Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu tarz bir bisiklet olarak anladığım kadarı ile donanım falan pek önemli değil sizin için, bu durumda çevrenizde kipa varsa kipa da satılanlar sizin için uyguna gelebilir. 250-300 arasındaydı
  • Kırklarelinde yaşıyorum 1.80 boy 60 kilo
    BİANCİ MİLES 28 ŞEHİR BİSİKLETİ VE MOSSO LEGARDA 1721 MSM V
    MODELİ ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLABİLECEK BİSİKLETÇİ KARDEŞLERİM VAR MI?
  • Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri

çalınan ng650 mden sonra bunu aldım 2. el 700 tl sıfır sayılır

bisikleti araştırdım güzel gibi ,bu bisikletin kadro boyu kaçtır acaba ?
  • ome r kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın
    Orta göbeğe yakın kadroda etiket görünüyor bakın, orada yazması lazım.
  • 2000 TL'ye kadar FB yol bisikleti önerebilecek var mı? Günlük 30 km yol yapılacaktır. İşe gidip gelirken kullanacağım. Ellerim küçük olduğu için FB almak zorundayım
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    BMX hareket için iyi gider abiler
  • Merhabalar Ben de bisiklet tutkusuna kapılmış durumdayım. Yaptığım incelemelere göre aşağıdaki modelleri belirledim bütçem dahilinde. Kullanım alanı da istanbul beşiktaş-bebek-sarıyer hattı - belgrad ormanı asfalt bölümler ve ist and yakası sahil hattı olacak. Hafta sonu ve bazen haftaiçi akşamları olabilir. Araştırmalarım sonucunda elbette f/p oranı yüksek bir marka/model olsun istiyorum. Bunun dışında Thule taşıyıcı da alacağım onun da fiyatı 489 TL gibi. Orada da önerileriniz olursa sevinirim. Kask eldiven ve diğer aksesuarlar ayrıca bütçelendi. Görüşleriniz için teşekkür ederim.Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri

• velivolkan V kullanıcısına yanıt
    Ben ilk seçenek olan Mosso Legarde diyorum daha evvel Mosso kullandım hatta Carrarro almaya karar verip gittiğimde (Mosso daha pahalıdır diye düşündum) bana uygun boy olmayınca sadece +50 TL fazla verip Mosso Legarde almıştım fakat piskolojik herhalde incecik teker mahallemiz bozuk taşlı yollarda keşke dağ bisikleti alsaydım dedim (1.83 boy-86kg) sonra kiracı olduğumdan ev sahibi ile garaja koyma konusunda baya tartıştık kira çok ucuz 4+1 daire için mecbur sattim 1250 TL alıp 800 TL :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

9 yaşında kızım ve 8 yaşında oğlum için şehir içi hobi amaçlı iki adet bisiklet alacağım. Ankara Keçiören de oturuyoruz. Kot farkı olan yokuşu bol olan bir bölge. Evimiz 12. katta çocukların rahat indirip çıkarabilecekleri, keyif alacakları bir bisiklet alayım istiyorum. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Saygılar.
  • Öğrenciler için tur sezonu yavaş yavaş açılıyor. Geçen yıl sattığım bisikletimin üzerine de biriktirdim ve tur bisikleti toplamayı düşünüyorum. Ucuz kadro arıyorum. Bir Fuji Touring ya da Surly LHT benzeri(fiyat olarak değil :) ) kadro hiç fena olmaz fakat HD fren ve 28" uyumlu arıyorum.
    Tüm tavsiyelere açığım, teşekkürler.
  • Odyseuss kullanıcısına yanıt
    Mosso modellerine bakın kg ağırlık yazıyor çoğu markadan yazmıyor büyük bir magza varsa kendiniz gidip orta göbekten (koltuk önü) kavrayıp yerden yukarı hafifçe kaldırın hafif olanı bulun

Mosso-Carraro-Salcano-Sedona-Giant güzel butcenize göre

• 600-700 liralık şehir bisikleti önerisi bekliyorum

• Merhabalar max 1200tl şehir bisikleti arıyorum. Hidrolik disk ve kilitli maşa lı olacak.
    Kafamda model olarak Kron TX 300 ve salcano city sport 20 hd var .Bu bisikletleri nasıl bilirsiniz .Farklı bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: velivolkan

