Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dağınık

1.68 boy için carraro sptv 227 veya sedona 345 sıkıntı olur mu?

Günlük 45-50 km seyirle köy köy gezmeyi planlıyorum 1300 lira civarı bütcem var önerebileceğiniz modeller neler ?

Yardımcı olursanız sevinirim

Sedona 345 ' in 17 inç olanı sorun çıkarmaz fakat yinede gidip bi üstüne oturun almadan.
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    bana yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

bana yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu acaba?

Buyrun?
  • quote:

arkadaşlar alacağım olduğu için aşağıdaki siteden bir bisiklet alıcam...20 yıldır bisiklete binmeyen , şehir içinde gezmelik bisiklet kullanmaya heveslenen 1.70 boyunda 90 kg olan şahsım için hangisini tavsiye edersiniz? bu siteden olması şart..

www.ihlaspazarlama.com.tr
    İhlas Pazarlama A.Ş.
    http://www.ihlaspazarlama.com.tr/bisiklet

umut kardeş önceki sayfada bunları yazıp cevap beklemiştim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapisiz -- 8 Haziran 2014; 0:43:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

quote:

Orijinalden alıntı: posit23

Arkadaşlar sportive 225 almaya gittim ama kalmamıştı onun yerine force 520 önerdi bisikletçi ne dersiniz ???

Elindekini satmaya çalışıyor. Siz hybrid sormuşsunuz adam mtb taavsiye etmiş. Başka bayiye gidin.

Eyvallah peki kullanım olarak ikisi arasındaki farkı açıklayabilecek var mı acaba ???
  • quote:

quote:

arkadaşlar alacağım olduğu için aşağıdaki siteden bir bisiklet alıcam...20 yıldır bisiklete binmeyen , şehir içinde gezmelik bisiklet kullanmaya heveslenen 1.70 boyunda 90 kg olan şahsım için hangisini tavsiye edersiniz? bu siteden olması şart..

www.ihlaspazarlama.com.tr
    İhlas Pazarlama A.Ş.
    http://www.ihlaspazarlama.com.tr/bisiklet

umut kardeş önceki sayfada bunları yazıp cevap beklemiştim de...

Hocam açıkçası bisikletlerin hepsi kötü ve hiçbiri fiyatını haketmiyo ama aralarında hizmet bisikleti diye geçen bisiklet şehir için en uygunu.

• quote:

quote:

Günlük 45-50 km seyirle köy köy gezmeyi planlıyorum 1300 lira civarı bütcem var önerebileceğiniz modeller neler ?

Sedona 345 ' in 17 inç olanı sorun çıkarmaz fakat yinede gidip bi üstüne oturun almadan.

Bugün bir deneme yapayım dedim 345 depoda yokmuş 227 istedim oda yokmuş ama denemem için carraro crs 600 verdi hiç olmadı bildiğiniz araya kaçıyor 17l,k bir model denedim onlarda bacak arama tam sıfır hizada bu sıkıntı olur mu ? Birde oturup gidondan tuttuğumda vücut nasıl durması gerekiyor bilginiz var mı ? Bütün modellerde %20 iskonto yaparım dedi dahasınıda yapabilirmiş bazı modellerde bianchi carraro sedona salcona kron modelleri var bayide başka 1300-1500 arası öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Bugün bir deneme yapayım dedim 345 depoda yokmuş 227 istedim oda yokmuş ama denemem için carraro crs 600 verdi hiç olmadı bildiğiniz araya kaçıyor 17l,k bir model denedim onlarda bacak arama tam sıfır hizada bu sıkıntı olur mu ? Birde oturup gidondan tuttuğumda vücut nasıl durması gerekiyor bilginiz var mı ? Bütün modellerde %20 iskonto yaparım dedi dahasınıda yapabilirmiş bazı modellerde bianchi carraro sedona salcona kron modelleri var bayide başka 1300-1500 arası öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Ayar oluyorum şu bisikletçilere sen şehir istiyosun adam sana dağ bisikleti getiriyor. Merida Crossway 100 sorun oda fena değildir ama donanım olarak sedona ve carraro üstündür bundan meridanın kadrosu daha iyidir birazda marka ismi var. Mosso SMV 771 var birde onun donanımı güzeldir ama tasarımı biraz kötü.

