Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar, önceliğim mousepad'dir.

Altı dikişli olanlar sanırım kaymıyor, o cinsten yıkanınca gerçekten tekrar simsiyah olan, baskısız ve kaliteli bir şey arıyorum.
    70x30 ölçüsünde kullanıyorum şu an.

--

Ardından bluetooth klavye+fare şeklinde bir kombinasyon arıyorum.
    Oyuncu klavyeleri çok hoşuma gidiyor bunlar gibi bir şey. Fare avuçta kaybolmasın yeter :)

--

Bütçe: 300-500 TL

Yeter mi bilmiyorum ama şu anlık bu kadar. Umarım vardır bildiğiniz ürünler. Öncelik dediğim gibi mousepad'de.
  • Rgb wireless klavye ve mouse arıyorum toplam bütçe 500-600 gibi, son sayfalara baktım bulamadım, çok fazla çeşit de bulamadım İnt de, sanırım bluetooth/wireless klavye mouse pek yok rgb olanlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Abi şarj dayanmaz pil dayanmaz rgb alacaksan kablosuz alma hatasına düşme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

Oyuncu klavye mous ve kulaklik ihtiyacim var

Butcem kabaca 500 lira

Hatta ustune butce artarsa mousepad istiyorum.

Suan kulakligim mevcut ve idare eder seviyede o nedenle kulaklik icin butce daha az kullanilabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    kablo olayından çok irite oluyorum ben, o yüzden kablosuz istemiştim . zaten pc de haftada 9-10 saat anca vakit geçiriyorum , bu rgb lerde hoşuma gitti açıkcası ondan alayım dedim , şuan microsoft un kablosuz fare ve klavyesini kullanıyorum. pillerini ne zaman taktım unuttum açıkcası:)
  • Arkadaşlar 1 yillik gamepower ursa mouse var. Onceden fazla kullanmiyordum 2 aydir yogun kullandim diyebilirim. Mouse kablo sokum yerinden temassizlik yapiyor. Garanti işler mi? Başina daha once boyle mevzu gelen var mi?

• merhaba.

klavye almak istiyorum bütcem 100-150 tl. araştırmalarım sonucu 2 model buldum. bunlara fikri olan var mıdır?

urun.n11.com
    Philips Spk8274 Gökkuşağı Aydınlatma Gaming Klavye Oyuncu Klavye - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye/philips-spk8274-gokkusagi-aydinlatma-gaming-klavye-oyuncu-klavye-P404636627

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 4 Haziran 2020; 23:49:46 >

• Numlock tuşları olmayan bilek destekli mekanik klavye arıyorum. Küçük kompakt birşey olması benim için önemli mouse ile çarpışmasını istemiyorum bütçe 500-600 tl civarı
  • Heja-Maica kullanıcısına yanıt
  • 156 TL'ye g203 prodigy aldık kötümü etdik

• Arkadaşlar uzun zaman sonra laptoptan masaüstüne geçiyorum. Markalar hakkındaki bilgim çok eski, fiyatlar zaten uçmuş. Frisy rampage zamanında yüzüne bakılmazdı şimdi düşük bütçeye anca onlar var.İyi midir değil midir bilmiyorum. 100 lira civarı bütçem var ne önerirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Benim bir Laptopum var, 70×30 bir mousepad alsam sorun olur mu, ısınır mı? Acil yardım edin.

• Arkadaşlar bütçem yok elimde trust marka farenin bluetooth usb girişi bozuldu nereden ucuza temin edebilirim?
  • Arkadaslar merhaba, emektarim 2015'de aldigim G502 an itibariyle ariza verdi. Yarin icini acacagim ama pek umut yok gitti diyelim. Artik CS:GO vs oynamiyorum, dpi degistirirken cok muthis rahatlik veriyordu. GAmer arkadaslara tavsiye ederim mukemmel bir mouse.

Su anda ihtiyacim olan Logitech G G102 Prodigy - Razer Deathadder 2013 - Steelseries Rival 110 gibi ekstradan tusu olmayan mouse.

Onerileri alabilir miyim?

Arada 1 oyun oynamak icin,
    Tutusu g502 gibi rahat.
    En onemlisi kablolu.

Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFEFPSTR

https://www.hepsiburada.com/logitech-g410-atlas-spectrum-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi-ingilizce-q-p-HBV00000SMR1C?magaza=Zoccoshop
    Bilek desteği yeterli değil. Pek bir anlamı olmayacaktır eğer bilek destekli aranıyorsa. Ama sonradan takılabilen destekler varsa bilemem.
  • 50 tl civarına mouse bakıyorum. LOL icin uygun olması tercihimdir. saçma sapan oyuncu faresi adında bir sürü cihaz eksilttik. özellikle sağ tık calısmaz oluyor
    öneriniz var mıdır
  • Maksimum 300 tl olmak üzere palm grip için kablosuz mouse arıyorum. İlk sayfada Logitech M705 Marathon önerilmiş ama o öneriler güncel mi bilmiyorum
  • Piyasada fiyatlar ucmus gitmis, ustune ustluk adam akilli stok da yok. Butcesi 1k’yi asmamak kaydiyla TKL klavye ariyorum. HyperX Alloy Origins Core’a baktim ve begendim. TKL sevdalilari bu mesajim size, onerdiginiz TKL klavye var midir?
  • Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse uyumlu F/P Mousepad

150 TL bütçeli sessiz, aydınlatmalı, yazı yazmaya uygun kısmen oyun oynanacak klavye tavsiyesi verebilir misiniz? Logitech K120 ye yakınım yorumlardan ötürü. Gördüğüm kadarıyla tek eksiği aydınlatma olmayışı. Alternatif bulamazsam yakınım.
  • Selamlar,
    Numpad'i olmayan sessiz bir mekanik klavyeye ihtiyacım var. Rekabetçi moba ve fps oyunları oynuyorum. Fazla para vermek istemiyorum ama dandik marka da tercih etmeyeceğim. Teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.