Merhabalar Ben de bisiklet tutkusuna kapılmış durumdayım. Yaptığım incelemelere göre aşağıdaki modelleri belirledim bütçem dahilinde. Kullanım alanı da istanbul beşiktaş-bebek-sarıyer hattı - belgrad ormanı asfalt bölümler ve ist and yakası sahil hattı olacak. Hafta sonu ve bazen haftaiçi akşamları olabilir. Araştırmalarım sonucunda elbette f/p oranı yüksek bir marka/model olsun istiyorum. Bunun dışında Thule taşıyıcı da alacağım onun da fiyatı 489 TL gibi. Orada da önerileriniz olursa sevinirim. Kask eldiven ve diğer aksesuarlar ayrıca bütçelendi. Görüşleriniz için teşekkür ederim.Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri

Selamlar,

ibo83 cevabın için teşekkür ederim. carraro 227/226 ikilisinde karar kıldım. Bu bütçe aralığında anladığım kadarıyla ikame ürünler arasında hepsi hemen hemen aynı kalitede. Mosso'yu almasam aklım kalmayacağı için Carraro'da karar kıldım. Diğer türlü carraro'da hep aklım kalacaktı. Benim için seçim kriteri bu şekilde oldu.

Araç taşıyıcı olarak da rebublic'in bi taşıyıcısı var onu alacağım sanırım. Diğerlerinin ücretleri çok yüksek çünkü. Diğer aksesuarları ise decathlondan tamamlamayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar çocuklar için;

Mosso Wildfire V Turney 24 Jant > 750 TL (Zil + Kilit + Pompa + Çamurluk Hediyesi ile) Nakit

Salcano NG 800 24 Jant > 600 TL (Zil + Kilit + Pompa + Ayna + Vites Korumalığı Hediyesi ile ) Nakit

Bianchi Aspid 24 Jant > 700 TL (Zil + Kilit + Pompa + Çamurluk Hediyesi ile) Nakit

Decatlon 24" ROCKRIDER 500 ÇOCUK DAĞ BİSİKLETİ > 629 TL

arasında kaldım. Yönlendirebilirseniz sevinirim.
  • Odyseuss kullanıcısına yanıt
    4 modele genel olarak bakın

Fren: V fren olsun temizlemek değiştirmek kolay

Açıkçası büyük bir yerel magzadan görüp karar verip alın derim ağırlık tasarım vites sistemi olarak marka olarak

Bianchi: güzel ama biraz ağır

Salcano: tasarım güzel ama Mosso varken ben almam

Mosso: hafif tasarım güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: raxert

2000 TL'ye kadar FB yol bisikleti önerebilecek var mı? Günlük 30 km yol yapılacaktır. İşe gidip gelirken kullanacağım. Ellerim küçük olduğu için FB almak zorundayım

Merakimi mazur gorun, FB'nin acilimi nedir, kucuk el mevzusunda ne gibi faydalari vardir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

quote:

Orijinalden alıntı: raxert

2000 TL'ye kadar FB yol bisikleti önerebilecek var mı? Günlük 30 km yol yapılacaktır. İşe gidip gelirken kullanacağım. Ellerim küçük olduğu için FB almak zorundayım

Merakimi mazur gorun, FB'nin acilimi nedir, kucuk el mevzusunda ne gibi faydalari vardir?

Hocam Selam;

Fb( Flat Bar) Yani düz gidon oluyor. Ellerim küçük olduğu için frene uzanmam drop barda zor oluyor. Hood'dan uzanamadığım için flat bar yol bisikletine yöneldim. Bildiğinz yol bisikletinin aynısı biraz daha konforlu ve dik bir sürüş sağlıyor.
  • hafif işe gidip geleceğim, dizleri ağrıtmayacak bir model öneriniz olur mu
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    bende bu aralar dediğiniz gibi bisiklet arıyordum merida 20 v tavsiye ederim ben aldım. :-)
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.