• arkadaşlar bisiklet alacağım carraro ve ya mosso 1500 tl ye kadar ne önerirsiniz birde arkadaşımdan şehir içinde dolaşmak için yarış bisikleti alacağım baya eskiydi 400 tl ye yakın masraf yapıp yeniledi tekerlekler falan daha yeni bu bisiklete aksesuarlar dahil 350 tl verilir mi ?
    Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri
  • Uzun yol yapacagim. Kullanacagim yollar kotu olmadigi icin sehir bisikleti olsa daha iyi olur. Gunluk en az sabit 40km yapmayi planliyorum. Ayda bir de uzun yola cikarim. Butcem 700-1000tl. Bisiklete verecegim paraya gore aksesuar alacagim. O yuzden bisiklet ne kadar uygun olursa, alacahim aksesuarlar o kadar iyi olur. O yuzden illede 1000tllik onericem diye kendinizi sartlamayin. 26" jant olmali. Gorunusu de guzel olsa cok iyi olur. Baska bisiklet almayacagim. Uzun omurlu kullanmam lazim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Suan kafamda sadece cityfun40 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 9 Haziran 2014; 2:51:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada haziran ayı boyunca 500 lira üstüne 50 lira bonus veriyor, 100 lirada outdoor hediye çeki var, 25 lirada avea kodu malum şu an 500 lira üstüne bisiklet almak için en uygun zaman bende bütçeme göre aşağıdaki modellerden bir seçim yapmak istiyorum.

Aşağıdaki fiyat aralığında en iyi şehir bisikleti hangisidir ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 9 Haziran 2014; 18:15:34 >

• BİSAN FİTNESS

AMMACO

KAWASAKİ
    www.hepsiburada.com
    Kawasaki Patrol-28 Jant Erkek 21V Ctb Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/kawasaki-patrol-28-jant-erkek-21v-ctb/productDetails.aspx?productId=sporkw49&categoryId=27058700

BİSAN CALVES

BİDE BU VAR SALCANO İSTANBUL M

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Uzun yol yapacagim. Kullanacagim yollar kotu olmadigi icin sehir bisikleti olsa daha iyi olur. Gunluk en az sabit 40km yapmayi planliyorum. Ayda bir de uzun yola cikarim. Butcem 700-1000tl. Bisiklete verecegim paraya gore aksesuar alacagim. O yuzden bisiklet ne kadar uygun olursa, alacahim aksesuarlar o kadar iyi olur. O yuzden illede 1000tllik onericem diye kendinizi sartlamayin. 26" jant olmali. Gorunusu de guzel olsa cok iyi olur. Baska bisiklet almayacagim. Uzun omurlu kullanmam lazim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Sedona 310 alın, keyfinize bakın. Butçenizi hemen hemen 150 TL aşıyor. Benim de butçe 1000 lira idi. Şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

quote:

Uzun yol yapacagim. Kullanacagim yollar kotu olmadigi icin sehir bisikleti olsa daha iyi olur. Gunluk en az sabit 40km yapmayi planliyorum. Ayda bir de uzun yola cikarim. Butcem 700-1000tl. Bisiklete verecegim paraya gore aksesuar alacagim. O yuzden bisiklet ne kadar uygun olursa, alacahim aksesuarlar o kadar iyi olur. O yuzden illede 1000tllik onericem diye kendinizi sartlamayin. 26" jant olmali. Gorunusu de guzel olsa cok iyi olur. Baska bisiklet almayacagim. Uzun omurlu kullanmam lazim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Sedona 310 alın, keyfinize bakın. Butçenizi hemen hemen 150 TL aşıyor. Benim de butçe 1000 lira idi. Şiddetle tavsiye ederim.

Supermis ya simdi bunu almazsam da icim rahat etmeyecek. Gorunusune asik oldum. Mosso 711 kafama yattiydi ama gorunusu guzel degildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

quote:

Supermis ya simdi bunu almazsam da icim rahat etmeyecek. Gorunusune asik oldum. Mosso 711 kafama yattiydi ama gorunusu guzel degildi.

O kadar zorlamamam diyorsanız Sedona 301S de olabilir. Tasarım açısından o da harika bir bisiklet. Fakat komponentleri daha basit parçalardan oluşuyor. Eğer çok ciddi kullanmayıp tasarım benim için daha önemli diyorsanız o da seçenek olabilir.

Mosso'nun parçaları genelde daha iyi ama tasarım olarak ne yazık ki bana kotu geliyor.

