Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
51
Favori
72.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Everest rampage kb-r01 kullanıyordum su döküldüğü için tuşlar 1 den fazla basıyor 50 tlye kadar klavye arıyoum

a4 tech x7 g800v 60 tl'ye bunu tavsiye ederim. Makro programı da var. Bunu dışında Zalman k200m var 20 tl'ye.

Everest Rampage Kb-r8 bu nasıl bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

GJ Bro, eline sağlık

Tnx Dude
  • quote:

quote:

quote:

Everest rampage kb-r01 kullanıyordum su döküldüğü için tuşlar 1 den fazla basıyor 50 tlye kadar klavye arıyoum

a4 tech x7 g800v 60 tl'ye bunu tavsiye ederim. Makro programı da var. Bunu dışında Zalman k200m var 20 tl'ye.

Everest Rampage Kb-r8 bu nasıl bilgin varmı

Fiyatına göre fena değil. Alınabilir. Ama marka bakımından biraz sıkıntılı.
  • bloody v3 ve logitech g103 almayı düşünüyorum. Rehber için sağol çok yardımcı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanHakim -- 5 Mayıs 2016; 1:57:47 >
  • QCK mouse pad in üzerinde toz ve lekeler oluştu da nasıl temizleyebilirim? Yıkarsam kayganlığında sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

bloody v3 ve logitech g103 almayı düşünüyorum. Rehber için sağol çok yardımcı oldu

Önemli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuk123

QCK mouse pad in üzerinde toz ve lekeler oluştu da nasıl temizleyebilirim? Yıkarsam kayganlığında sorun olur mu?

Islak mendil ile temizleyin derim. Ben öyle temizliyorum.

• Merhaba. Farelerden çok fazla beklentim yok. 60 tl'ye kadar bütçem var. Şu anda Everest sm 614 kullanıyorum. Tutuşu ve ağırlığını beğeniyorum. Ama kablosu temassızlık yapmaya başladığı için değiştireceğim. Başlığı okuyana kadar Pusat v1 düşünüyordum. Lakin bana bu bütçede önerebileceğiniz mouse var mı merak ediyorum. Daha çok moba olmakla beraber her türde oyun oynuyorum.
    Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentmangaka

Merhaba. Farelerden çok fazla beklentim yok. 60 tl'ye kadar bütçem var. Şu anda Everest sm 614 kullanıyorum. Tutuşu ve ağırlığını beğeniyorum. Ama kablosu temassızlık yapmaya başladığı için değiştireceğim. Başlığı okuyana kadar Pusat v1 düşünüyordum. Lakin bana bu bütçede önerebileceğiniz mouse var mı merak ediyorum. Daha çok moba olmakla beraber her türde oyun oynuyorum.
    Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Listedeki bloody v3 modeli smallman adlı sitede 60 TL. Tavsiye ederim o fiyata.

• Üstadım, mükemmel çalışma olmuş. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Üstadım, mükemmel çalışma olmuş. Ellerine sağlık.

İlginiz için çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Hocam bütün yazınızı okudum fakat hala kararsızım.Malzeme kalitesi iyi olan fakat ağır olmayan ve güzel gözüken bir mouse düşünüyorum.Razer firefly alacağım mousepad olarak , razer blackwidow chroma klavyemin yanına ne önerirsiniz ? G502 proteus spectrum core ya da razer mı devam etsem ya da mionix?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon ile qck mouse pad aldım ama 2. el gibi geldi. Üzerinde tozlar vardı . Sizdede öyle mi geldi?
  • Çok güzel konu eline sağlık yazın işime yarayacak, fakat steelseries in bir mekanik klavyesi vardı 6Gv2 galiba, eklemeyecek kadar kötü mü acaba indirimde yakalasak alınır mı? Ben mesela çok renkli ışıklı makrolu şekilli istemiyorum, sadece beyaz aydınlatma olsun yeter sade olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

quote:

Hocam bütün yazınızı okudum fakat hala kararsızım.Malzeme kalitesi iyi olan fakat ağır olmayan ve güzel gözüken bir mouse düşünüyorum.Razer firefly alacağım mousepad olarak , razer blackwidow chroma klavyemin yanına ne önerirsiniz ? G502 proteus spectrum core ya da razer mı devam etsem ya da mionix?

