Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şu an everest sm612 numaralı mause'u kullanmaktayım. Miadı dolmak üzere... Ona benzer 100-150₺ arası bir mause onerebilir misiniz? Biraz buyuk, oyuncu mause'u...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, %95 yazı yazmak, %5 oyun oynamak için mümkünse 400, taş çatlasa 500 tl'ye kadar mekanik klavye arıyorum.

Aradığım özellikler şu şekilde:
    - Blue switch
    - Işıklandırma (rgb şart değil, en azından düz beyaz olsa yeterli)
    - Küçük (numpadi falan olmayanlardan)
    - Türkçe/İngilizce farketmez
    - Kablosuz olursa daha iyi
    - Takıp çıkarılabilen bilek desteği olursa daha iyi

Bu özelliklerde şu ve şu ürünleri buldum, nasıldır sizce?
    Tavsiyelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZhanChi -- 10 Şubat 2020; 18:29:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Merhabalar, %95 yazı yazmak, %5 oyun oynamak için mümkünse 400, taş çatlasa 500 tl'ye kadar mekanik klavye arıyorum.

Aradığım özellikler şu şekilde:
    - Blue switch
    - Işıklandırma (rgb şart değil, en azından düz beyaz olsa yeterli)
    - Küçük (numpadi falan olmayanlardan)
    - Türkçe/İngilizce farketmez
    - Kablosuz olursa daha iyi
    - Takıp çıkarılabilen bilek desteği olursa daha iyi

Bu özelliklerde şu https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-rmw23-scout-bluetooth-rgb-aydinlatmali-q-jixian-blue-switch-gaming-mekanik-klavye-pm-HB00000M82EP ve şu https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r17-raptor-siyah-usb-6-renk-aydinlatmali-oyuncu-q-mavi-anahtar-mekanik-klavye-p-HBV00000GLCLB?magaza=Tahaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=5258&wt_pc=cimri.c.5258.pc ürünleri buldum, nasıldır sizce?
    Tavsiyelere açığım
    merhabalar. %95 i yazı için ise mekanik klavye almanıza gerek yok derim. mekanik klavyeler en az 200-250 bandından başlıyor. ben de çok klavye incelemesi izledim, baktım. hesap kitap yaptım. kullanım tercihleri önemli tabii ki ama james donkey 619 önerebilirim. switch konusunda siyahtı sanırım. blue da çok tık sesi oluyor bence. yine de siz bilirsiniz. ben sadece 1 online oyun oynadığım için mebran rgbli bir klavye aldım geçtim. 200 lira cebime kaldı açık konuşmak gerekirse. mekanik istiyorsanız gamepower saber e bakabilirsiniz. rampage de güzel. gamepower katana da iyidir. ama sağ tarafta numerik tuşları var.

aslında ihtiyaçları yazmışsınız. bunların hepsinin uyumlu olduğu bir klavyeyi bulmak daha kolay bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mercpool

Ben şu an everest sm612 numaralı mause'u kullanmaktayım. Miadı dolmak üzere... Ona benzer 100-150₺ arası bir mause onerebilir misiniz? Biraz buyuk, oyuncu mause'u...
    dpi ayarı senin için önemli mi bilmiyorum ama büyük mouse istiyorsan teknoloji marketlerde ürünü görüp netten alabilirsin. şimdi ne desem yanlış olabilir. büyük bir mouse istiyorsun çünkü..

logitech ve a4 lere bakabilirsin.

sen ne kullanıosun dersen asus wt425.. sessiz ve optik ama beklentini karşılar mı bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

dpi ayarı senin için önemli mi bilmiyorum ama büyük mouse istiyorsan teknoloji marketlerde ürünü görüp netten alabilirsin. şimdi ne desem yanlış olabilir. büyük bir mouse istiyorsun çünkü..

logitech ve a4 lere bakabilirsin.

sen ne kullanıosun dersen asus wt425.. sessiz ve optik ama beklentini karşılar mı bilmem.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam. Bir bakayım.
  • Dostlar merhaba siz bilgili arkadaşlardan mouse önerisi almak istiyorum. Normalde uzun süredir Asus wt 425 kullanıyordum her anlamda memnunum ancak oyun için kablolu bi mouse lazım bana 100-150 liralık bölümde bir mouse işimi görür önerileri bekliyorum. Benim baktıklarımın içerisinde şunlar arasında kalıyorum.

