Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
71.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Rampage Kb-R96 siyah optik switchli, su geçirmeyen klavyesini kullanıyorum. 390 TL'ye aldım ve oldukça memnun olduğumu söylemeliyim. Fiyatına göre en iyi mekanik klavyelerden biri kendisi.
  • Logitech m220 ve m330 fare arasında kaldım. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Sessizlik ve düzgün çalışması yeterli. Oyun oynamıyorum. Tavsiyelere açığım.
  • 300 tl bütçem var elimin uzunluğu 19.5cm eni 10 cm pençe şeklinde tutuyorum genellikle , fps oynuyorum sadece.
    Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo legion k500 ü 409 TL ye aldım. Kırmızı switch arıyordum, tam f/p ürünü gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 16 Temmuz 2020; 19:39:17 >
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı? Ben de araştırıyorum.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    M330 aldım hocam. Memnunum şimdilik. Sessizlik olayı çok iyi. Sürekli klik sesiyle kafa ütüleme derdi yok.

Ne kadara almıştınız? M220 ile arasında gidip geliyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Ne kadara almıştınız? M220 ile arasında gidip geliyorum .
    Haftasonu Teknosa'dan 139TL ye aldım hocam.

Çoğu yerde 100 tl ye satılmıyor muydu?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    m330 modelini o fiyata hiç görmedim.
  • klavye arıyorum anti ghosting 10+ olan şimdiki 4 tuşa basınca vık vık ötüyor bütçem 100 tl ve altı rpg mekanik hisli vs olmasada olur.
    Bir önceki mesajda m220 yazmışsınız o nedenle öyle dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Bir önceki mesajda m220 yazmışsınız o nedenle öyle dedim.
    Yok Hocam m300 yazdım. Yanlış anlaşılma oldu heralde. Neyse önemli değil. M330dan memnunum. Tavsiye ederim.
    Tamam hocam. Güle güle kullanın. :)
  • Logitech mouse bir daha hayatta almam, 30tl-40tl lik trust,piranha mouse'lardan daha kötü sol click tuşları... 3 senede 5 tane logitech bozuldu hepsinde de aynı problem, SOL TIK TUŞU bozuluyor.
  • TKL Red Switch, Linear Switch veya çok fazla ses yapmayan oyun ve yazma işlemleri için klavye arıyorum tavsiyelerinize açığım. Bütçe sınırı yok Bloody, Motospeed gibi klavyeler önermezseniz sevinirim. Kaliteli bir klavye arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 22 Temmuz 2020; 19:5:43 >
  • Alçak tuşlu klavye arayışındayım ama pek denk gelmedim geneli oyuncu için yüksek tuşlu. Hp pavilion var gördüğüm kadarıyla. Başka öneriniz var mıdır, yazılım işinde kullanılacak, bütçe olabildiğince düşük

• iPad ile kullanmak için Bluetooth klavye arıyorum. Gönlümde yatan Logitech K380 ama hiç bir yerde bulamıyorum. Buna yakın bir öneriniz var mı? Mümkünse US Q düzeninde.
  • Merhabalr,

6 yıllık Logitech G502 kullanıcıyım. Çift tıklamalar başladığı için değiştirmek istiyorum.

G502'den oldukça memnundum. Yenisini almak istiyorum ama 1000 TL civarı. Hem de yenisindeki sensör için çok kaliteli değil diyorlar. Genelde oyun oynuyorum. Pro değilim zevk için.

Bu yüzden 400 - 700 civarı hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen, iyi bir sensöre sahip mouse önerebilir misiniz?
  • Bu mouse padi önerir misiniz? Fazla pahalı olmayan, biraz da iyi bir şey arıyorum. (Logitech M330 mouse ile kullanacağım.)

www.hepsiburada.com
    Lunatic Kaymaz Taban 18 x 22 cm 3 mm Gaming Mouse Pad Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lunatic-kaymaz-taban-18-x-22-cm-3-mm-gaming-mouse-pad-p-HBV00000U42RH
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.