Razer set yapayım derseniz Deathadder Chroma alın. Ama set olmasına pek takmıyorum derseniz Mionix Castor - Logitech g303 - Steelseries Rival 300 modellerini tavsiye ederim. Ağır olmayan bir mouse istiyorsanız g502'yi eleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettt52

Amazon ile qck mouse pad aldım ama 2. el gibi geldi. Üzerinde tozlar vardı . Sizdede öyle mi geldi?

Yok bende herhangi bir toz yoktu ilk aldığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurborden

Çok güzel konu eline sağlık yazın işime yarayacak, fakat steelseries in bir mekanik klavyesi vardı 6Gv2 galiba, eklemeyecek kadar kötü mü acaba indirimde yakalasak alınır mı? Ben mesela çok renkli ışıklı makrolu şekilli istemiyorum, sadece beyaz aydınlatma olsun yeter sade olsun.

Steelseries 6gv2 kötü değil ama aynı fiyata daha iyi alternatif klavyeler olduğu için eklemedim
  • Hocam hayirli aksamlar, oncelikle acmis oldugun konu icin eline saglik, bu konu hakkinda tereddutte kalan arkadaslar icin epey yararli olacaktir.Hocam ben en sonunda mouse secimimi razer deathadder chroma yonunde yapabildim ve amazondan siparisimi verdim.Fakat mouse pad konusunda kafamda hala bazi soru isaretleri var.Onermis oldugun ss qck urunlerinden medium olan versiyonunu yaklasik 2-3 sene kadar kullandim.Genel olarak memnun kaldim diyebilirim.Tek sikintisi yuzey kenarlarinin tahristen oturu yukariya kalkmasi oldu.Dolayisiyla bana biraz daha saglam yapida bir mousepad gerekiyor diye dusunuyorum.Ayni zamanda okudugum bir baslikta "mousepadinizi, mouseunuz ile ayni markada secmeye ozen gosterin.'' tarzinda bir yazi gordum.Senin bu konuda fikrin nedir?Kullanacagim fareye uygun bir mousepad tavsiye edebilir misin rica etsem?Dpi ayarlari orta duzeyde, Dolayisiyla medium boyut bir pad yeterli olacaktir diye dusunuyorum.Raw tarzinda mouse tutusum ve genellikle fps agirlikli, nadiren mmorpg takiliyorum.Biraz uzun bir yazi oldu kusura bakma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mydread

Hocam hayirli aksamlar, oncelikle acmis oldugun konu icin eline saglik, bu konu hakkinda tereddutte kalan arkadaslar icin epey yararli olacaktir.Hocam ben en sonunda mouse secimimi razer deathadder chroma yonunde yapabildim ve amazondan siparisimi verdim.Fakat mouse pad konusunda kafamda hala bazi soru isaretleri var.Onermis oldugun ss qck urunlerinden medium olan versiyonunu yaklasik 2-3 sene kadar kullandim.Genel olarak memnun kaldim diyebilirim.Tek sikintisi yuzey kenarlarinin tahristen oturu yukariya kalkmasi oldu.Dolayisiyla bana biraz daha saglam yapida bir mousepad gerekiyor diye dusunuyorum.Ayni zamanda okudugum bir baslikta "mousepadinizi, mouseunuz ile ayni markada secmeye ozen gosterin.'' tarzinda bir yazi gordum.Senin bu konuda fikrin nedir?Kullanacagim fareye uygun bir mousepad tavsiye edebilir misin rica etsem?Dpi ayarlari orta duzeyde, Dolayisiyla medium boyut bir pad yeterli olacaktir diye dusunuyorum.Raw tarzinda mouse tutusum ve genellikle fps agirlikli, nadiren mmorpg takiliyorum.Biraz uzun bir yazi oldu kusura bakma :)

Anladığım kadarıyla sağlam bir mouse pad istiyorsunuz. Qck serisi her daim iyidir. Ama daha iyi tatmin olacağınız ürünlerde var. Aşağıda linkleri veriyorum.

1 -http://www.amazon.com/ROCCAT-Supremacy-Surface-Gaming-Mousepad/dp/B009NBE2JC/ref=sr_1_2?s=office-products&ie=UTF8&qid=1462476847&sr=1-2&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_89%3AROCCAT

2 -http://www.amazon.com/Razer-Firefly-Gaming-Chroma-Lighting/dp/B00Y4S5KPY/ref=pd_sim_147_38?ie=UTF8&dpID=31Cld3noiCL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0A5BZCHBPAF4K8V87QEK

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.