Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Holeless sanırım v-track ile aynı prensipte çalışıyor fakat delik ince bir plastik zar ile kapalı olduğu için içindeki sensörün ışık algısının normalden 54 kat daha yüksek olduğu reklamlarında belirtiliyor ve yaptığım testlerde mouse ikonı yağ gibi kayıyordu bu optik olanlardaki hatalı durumları bu üründe görmedim bu sebeple tavsiye edebileceğim bir mouse. Ayrıca toza karşı dayanıklı duruyo yani algılayıcısı tozdan etkilenmez

Daha sonra a4tech x7 f4 osacr ed. aldım bu model v-track kullanıyor ve dpi ve tazeleme hızı ayarlanabiliyor,oyunlar için makrolar eklenebiliyor içinde hafızası faln var.Herneyse bu modelde v-track kullanılmış ve altında küçük bir göz var belli belirsiz kırmızı bir ışık var fakat zor seçilebiliyor.Sensör olarak fena değil güzel kayıyor,birçok yüzeyde çalışıyor.Yanlız toz ve sudan etkilenebilir bu sebeple kirli ıslak yerlerde kullanıma uygun değil.

Hocam böyle bir yorum gördüm ve yorumdan anladığım kadarıyla holeless daha üstün bir teknoloji gibi anlatılmış.
    Ve sensörün dış etkenden etkilenmemesi için tasarlanmış gibi.

Lakin benim anlamadığım üstü örtülü lazerin vtracktan daha iyi algılaması mümkünmü ki(?)

Oyun oynayacaksanız V-track olan modeli seçin ama her yüzeyde kullanmak isterim derseniz holeless olan modeli seçin. Holeless olan model milisaniye bakımından farkedilmeyecek bir derecede olsa V-track'a göre daha yavaş izleme oranına sahiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: Nf

150liraya kadar klavye, 200liraya kadar fare arıyorum.
    Csgo oynanacak daha çok.
    Fare için logitech g300 serisi bana küçük geliyor, klavye için gecikme süresi bakımından üstün cihazlar tercihimdir.
    Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Mouse olarak Amazon'dan Razer Deathadder Chroma - Steelseries Rival 300 - Roccat Kone Pure - Corsair M65 Pro

Klavye olarak Amazon'dan Razer Deathstalker - Steelseries Apex Raw

logitech g300 küçük , g400 ise biraz büyükçe geliyor elime.

zowie fk1 ve z11 ile ilgileniyorum.

csgo için kombo vs ihtiyacım bulunmuyor. bir de zowie ec2a modeli için amazon'da satıcısı bulunmuyor, bu model yerine yukarıda verdiğim modellerden biri mi tercih edilmeli ?

• quote:

quote:

quote:

150liraya kadar klavye, 200liraya kadar fare arıyorum.
    Csgo oynanacak daha çok.
    Fare için logitech g300 serisi bana küçük geliyor, klavye için gecikme süresi bakımından üstün cihazlar tercihimdir.
    Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Mouse olarak Amazon'dan Razer Deathadder Chroma - Steelseries Rival 300 - Roccat Kone Pure - Corsair M65 Pro

Klavye olarak Amazon'dan Razer Deathstalker - Steelseries Apex Raw

logitech g300 küçük , g400 ise biraz büyükçe geliyor elime.

zowie fk1 ve z11 ile ilgileniyorum.

csgo için kombo vs ihtiyacım bulunmuyor. bir de zowie ec2a modeli için amazon'da satıcısı bulunmuyor, bu model yerine yukarıda verdiğim modellerden biri mi tercih edilmeli ?

Zowie fk1 ve za11'de gayet iyi mouselar'dır. İkisinin de boyu aynıdır ama Za11'in yapısı Steelseries Rival modeline daha çok benziyor. Zowie fk1 ise yapı olarak Steelseries Sensei modeline benziyor. İkisini de tavsiye ederim. Pişman etmezler.

• Sizce SteelSeries Kinzu v3 mü yoksa SteelSeries Rival 100 mü ? Birde aradaki farklar nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAvcı

Sizce SteelSeries Kinzu v3 mü yoksa SteelSeries Rival 100 mü ? Birde aradaki farklar nedir ?

Rival 100 Çünkü kinzu v3'e göre daha iyi bir optik sensör - daha iyi bir malzeme kalitesi - daha iyi bir tuş ömrü barındırıyor. Ayrıca rival 100'ün led renkleri de değişebiliyor.
  • Arkadaşlar a4 tech x7'nin f serisi mouselarından birini alacaktım fakat internette bulamadım. Nerden bulabilirim bunları, neden satılmıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

Arkadaşlar a4 tech x7'nin f serisi mouselarından birini alacaktım fakat internette bulamadım. Nerden bulabilirim bunları, neden satılmıyorlar?

Eski bir mouse olduğu için bulunması zor. Smallman adlı sitede şuan satılıyor olması lazım. O siteye bir bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sizce SteelSeries Kinzu v3 mü yoksa SteelSeries Rival 100 mü ? Birde aradaki farklar nedir ?

