Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar 2 bisiklet arasında kaldım
    http://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/carraro-sportive-230-erkek-sehir-30-v-hd-28/
    http://www.kackarbisiklet.com/u/2016-scott-sub-cross-30-men-sehir-bisikleti/
    siz olsanız hangisini tercih edersiniz
    farklı önerilerinizede acıgım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 175 CM boy ile 29" bisiklet alsak sorun olur mu?

Mosso Willdfire 29" HD modeli nasıldır, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Ömürlük Misafir

175 CM boy ile 29" bisiklet alsak sorun olur mu?

Mosso Willdfire 29" HD modeli nasıldır, bilgisi olan var mı?

Benim boyum 1.75 ve28 jant kron aldim.

Durunca iki ayagim ayni anda yere değmiyor.

• Selamlar arkadaşlar, Cararo Sportive 227 bisikletimi satıyorum, ikinci el bölümüne linkteki konuyu açtım, bilgilerinize :)

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127090171

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle selamlar an itibarı ile triban 300 modeli yol bisikletimi satmış bulunmaktayım. 2000-2500 tl arası bütçeye sahibim ve bu fiyat aralığında beni uzun sür rahat ettirecek bir yol bisikleti arıyorum. Birkaç model arasında kaldım;

BIANCHI SLR 600
    http://bianchi.com.tr/yaris-bisikletleri/bianchi-slr-600-erkek-yaris-20-v-28/

SALCANO XRS040 SORA

CARRARO CR-RACE 042
    http://carrarobisiklet.com/yol-bisikletleri/carraro-cr-race-042-erkek-yaris-20-v-28/

MOSSO CAVALIER 700 CLARIS
    www.mossobisiklet.com
    MOSSO Bisiklet | PROBABLY THE BEST
    http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay/41-cavalier-700-claris

SEDONA 610
    www.sedonabisiklet.com
    610 | SEDONA BİSİKLET
    http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2017/sedona-610.html

KRON RC2000 - 28
    www.kronbisiklet.com.tr
    Kron Bisiklet
    http://www.kronbisiklet.com.tr/Bicycle/Detail/91

Bianchinin donanımı muadillerinin baya ilerisinde gibi geldi bana o yüzden biraz bianchi tarafına doğru kayar gibiyim. Tavsiye verebilicek varsa bu modellerden yada bu fiyat aralığında başka modeller önerirse memnum olurum şimdiden teşekkürler.

• Mosso Willdfire 27.5 Hidrolik Disk Fren olan modeli aldım. Geçen sene bu başlıkta tavsiye edilen CLAUD BUTLER Black Hawk modeli bisikleti almıştım. Bisiklet o zaman 467 TL gelmişti. Mosso Wildfire 27.5 HYD 1170 TL liste fiyatı varmış. Benim eski bisikleti 300 TL verdim üstüne 120 TL indirim yaptırdım. Bisiklet 750 TL fark vererek 6 taksit ile aldım. Bugün ki sürüşten çok memnun kaldım. Umarım uzun süre kullanabilirim.

Kadro : 6061 Alloy Frame

Maşa : Zoom CH565D M/LO-27.5'' Kilitlene Bilir

Aynakol : Shimano FC-M131

Ruble : Shimano TZ-21

Vites Kolu : Shimano Altus SL-M310 3x7

Arka Arttırıcı : Shimano TX-55

Ön Arttırıcı : Shimano FD-TX50

Zincir : KMC-Z51

Fren : Shimano BL-M396-L

Orta Göbek : Kenli Kaset KL-08A

Pedal : HF-866 Alloy

Hazne : Disc SF-A210 Alloy

Jant : Starrims J19S

Lastik : CST C1563 27,5X2,25

Ağırlık : 15,20 kg

• 27 Vites bisikletlerde Whistle , Salcano , Carraro , Bianchi , Kron markalarından hangisini kadrosu daha iyidir ?
  • arkadaşlar bugun yarin bisiklet alacağım ancak halen cok kararsizim suan duz masa bisikletleri incelemeye basladim yol bisikleti degil ama merida speeder 300 ve 200 bu modelleri inceliyorum boyle bir video gördüm

videodaki kisi bisikleti 2 ay kullandigini belirtmis arka hazne takur tukur ses cikariyor..

duz masa bisiklet almak mantiklimidir yani binerken tedirgin mi binilir aman bi yeri kirilmasin bozulmasin gibisinden dez avantajlari ne olur bir mtb ye gore.

duz masa almazsam mtb alicam gerekirse tekerleri inceltirim

• yeni bir bisiklet alacağım ve fazla bütçem olmadığı için ikinci el bisikletlere yönelmek istiyorum. yaklaşık 10 yıldır salcano hector kullanıcısıydım fakat bu bisiklet malum şehir içinde pek uygun değil.ng 650 modeli de hoşuma gidiyor. City fun serisinin 60v si ile 50hd sini alabilirim bu üç bisikletten hangisini almalıyım veya önereceğiniz başka bir bisiklet var mı acaba ?
  • selam bende bisikletten uzak kalalı 20 sene oluyo yenı biiskletleri çok bilmiyorum şehirde binicem spor maksatlı diyebilirim bazen belki köyede götürebilirim şehir bisikletlerinin tiplerini sevmedim tekerler ince ince teker istemiyorum sizde dağ bisikleti alsam yorar mı şehir içinde? aslında bakarsan asvaltların dağdan aşşağı kalır yanı yok. ben görsele sağlamlığada önem veriyorum 1500 tl yi geçmicek şekilde önerisi olan varmı bu işten iyi anlayan illa 1500 olmasın misal 1100 tlye şuda iyidir denilen bisiklet işime gelir. 1 80 boy var 100kg yum sağlam bisiklet şart ben aşşağıdaki tarz modelleri seviyorum hoşuma bunlar gidiyor? siz ne dersiniz

www.hepsiburada.com
    29 Kron Xc 150 Hd Bisiklet-2017 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/29-kron-xc-150-hd-bisiklet-2017-p-HBV000006HQ5Y

• Merhaba,

Daha önce 28" Bianchi Nero şehir bisikletim vardı sattım.