Gamepower Ursa
    Asus Cerberus Fortus
    logitech g102
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Han

Dostlar merhaba siz bilgili arkadaşlardan mouse önerisi almak istiyorum. Normalde uzun süredir Asus wt 425 kullanıyordum her anlamda memnunum ancak oyun için kablolu bi mouse lazım bana 100-150 liralık bölümde bir mouse işimi görür önerileri bekliyorum. Benim baktıklarımın içerisinde şunlar arasında kalıyorum.

Gamepower Ursa
    Asus Cerberus Fortus
    logitech g102
    www.amazon.com.tr
    Tronsmart TG007 Gaming Oyuncu Mouse: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Tronsmart-TG007-Gaming-Oyuncu-Mouse/dp/B07Z7NG338

78tl. şu mause u fiyat değişmeden sipariş geçebilirsin. fiyata göre uygun 7200dp ve rgbli olduğu söyleniyor. eğer sevmezsen iade edersin. son 1 kalmış. satıcısı amazon.

• quote:

https://www.amazon.com.tr/Tronsmart-TG007-Gaming-Oyuncu-Mouse/dp/B07Z7NG338

78tl. şu mause u fiyat değişmeden sipariş geçebilirsin. fiyata göre uygun 7200dp ve rgbli olduğu söyleniyor. eğer sevmezsen iade edersin. son 1 kalmış. satıcısı amazon.

Alıntıları Göster
    Eyvallah dostum The Loner reisin önerisi ile logitech g102 aldım. Zaten bende bi mouse almıştım 70-80 liralık kablolu janjanlı ışıklı sol tık takılı kalmaya başladı. Sonra tövbeliyim artık antin kuntin marka alıp deneme yanılma yapmamaya :)

• Tek Han kullanıcısına yanıt
    asus wt425 modelini ben de kullanıyorum. memnunum. bayaa da uzun zaman oluyor alalı. cs pubg falan oynamıyorum. işimi görüyor şimdilik. oyun için mause dedin mi iş değişiyor tabi :)

güle güle kullan logitech i.

• Logitech 910-004845 G203 Prodigy Kablolu Siyah Gaming Mouse

Bence şu an alınabilecek F/P ürüni fare budur.Hem oyun hemde ofis işleri için ideal
  • www.hepsiburada.com
    Gigabyte Aorus M2 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-m2-oyuncu-mouse-p-HBV00000LZFSG?magaza=Hepsiburada

en dusuk oyun sensoru bu farede

bundan dusukler oyun sensoru degil cunku

• 300 lira bütçeye mekanik klavye ve ortalama bir gaming mouse çözebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

300 lira bütçeye mekanik klavye ve ortalama bir gaming mouse çözebilir miyiz?
    ne yazık ki çözemeyiz. gerçek mekanik klavyeler 250 den başlıyor.. gaming mouse dersen o da 100 150 civarlarında..

mekanik klavyelerin switch özellikleri var, siyah, kırmızı, mavi, kahverengi gibi seçenekleri var. hepsinin farklı özellikleri var, hangisi sana uygunsa ona yönelmelisin.

gaming mouse için dpi ı yüksek ve kablolu birşey bakmalısın.

logitech in klavye mouse setleri var ama fiyat olarak 300 ü geçebilir. dolar da yükseldi. zor yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercpool

Ben şu an everest sm612 numaralı mause'u kullanmaktayım. Miadı dolmak üzere... Ona benzer 100-150₺ arası bir mause onerebilir misiniz? Biraz buyuk, oyuncu mause'u...
    Bloody A9 iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Bloody A9 iyidir

Alıntıları Göster
    Bana boyutu biraz küçük gibi geldi ama detaylı araştırayım hocam. Teşekkürler...
  • quote:

ne yazık ki çözemeyiz. gerçek mekanik klavyeler 250 den başlıyor.. gaming mouse dersen o da 100 150 civarlarında..

mekanik klavyelerin switch özellikleri var, siyah, kırmızı, mavi, kahverengi gibi seçenekleri var. hepsinin farklı özellikleri var, hangisi sana uygunsa ona yönelmelisin.

gaming mouse için dpi ı yüksek ve kablolu birşey bakmalısın.

logitech in klavye mouse setleri var ama fiyat olarak 300 ü geçebilir. dolar da yükseldi. zor yani..

