Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EFEFPSTR

pixart 3325 pdf dokumanına bakarsanız rezalet ozellikleri :) 100 ips-20 g :)
    gigabyten sensoru eziyor
    siparişi geçtim hadi hayıtlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: andre_

Teşekkür ederim cevabınız için.
    Ben de aldım artık aynısını.
    Bakalım artık

Alıntıları Göster
    5 kez "İngilizce" klavye olmasını belirttim satıcı da hepsine ürün İngilizce efendim dedi bugün geldi Türkçe... Gerçekten bu ülkede sinirlenmeden yaşamak çok zor
  • Geçmiş olsun

Bu arada benim aldığım klavye geldi
    Logitech K360
    Yorum yapayım en azından düşünen arkadaşlar da yararlansın
    EKSİ YÖNLERİ:
    -Gerçekten tuşları küçük ve dik dik/eğimli-ergonomik değil, tamam aradaki tuş mesafeleri nedeniyle diğer tuşa basmıyorsunuz ama gerçekten ufak tuşlar nedeniyle çok sinir bozucu bir şekilde yazmaya çalışıyorsunuz
    -Tuşlara bastıkça "tok tok" ses geliyor, bu kadar olur mu diyordum, oluyormuş

ARTI YÖNLERİ
    Hoş üstte yazdıklarımdan sonra artı yönü olsa ne anladım diyeceksiniz ama yazayım
    - Klavyenin kendisine ait açma/kapama tuşu, fonksiyon tuşları, Caps Lock ışığı ve diğer multimedya tuşları olması bunun yanında sağda numerik tuşların olması güzel

Bu arada o kadar araştırdım klavye konusunu
    hiçbir klavyeden de tam manasıyla memmun olan görmedim
    ne diyeyim bununla idare edeceğiz artık
    tam bir hayal kırıklığı ama yapacak bir şey yok gibi

• Merhaba.
    400-600 lira aralığında mouse tavsiyesi istiyorum.Aslında karar verdiğim 2 model var ama fiyatları çok fazla.Gerçi aşağıda tavsiye isteyeceklerimin yine fazla ama olsun Durumlarımız böyle karışık olmasa Verical veya Ergo alır ,geçerdim.Ama maalesef..
    Hemen hemen 10+ saat zaman geçiyor, tasarım ,çizim vs..Karpal tünel için ergonomik olması çok çok önemli.Yoksa M590 alır geçerdim.Aşağıdaki seçenekler içinde olan MX Anywhere 2 modeli karpal tünel için uygun bir model mi emin olamadım ?
    Usb alıcı falan boşa takmak istemiyorum ,zaten bu modellerin hepsi bu imkanı veriyor.Bu 4 seçenek içinde hangisi tavsiye olunur ? Ve daha ucuza bulacağım bir yer bilen var mı ?

Teşekkürler.

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Mayıs 2020; 14:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andre_ kullanıcısına yanıt
    Evet benimde beklediğim gibi olmadı maalesef. Şunu anladım ki paran varsa Apple tarafına geçip kurtulacaksın. Klavyelerinden tut Macbook lar magic mouse lar hepsi kaliteli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Merhaba.
    400-600 lira aralığında mouse tavsiyesi istiyorum.Aslında karar verdiğim 2 model var ama fiyatları çok fazla.Gerçi aşağıda tavsiye isteyeceklerimin yine fazla ama olsun Durumlarımız böyle karışık olmasa Verical veya Ergo alır ,geçerdim.Ama maalesef..
    Hemen hemen 10+ saat zaman geçiyor, tasarım ,çizim vs..Karpal tünel için ergonomik olması çok çok önemli.Yoksa M590 alır geçerdim.Aşağıdaki seçenekler içinde olan MX Anywhere 2 modeli karpal tünel için uygun bir model mi emin olamadım ?
    Usb alıcı falan boşa takmak istemiyorum ,zaten bu modellerin hepsi bu imkanı veriyor.Bu 4 seçenek içinde hangisi tavsiye olunur ? Ve daha ucuza bulacağım bir yer bilen var mı ?

Teşekkürler.

Güncellemek istiyorum..Bu cihazları incelerken MX Master 3 veya Vertical alıp kurtulayım diyorum.400 lira 4-5 sene önceki modele vermek pek içime sinmedi çünkü.Taksit imkanım olacağı için çok sıkıntı çıkmayacaktır umarım

Yani sorumu şöyle güncelliyorum ;

MX Master 2
    MX Master 3
    Vertical
    MX Ergo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Mayıs 2020; 12:45:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Güncellemek istiyorum..Bu cihazları incelerken MX Master 3 veya Vertical alıp kurtulayım diyorum.400 lira 4-5 sene önceki modele vermek pek içime sinmedi çünkü.Taksit imkanım olacağı için çok sıkıntı çıkmayacaktır umarım

Yani sorumu şöyle güncelliyorum ;

MX Master 2
    MX Master 3
    Vertical
    MX Ergo

Alıntıları Göster
    Hocam ben uzun süredir mx master serisi kullanırım yaklaşık ilk çıktığında yıllarca mx master kullandım 1-2 yıl önce de macbook pro touchpad'de kullanmak üzere mx master 2s'e geçmiştim. Piyasada bulabileceğiniz en ergonomik mouse'dur diyebilirim gerçekten aşırı rahatlar ve bileği hiç yormuyorlar. Batarya süresi gayet iyi, olumsuz bir yanıyla karşılaşmadım (fps oyunlar için değerlerinin kötü olduğu söylendi). Eğer tek amacınız fps oyunları değilse yeni versiyon mx master 2 alıp arkanıza bakmamanızı tavsiye ederim :) Bu arada apple mouse'lar kaliteli olabilir ama ergonomi açısından berbatlar.