Şimdi yine 28" şehir bisikleti almak istiyorum. Bütçem max 1000 TL.

Var mı alınabilcek güzel bi bisiklet bu fiyata kadar?

Şimdiden teşekkürler..
  • abiler benim acil 1500 1600tl arası şehir bisikleti önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirima
  • Herkese merhaba,

Ankara da işe bisikletle gidip gelmek için uygun ( Max: 400 tl ) şehir bisikleti arıyorum. Gidip geleceğim yer demetevler-şentepe . Bilen bilir Şentepenin yokuşunu. Allahtan benim yokuş toplamda 300 metre filan o da sadece işten eve dönüşte zorlar beni.Sahibinden de uygun fiyatlı Canello marka bisikletler var. Hatta Ankara Etimesgutta bayisi varmış . Gel görüşelim sıfır-ikinci el ayarlarız dedi ama önce buraya danışayım dedim. Ne tür model tavsiye edersiniz ?
  • Merhaba ,

Yeni bisiklet alacağım 1500 lira bütçem var . Carraro sportive 227 2017 mod. alacaktım renk beden bulamadım , accellshop fabrikaya sordu elimizde kalmadı demişler. Bulduklarım da fiyatta hiç indirim yoktu. Daha sonra indirimli whistle quipago 1727 2017 model buldum indirimdeyken 1590 TL ye aldım , ağırlık ve renk düşündürdü renk çok sorun değil dedim aldım, bisiklet daha gelmedi kargolanmadı daha. Daha sonra Mosso legarde 1727 2017 dikkatimi çekti bu modeli mi alaydım dedim. Fiyat 1500 bandında kartla alacağım için indirim yapmıyorlar.

Whistle modelinden memnun olur muyum ? Whistle markasının Türkiye de tercih edilmemesinin nedeni nedir acaba ? Siz olsaydınız ne alırdınız ?

• Bir Ömürlük Misafir B kullanıcısına yanıt
    CLAUD BUTLER modelini neden sattiniz memnun kalmadinizmi bende almak istiyorum fiyat olarak 599 tl şu an uygun geldi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Ergenlikte ve üniversite zamanı o zamanlar Arçelik bayilerinde bile satılan Bianchi bisikletlerin tepesinden inmeyen biriydim, o zamanlar ailem ile İznik gölü kenarında yaşadığımız için, toprak yollar bisiklet için biçilmiş kaftandı... Sonra iş, güç, koşturmaca derken biraz yalan oldu. Şimdi 8 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var, açıkçası minikgezgin.com sitesini ziyaret ettikten sonra, çocukları da dahil edip toprak yollardan ziyade uzun yol + kamp şeklinde seyahatlere çok heves ettim. Çadırımız, az da olsa kamp tecrübemiz mevcut.

Bir yerden başlamak için, dün Bursa Decathlon'a uğradım, gitmeden önce internet sayfasından az bakmıştım, hybrid (Riverside 500?) ve yol bisikletleri (Triban 100) aklımda olarak gittim. Sanırım ikisinde de hybrid denilen yarı asfalt/yarı toprak lastikleri var gibi. Triban ele çok daha hafif geldi, ama aralarındaki bu ve diğer farkların hangisi benim ihtiyacıma uygun bilemedim.

Diğer taraftan, bu işi yürütebilirsem, çanta, kamp vs malzemesi de taşıyacağımı düşünürsek, ona uygun bir bisiklet olması lazım. Bursa'da bi kaç bisikletçi daha olduğunu da gördüm aratınca veya internetten sipariş vermekten de imtina etmem, ama olayı tabiri caizse ekipman fetişine çevirmek istemiyorum. Çocuk koltuğu / ileride römorku vs dahil etmeden, sadece bisiklet için 1000 ~ 2000 tl ayırabilirim.

Fikir konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar 2000 liraya kadar yol bisikleti önerisine ihtiyacım var. Spora ve okula gidip gelirken kullanacağım. Ne marka bilirim ne vites ne bir şey... Lütfen bilgili birileri yardım edebilir mi? Yeni konu açmaktansa burdan yardım istemeyi uygun gördüm.
  • Takipteyim
  • Arkadaşlar selam,

Böyle konularda çok kargaşa olur fazla soru sorulur biliyorum fakat ortaya karışık genel bir yorum istiyorum sizlerden. Şu an için araştırmaya başladım fakat yönlendirebilirseniz sevinirim. Bisiklet alacağım, spora-derse-şehir içi kısa mesafelere kullanabileceğim bir şey almam lazım. Hafif olması önceliğim, fiyat kısıtıyla. İkinci el alacağım, çok para vermek istemiyorum 600-700TL' lere kadar çıkacağım. Bu rakamlara Marka/Model önerebilir misiniz? Bakımlarını kendim yaparım, çok tatavası olmayacak sağlam, piyasada giden bir model olmalı...

İzmir' deyim, tanışmak muhabbet etmek, yardımcı olmak isteyen varsa bir yerde bir şeyler ikram edip yardım alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.