Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bütçem 1000 tl civarı,iki günde bir bizim burda 4 km uzakta bahçemize gitmek için,gittiğimde portakal şeftali mevsimlik ü ürüne göre toplayıp getirmek için özünde spor için bisiklet tavsiyesinde bulunur musunuz?
    Kiloluyumdur,boy 1.78 kilo 120,,o yüzden oturumu rahat olsun istiyorum,,
  • Bianci retro,bianci discovery,sedona 310,carraro 702 ürünleri arasında bakınıyorum sizce f/p olarak hangisi
  • En güzeli bir büyük mağazaya gidip orta kısımdan kavrayarak yerden kaldırmak (tahmini ağırlık) seçmek

Tabi vites gurubu da önemli aynı yol yokuşta 24 vites ile 27 vites yokuş tırmanışta fark olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kron tx 1000 hd ile salcano city wings 30 arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim

• ucaltug U kullanıcısına yanıt
    Hangisinin fiyatını uygun bulursan onu al bence baktım ikisinede kadrolar aynı kullandıkları donanımlarda aynı
    burada üye olana %5 indirim veriyorlar onunla beraber kron 1780 e filan geliyor
    salconada burada 1900

• Merhaba.
    Bugün oğluma 24 jant kron xc100 aldım,
    kendime de 28 jant kron tx 150
    ikisini 6 taksitle 1500 tl ye aldım.

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri

dağ bayır gidilecek bir yer yok bu nedenle disk frende ısrar etmedim.
    Zaten kendi bisikletimde ince lastik var, sadece asfaltta kullanacağım.
    çocuk da zaten dağa çıkacak değil , disk frene ihtiyaç duymadım.

Tüm özelliklerini bilmiyorum ama vites geçişleri çok harika ve bisikletler gayet hafif.
    Yapmam gereken ya da "al bunları, olmazsa olmaz" dediğiniz birşey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 6 Mayıs 2017; 22:53:22 >

• Tabiki kask, almışsınızdır zaten ama hatırlatayım istedim 100 kez bisiklete binersiniz birşey olmaz ama 101 ci için o 100 kez o kaskı takmaya değer.
  • BuBisiklet kullanıcısına yanıt
    Kask var.

İlerleyen zamanlarda km sayacı alırım diye düşünüyorum ama gerekliliği konusunda tam karar vermiş değilim.

Eldiven falan da lazım olacak sanırım.

• Öner kullanıcısına yanıt
    kask-kilometre sayac
    -eldiven-suluk-
    üçgen şeklinde malzeme çantası-iç lastik veya patlak spreyi

kilometre sayacı (yol bilgisayarı) gereklidir; sigma markasına bakın
    sizin o anki hizinin geçen zamanı yaklaşık kilometreyi gosterir
    Bunun faydası şu;
    bisiklet guruplarıyla gezi için 25-28km tempo gerekli bunu anlarsınız veya bir yer var 35km siz hızını bilirseniz 18km satte mesela 2 saatlik yol demek mola verirsiniz 2,30 sürede (iki buçuk saat) oraya gidersiniz
  • Almaya karar veresiye kadar bazı uygulamalar var telefon için onları kullanabilirsiniz Strava en iyisi (benim fikrim tabiki) :)
    Ayrıca bencede almak için biraz bekleyin bisiklet sürdükçe daha fazla fonksiyonlu bir km sayacı isteyebilirsiniz :)
  • Kron günlük kullanım için uygun bir bisikletmidir? Salcano gibi servisinden şikayet edilen, aldıktan birkaç ay sonra gacır gucur sesler gelen sorunlu bir marka mı yoksa salcano dan bir tık daha mı iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 7 Mayıs 2017; 20:0:50 >
  • Arkadaşlar işe gidip gelmek için bisiklet alacağım gidiş geliş 20 km. Araştırma yaptım ve aşağıdaki bisikletlerden birine karar vermek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz sizce hangisini almalıyım. Yada sizin tavsiyeleriniz var mıdır. Teşekkürler.
    SALCANO CİTY FUN 60 850 TL
    MOSSO LEGARDA 1721 MSV V 950 TL
    CORELLİ PİERRE 5.0 880 TL
  • Arkadaşlar bisikletti sadece şehir içinde gezmek için kullanıyorum teknik detaylarını bilmem konu çok uzun olduğu için ve zamanım az olduğu için direkt sorayım dedim 800 ile 2500 arası şehir içinde kullanılacak hafif hızlı ve yokuşlu rotada kullanılacak bir bisiklet arıyorum yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.
  • Bisiklet alacaklar

Carrarro ve Mosso öneririm mutlaka bakın inceleyin

Vites donanım Salcano ve Kron dan 1 seviye üst (daha kaliteli malzeme kullanmışlar=Carraro-mosso)

• 600 tl butcem var boy 1.75 ne tavsiye edersiniz ?

• Arkadaşlar herkese selam.

İstanbul da anadolu yakasında sahilde sürmek için max 1000 tl lik sahilde kullanmak için bisiklet tavsiyesi istiyorum.Boy 1.78 kilo 88 :) kilo vermek asıl amacımız spor olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 15 Mayıs 2017; 20:6:23 >
  • Ghost marka bisikletler nasıldır arkadaslar? Max 2000 tl ye kadar bi bisiklet almayı dusunuyorum

• Sevgili forum üyeleri tecrubeleriniz ve yönledirmelerinizde ki samimi yorumları okuyunca üye olmuştum...

Bir bisiklet alma aşamasındayım, hatta yarın almayı düşünüyorum...

Hem şehir az da engebeli yerler icin sehir bisikletinde karar kıldım...

Bianchi retro 28jant en uygun olan seçenek geldi..

Bisiklet tecrubem hiç yok, sizlerden edindigim bilgilere göre aleminyum kadro vs derken bu modeli buldum...

1000 liraya kadar daha iyisi varsa veya bu modeli öneriyorsanız lutfen yorumlarınızı paylaşın...

Simdiden teşekkurler

• pharmacist16 kullanıcısına yanıt
    Eğer City veya Hibrit modelleri düşünüyorsanız

Carrarro-Mosso modellerine De bakın derim..

Kadro: Alüminyum

Vites:24 veya 27 olsa iyi olur Tourney serisi olmayan vites sistemli olsun veya Nexus-nexus 7 de olur

Ağırlık: ne kadar az ise okadar iyi Mosso ve Carrarro bu konuda 1 adım önde

• Sedona 310 modeli de varmiş...

Tam kararsız kaldim...

Bianchi retro mu...

Mosso legarda 1721 mi...

Mosso altus mu...

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.