Rival 100 Çünkü kinzu v3'e göre daha iyi bir optik sensör - daha iyi bir malzeme kalitesi - daha iyi bir tuş ömrü barındırıyor. Ayrıca rival 100'ün led renkleri de değişebiliyor.

Rival 100 ile kinzu v3 arasinda boyut ve agirlik farki varmidir? Hafif mouse larda daha rahat oynayabiliyorum.70-80 gr.elim cok buyuk degil,orta derece yani

• The Loner kullanıcısına yanıt
    Hocam cs go için alacaktım macrosu hoşuma gitti.
    Oscar yazılımı da ücretsiz galiba.
    Daha iyi ücretsiz yazılımı olan mouse var mıdır o fiyatlarda?
    Veya aynı fiyat ve kalitede oscar kullananılan bulunabilecek modeller neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

quote:

Rival 100 ile kinzu v3 arasinda boyut ve agirlik farki varmidir? Hafif mouse larda daha rahat oynayabiliyorum.70-80 gr.elim cok buyuk degil,orta derece yani

Kinzu v3 70-80 gr civarı. Ama rival 100 120 gr. Ağırlık dışında her konuda Rival 100 daha üstün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

Hocam cs go için alacaktım macrosu hoşuma gitti.
    Oscar yazılımı da ücretsiz galiba.
    Daha iyi ücretsiz yazılımı olan mouse var mıdır o fiyatlarda?
    Veya aynı fiyat ve kalitede oscar kullananılan bulunabilecek modeller neler?

Oscar yazılımı eski bir yazılımdır. Eski a4 tech fareler bu yazılımı kullanır genelde. Yazılımı ücretsiz olsun diyorsanız Logitech g300s o fiyat bandına daha uygun olur. Fps oyunları için macro indirebiliyorsunuz yazılımdan. Ama bana kalırsa Bloody modellerinden bir mouse almanız daha iyi olur. Yazılımı paralı ama sizin isteklerinize daha uygun bir yazılımı mevcut.
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    bloody a9 önerdıler. 80 lira fare yazılımı da katarsak 100ü geçiyor beni aşar biraz ya.
  • merhabalar amazondan klavye ve mouse almayı düşünüyorum. rival 300, deathadder ve m65 arasından hangisini seçmeliyim? her türde oyun oynarım ayrıca elim normal boyutlarda diyebilirim.

Ayrıca 100$ civarında klavye olarak ne önerirsiniz ? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neosar

merhabalar amazondan klavye ve mouse almayı düşünüyorum. rival 300, deathadder ve m65 arasından hangisini seçmeliyim? her türde oyun oynarım ayrıca elim normal boyutlarda diyebilirim.

Ayrıca 100$ civarında klavye olarak ne önerirsiniz ? Teşekkür ederim.

Corsair m65 Pro adlı modeli seçmenizi tavsiye ederim. Klavye olarak Logitech g710 ya da Corsair Strafe idealdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Razer Mamba Chroma kablosuz uygun fiyatlı link verebilir misiniz?

http://www.sanalmarketim.com/razer-mamba-chroma-kablosuz-16k-dpi-lazer-mouse/p_62862/

http://www.amazon.com/Razer-Mamba-Tournament-Edition-Ergonomic/dp/B013HSWF40

Ben şu mamayı alıcamda gümrükten geçer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

quote:

http://www.sanalmarketim.com/razer-mamba-chroma-kablosuz-16k-dpi-lazer-mouse/p_62862/

Geçer. Ama yanına başka bir ürün ekleme yoksa vergi parası da ödersin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok sadece bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Fps oyunları oynuyorum genelde nasıl bir mouse? Sistemime gider mi bide?

Hayırlı cumalar bu arada, teşekkürler cevap için:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok sadece bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Fps oyunları oynuyorum genelde nasıl bir mouse? Sistemime gider mi bide?

Hayırlı cumalar bu arada, teşekkürler cevap için:)

Fps oyunları oynuyorsanız Razer Mamba tavsiye etmem. Çünkü optik mouse modelleri fps oyunlarında daha başarılı. Mamba ise lazer sensör. Profesyonel anlamda bir fps oyuncusu değilseniz tavsiye ederim. Ama profesyonel bir oyuncuysanız Zowie Ec2-a , Zowie Fk-1 ya da Steelseries Rival 300 tarzı modellere bakmanızı öneririm

• 30.04.2016 = Ana konuya optik ve lazer sensör listesi eklendi. Mouse kriterleri bölümüne ise resimler eklendi.
  • Yanıtlarınız ve ilgiliniz için çok teşekkür ederim, konu sahibi olarak yaptığınız yardımlar için ayrı bir parantez açmak şart, gözümde bocekgrafik adlı hocamızın yaptığı iş ile kıyaslar durumdayım fakat böcekgrafik hocamız bu forum için her şeyini vermiş biri, umarım konu iyice ilerler ve emeğinizin karşılığını alırsınız, kendisine sizin konunuzda bile teşekkür ediyorum :) Bu arada, her şey için çok teşekkür ediyorum.

Emeğe saygı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.