Şimdi Ara

Bütçeyi çok aşmayan set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Şu an kullandığım dizüstü bilgisayarın tuşları hafiften sıkıntı çıkarmaya başladı. Ben de harici klavye almayı düşünüyordum. Daha sonra ise hazır almışken bir set yapayım dedim. Aynı seti yaklaşık 8-9 ay sonra masaüstü bir bilgisayar topladığımda da kullanmak istiyorum bu yüzden biraz dayanıklı olmasını istiyorum açıkcası.

Mouse: G300S düşünüyorum ancak bu ve bir üst modeli (G400s idi sanırım) hakkında bazı olumsuz eleştiriler okudum. Tuşların çabuk sertleştiği, tıklamalarda ve optik alıcılarda sıkıntı gibi. ( Aynı zamanda G100 alınır mı merak ediyorum. Öyle çok fazla makro kullanan bir insan değilim. Okuma hızı yüksek ve DPI ayarlamalı bir mouse yeterli benim için.

Klavye: A4 TECH X7-G800V --- EVEREST DLK-5115 ---- LOGITECH G103 ---- EVEREST DLK-5110
    Bunlar arasında kararsız kaldım açıkcası. Başlarda A4 düşünüyordum ancak daha sonra aynı fiyata alabileceğim diğer klavyeleri fark edince işler biraz değişti. Şu an ise DLK-5115 ile G103 arasında kararsızım sayılabilir. ( Bu arada diğer konularda gördüğüm kadarıyla forumda everest e karşı ufak da bir olsa düşmanlık var. Nedenini tam olarak anlayabilmiş değilim ancak işi bilen de sizlersiniz )

Kulaklık: Snopy Rampage SN-R3
    Çok elzem olmamak ile birlikte yukarıdaki ürünü f/p açısından pek bir övülmüş olarak buldum. Sizlerin de görüşünü almak isterim.

Mouse Pad: Steelseries QcK düşünüyorum. Bütçeye bu kadar uygun başka bulamadım açıkcası.

Son olarak: Eğer yukarıdakilerden daha ucuza aynı performans alabileceğim bir ürün var ise öğrenmek isterim. Sonuç olarak bütçem çok fazla değil ve almışken en az 2-3 sene götürmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

• leogregory kullanıcısına yanıt
    Oncelikle tesekkurler hocam. Set aslinda gayet hos ancak aile ile konustuktan sonra bende biraz durumlar degisti. Set olarak bir anda degil parca parca degistirmeye karar verdim. Hatta mouse ve kulaklik elzem seviyesinde degil su anda. Buyuk ihtimalle g100 ve mouse pad alip yanina dandik bi klavye ekleyecegim.(en ekonomik cozum bu oldu benim icin )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.