• Sevgili arkadaşlar, en son bisiklete lise yıllarımda binmiş (yaş 40 maalesef) iki senedir diyabetliyim yürüyüş şart ama yürüyüşten sıkıldım bisiklet yürüyüşten sonra yapabileceğim ve hem kilomu hem şekerimi koruyabileceğim bir spor. İstanbul Sarıyer Acarlar sitesinde oturuyorum mevki gereği rahatlıkla rumeli, fenerine gidip gelebilirim günlük egzersiz olarak. Girizgah uzun oldu kusuruma bakmayın şimdi bu koşullarda;

Hem kendime hem eşime birer bisiklet alıcam. Arabam yok ve Sarıyer merkezde Salcano ve Kron Bayisi ve servisi olduğundan bisiklete bakım gerektiğinde yakın olması yüzünden bu iki markadan almam mantıklı gibi. Bisiklet başına 500-750 arası bir bütçem var. Şimdi

Salcano city fun 60 mı yoksa city fun 50'mi önerirsiniz. (aradaki tek fark 50 modelindeki hidrolik disk fren sanırım 60 modelinde v fren var) Veya bu fiyata ne önerirsiniz? 14 kilo gibi bir ağırlık çok değilmidir örneğin?

Ayrıca kızıma da Salcano 20'' vitesli bir model alabilirim malum karne hediyesi. Konu hakkında bilgili üstatların önerileini duymak isterim. Teşekkürler.

Edit: Boyum 183 kilom 84-86 arası gezinir belki önemlidir diye yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 10 Haziran 2014; 12:29:37 >

• ptahba kullanıcısına yanıt
    Bisiklet alınırken köftenin ekmeğe oranını çok ciddi şekilde hissedersiniz. Bütçenizi ne kadar geliştirirseniz karşınıza o kadar zengin donanımlı modeller çıkmaya başlar. Şehir içinde hidrolik diskin çok da gerekli olmadığı hakkında bir çok konu görebilirsiniz. Tabi yağışlı havalarda, yağmur çamur demeden bisiklete binecekseniz hidrolik fren gerekli hale geliyor. V frenli modellerde verdiğiniz fiyat aralığında en üst model olarak Salcano City Sport 40 ve Carraro Sportive 224 var. Forumda tonla karşılaştırma mevcut, hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız. Daha düşük fiyatlı modellerde ise Salcano City Fun serisi tatmin edici. Salcano servisleri ile sıkıntı yaşayanlar mevcut, benim yakınımdaki servisi çok iyi biri olduğu için böyle bir problemim olmadı. Ama almadan bir gidip bakmakta fayda var. Carraro konusunda ise daha şikayeti olanı duymadım. Fiyatına göre güzel ve çok tercih edilen bir bisiklet. Kızınızın boyu nedir bilmiyorum, ama 20" tekerlekli modellerde katlanabilir bisikletler çok hoşuma gidiyor. Fiyatları biraz yüksek ama taşıma ve saklama konusunda muazzam avantajlılar. Bir bakılabilir.

• Haklısınız ancak hem kendime hem eşime hem kızıma derken 1650 tl harcadım bisikletler 3 kask saklama kılıfları suluk vs.

Sepetli olan kızımın ikincisi eşime sonuncu city dün 28 jant kendime.
    Ancak aklım kron xc500 te kaldı çok güzeldi ama 400 tl daha veremedim nedir ki hala acaba eklesemde alsam mı diyorum. Sizce değer mi 400 tl farka?
    Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti TavsiyeleriBütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti TavsiyeleriBütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri

• Hayırlı olsun, güzel tercihler yapmışsınız. Kendinize ve kızınıza şehir bisikleti, eşinize ise dağ bisikleti almanız tesadüf mü? yoksa o dağ tepe dolanırken siz kızınızla yolları keşfe çıkmayı mı planlıyorsunuz? :)
  • Eşim yanımda çok güldük yorumunuza açıkçası kızımın bisikletinin büyüğünden hoşlanmadı Eski büyükadalı olarak eşim için bisiklet demek mtb demek çok beğenince onu aldım. Aslında bende mtb beğenirim ama city tip asfaltta daha iyi olur diye düşündüm.

Eğer biliyorsanız uygun fiyatlı bisiklet kıyafeti nereden bulabilirim. Özellikle silikon destekli tayt ile üst T-shirt ve rüzgarlık. Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.