarınızı bekliyorum.

Amazon.com'dan ayrı ayrı parça parça sipariş edin. Yoksa vergi parasını ödemek zorunda kalırsınız. Türkiye fiyatlarına hiçbir şey demiyorum zaten fiyatlar tavanda.

• Kulaklık ve Klavyede '' This item ships to Burdur, Turkey. '' yazmasına rağmen , ödeme kısmında '' sipariş öğelerin bazıları seçilen adrese sevk edilemez. tahmini sipariş toplamı görmek için yeni bir adres seçin. '' diye uyarı mesajı alıyorum. Mouse ve mouse pad da böyle bir sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 3232amacor 3 kullanıcısına yanıt
    Mouse padi kontrol edin, mouseun altında beraber alın diye çıkan SteelSeries QcK TR'ye gönderilmiyor.
  • quote:

Kulaklık ve Klavyede '' This item ships to Burdur, Turkey. '' yazmasına rağmen , ödeme kısmında '' sipariş öğelerin bazıları seçilen adrese sevk edilemez. tahmini sipariş toplamı görmek için yeni bir adres seçin. '' diye uyarı mesajı alıyorum. Mouse ve mouse pad da böyle bir sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mouse pad'i alırken altta amazon yazan satıcıdan alın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.