Alıntıları Göster
    Çözersiniz hocam çözersiniz. Trust GXT 890 falan vardı ucuz klavye olarak. Yanına da o seviye bir mouse yok mudur? Gamepowerlar falan idare etmez mi? Taş çatlasın 350 lira olabilir bütçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Çözersiniz hocam çözersiniz. Trust GXT 890 falan vardı ucuz klavye olarak. Yanına da o seviye bir mouse yok mudur? Gamepowerlar falan idare etmez mi? Taş çatlasın 350 lira olabilir bütçe.

Alıntıları Göster
    dediğin trust un türkçe karakterleri (ğ ü gibi) sonradan eklenmiş ve ortadaki enter tuşu büyük değil. ben bunları sorun etmem diyorsan
    www.hepsiburada.com
    Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-warlock-kirmizi-switch-mekanik-klavye-p-HBV00000BM7D3?magaza=MalcomBilgisayar
    buradaki gamepower warlock a bakabilirsin. kırmızı switch. netten inceleme videolarına bakabilirsin, bayaa kullanan var çünkü.

mouse için
    www.hepsiburada.com
    Rampage SMX-R44 Makrolu 6400DPI RGB Ledli Oyuncu Mouse - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r44-makrolu-6400dpi-rgb-ledli-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000OO71L?magaza=Sarfnet
    bakabilirsin. oyuncu mouse olarak geçiyor.

ikisini toplarsak 300 tl ediyor.

herkes farklı farklı. ben küçük enter tuşuna alışık değilim mesela. mouse da kablosuz. kabloluya tekrar dönemem. (alt tarafında top olan 2000li yılların mouse larını kullandık az çile çekmedik) benim mouseda da 1600 dpi var ama toplasan 3-4 kere kullanmışımdır. değişik mouse lar var, makrolu, 7-8 tuşlu vs. buna sen karar vereceksin dostum, tamamen tercih meselesi.. hepsiburadadan yorumlara, n11 den fiyatlara bak bakalım neresi en uygunsa, hangi marka model hoşuna giderse oradan al.

• quote:

dediğin trust un türkçe karakterleri (ğ ü gibi) sonradan eklenmiş ve ortadaki enter tuşu büyük değil. ben bunları sorun etmem diyorsanhttps://www.hepsiburada.com/gamepower-warlock-kirmizi-switch-mekanik-klavye-p-HBV00000BM7D3?magaza=MalcomBilgisayar buradaki gamepower warlock a bakabilirsin. kırmızı switch. netten inceleme videolarına bakabilirsin, bayaa kullanan var çünkü.

mouse içinhttps://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r44-makrolu-6400dpi-rgb-ledli-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000OO71L?magaza=Sarfnet bakabilirsin. oyuncu mouse olarak geçiyor.

ikisini toplarsak 300 tl ediyor.

herkes farklı farklı. ben küçük enter tuşuna alışık değilim mesela. mouse da kablosuz. kabloluya tekrar dönemem. (alt tarafında top olan 2000li yılların mouse larını kullandık az çile çekmedik) benim mouseda da 1600 dpi var ama toplasan 3-4 kere kullanmışımdır. değişik mouse lar var, makrolu, 7-8 tuşlu vs. buna sen karar vereceksin dostum, tamamen tercih meselesi.. hepsiburadadan yorumlara, n11 den fiyatlara bak bakalım neresi en uygunsa, hangi marka model hoşuna giderse oradan al.

Alıntıları Göster
    Hocam benim bildiğim GXT 890'ın Türkçe versiyonundaki Türkçe karakterler orijinal. Hatta araştırmıştım bir ara bunu. Outemu red switch olması lazım.

• Furylevellyoutube
    Türkiye' nin En Ucuz RGB Gerçek Mekanik Klavyesi | Trust GXT 890 Cada
    https://www.youtube.com/watch?v=qJpJfQPjTcI
    fury incelemiş. yok diye biliyorum ben. outemu bilindik bir marka. dizilimi ve birkaç tuşu sorun etmezsen alınabilir.

philipsin şu modeli var, aklımda kalmıştı ama 300 lira vermek pek mantıklı gelmedi. sadece 1 online tank oyunum var. başka da bir şey yapmıyorum bilgisayarda.
    Donanım Arşiviyoutube
    YENİ FİYAT PERFORMANS KRALI MEKANİK KLAVYE - Philips SPK8614
    https://www.youtube.com/watch?v=4w2XMYmg7HU

seçenek olarak düşünülebilir bence.

• Dikey fare bulabildiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.