• Teşekkurler
    Oyun ile hiç işim olmuyor. Aslında kolumdaki bileğimdeki ağrılar olmasa Mx Master 2/3 alırdım. Ama mouse tutarken tutuş şeklinden dolayı bilekte oluşan ağrılar ve sendrom var ne yazık ki. Master serisi kullanırken yine benzer klasik mouse tutuşları gibi görünüyor ? Bu bakımdan biraz soru işareti var. Yani Ergo veya Vertical gibi bir açı yok gibi.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde iyi bir kablosuz almak istiyorum artık, Şuan JD 007 kullanıyorum ama kablosuz daha ideal gibi geliyor artık.

Master 2 modeli güzel ama çok pahalı gerçekten, Mx 2 ve Mx master modelleri hoşuma gidiyor aslında
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hepsi pahalı artık.20 lira etmesi gereken modeller 50 lira 70 lira.Bugün almazsak yarın daha pahalı olacak.Ama düzgün mouse ihtiyacı her zaman olacak.Bu yüzden artık karar vermek lazım.Eğer bilek kol ağırı uyuşması olmuyorsa yaşamıyorsanız illa belli modellere bakmanız gerekmiyor bu şans.

• Yaklaşık 700 liraya MX Ergo aldım..Çok gittim geldim sepetten sildim değiştirdim falan .Vertical ile farkı çok alternatif buton olması artı ,ama sürekli parmak trackball üzerinde olacağı için bileği ağırısından kurtulalım derken parmak sıkıntıya girer mi diye çok düşündüm ,kararsız kaldım.Sonra bu sorundan bahseden pek olmamış aldım gitti.MX Master bence özellik olarak tasarım olarak ikisinden iyi ama tutuş biçimi normal mouse gibi.Bu yönden benim gibi ağrı hissedenlere yönelik değil diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: andre_

Geçmiş olsun

Bu arada benim aldığım klavye geldi
    Logitech K360
    Yorum yapayım en azından düşünen arkadaşlar da yararlansın
    EKSİ YÖNLERİ:
    -Gerçekten tuşları küçük ve dik dik/eğimli-ergonomik değil, tamam aradaki tuş mesafeleri nedeniyle diğer tuşa basmıyorsunuz ama gerçekten ufak tuşlar nedeniyle çok sinir bozucu bir şekilde yazmaya çalışıyorsunuz
    -Tuşlara bastıkça "tok tok" ses geliyor, bu kadar olur mu diyordum, oluyormuş

ARTI YÖNLERİ
    Hoş üstte yazdıklarımdan sonra artı yönü olsa ne anladım diyeceksiniz ama yazayım
    - Klavyenin kendisine ait açma/kapama tuşu, fonksiyon tuşları, Caps Lock ışığı ve diğer multimedya tuşları olması bunun yanında sağda numerik tuşların olması güzel

Bu arada o kadar araştırdım klavye konusunu
    hiçbir klavyeden de tam manasıyla memmun olan görmedim
    ne diyeyim bununla idare edeceğiz artık
    tam bir hayal kırıklığı ama yapacak bir şey yok gibi
    Ben geri gönderdim k360 ı inşallah mağaza uğraştırmaz kabul eder iadeyi. 190 tl ye yazık üzüldüm

• 150 lira civarına büyüklüğü steelseries sensei raw'a yakın mouse önerir misiniz? oyun en fazla lol oynanacak cok manyak süper sensörü olmasına gerek yok. ikinci el önerilerine de açığım
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    Hocam mx master 3'ü neden önermediniz?
  • GX2SeKeS kullanıcısına yanıt
    Hocam mx master 3 yazacağıma 2 yazmışım en sonunda :) Güncellenmiş versiyon neticesinde daha iyidir keza incelemelerde de puanları 2'ye nazaran daha iyi. Özellikle yan taraftaki ileri geri tuşları daha mantıklı bir şekilde olmuş 2'de basmak biraz zor oluyor.
  • MX Ergo bugün geldi..

Bir süre tutuş şekline alışmak top kısmına alışmak zor olacak hatta bundan dolayı ağrılar oluşacak falan ama sonrası çok rahat olacak gibi geliyor.Yalnız elleri küçük olanlar kesinlikle almasın

• Steelseries 6GV2'den sonra
    urun.n11.com
    Philips Spk8274 Gökkuşağı Aydınlatma Gaming Klavye Oyuncu Klavye - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye/philips-spk8274-gokkusagi-aydinlatma-gaming-klavye-oyuncu-klavye-P404636627
    bu ürüne geçilir mi sizce ?

• Selamlar 3 ürün için 300 TL bütçem var. Çok iddialı şu an için alamam.

Oyuncu mause
    Oyuncu klavye
    Oyuncu kulaklığı tavsiye eder misiniz

• 200-350 fiyat bandında James Donkey 612 Mekanik Blue Switch'den daha kaliteli bir mekanik klavye var mıdır? Tavsiye alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.