Şimdi Ara

500-600 bandında acemi için SUV önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500.000 ve 600.000 bandında suv önerisi istiyorum.Ehliyetimi yeni aldım.2-3 yıl bineceğim acemiliğimi atacağım bir araba olsun istiyorum.

2001-2002 Suzuki Vitara

2004 Toyota Rav4

2004 Daihatsu Tiggo

Bu modellere baktım ama eski olduğu için hep yedek parça sorunu olduğunu ve saniyeden çıkamayacağımı söylüyorlar.Bu modelde alabileceğim bu bantta araba varsa lütfen önerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o paralara alacagin suv yasi geregi epey masrafli olcaktir.ustelik acemi olcagin icin ekstra parca masrafi gerekebilir.
    daha modelli sorunsuz b-c segment hatchback arac bakmalisin.
    egea ,egea hb mantikli sorunsuz olur

yok ben illa suv alacagim diyorsan dacia duster alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 4 Aralık 2024; 21:21:18 >
  • 2003-2004 honda crv

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mitsubishi ASX 1.6 Benzinli

Temsili bir ilan;
    https://www.sahibinden.com/s/D1cBnKrt

Araçla ilgili diyebileceklerim ; 4a92 kodlu motor var. Lpg ye çok dayanmaz orjinal sübaplar değişmiş mi kontrol edilmelidir. Daha ağır dayanıklı subap kullanmak lazım. Deri vites topuzu vs deri aksamı çok naziktir kolay deforme olur. Marş alma sorunları olabilir. 3a92 lerde de oluyor bir parça değişimi ile düzeliyor. Trim sesi genelinde olur ben sürerken acayip sinir oldum. Olabildiğince boş paket bakılır dolusu da problem elektronik arıza yapınca anlayan usta parça bulmak zor olur.

Ekleyeyim ben alternatif eklemek için ve bildiğim araçlar olduğu için yazıyorum. Kendim alsam 600 e kadar çıkıp 2011-13 model vs Asx çok da tercih etmem. Temizliğinden %100 emin olacağım kullanıcısını vs önceden bildiğim bir araç olacak vs belki o zaman düşünürüm. 700 e 2021 model 1.4 fire egea street denk gelirse pert kayıtsız urban alırım. Çok paralar isteniyor modelsiz araçlara Egea Cross çoğundan üstün gelir. Sorun yaşasan en azından usta bulunur. 4a92 Tr de kaç usta görmüş ki bir Lancer da var bir de Asx güzel motor kroniği sorunu yağ yakması nazı vs yok da ikinci elde ne kadar düzgün kullanıldığı şüpheli lpg varsa o motor illaki açılıyor ne kadar düzgün yapılıyor belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 5 Aralık 2024; 2:41:5 >

• Asx öneren olmuş. Asx ile acemilik atılmaz. Acemi adama parçası ve maliyetleri ucuz araba önerilir. Egea cross al geç derim. Hem yerden yüksek, hem kullanımı kolay hemde asx gibi arabalara göre ufak kalıyor. Park etmek, kullanmak kolay olur.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

O paralara , çok küçük bir ihtimal, anca pert kayıtlı Egea Cross denk gelir. O da zor yani

• Duster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suzuki s cross ya da biraz daha ufak olan suzuki sx4 alinabilir.Fiat sedici ye de bakabilirsiniz.suzuki sx4 le ikiz kardesi bir arac.kasa,motor,ic aksamlar...sadece marka haric aynidir.

• Acemi adam suva binmez. B hatchback biner anca

• Yedek parçası kolay bulunan otomobillere bakın. Sanayi maliyetleri uçmuş durumda. 600 bine araba alırsınız ıvır zıvır bakım derken 100 bin masraf çıkar. Mümkün olan en yeni model otomobil almanızı avantajınıza olacaktır. İlk araç olacağı için sandero clio gibi piyasa otomobilleri iyi tercih olur.

Acemiliğinizi atın, sonra satar ne istiyorsanız onu alırsınız.

• Duster neden ?
    parcasi ucuz ustası bol ve basit araba acemilikte sürttün mu canin yanmaz. Yada sandero Stepway ayni mantık daha temiz olur.

İsim caponcu ya ters geliyorsa hrv de bakabilirsin. Bir ara niyetlendim dag bayira kampa diye kısmet olmadı geçen temiz bir tanesi 650 den gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Aralık 2024; 23:25:18 >
  • 500-600 bandında acemi için SUV önerisi?
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt

Acemi birisi için en iyi örnek bence. Ben olsam suv takıntısını sona ertelerdim o zaman. O paralara egea sedan veya cliolara bakardim. Önceliğim ise egea olurdu. Acemiliği atınca aklıma yatan suv a geçerdim gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 6 Aralık 2024; 4:43:0 >
  • Bu paraya alacağın en iyi araba duster olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.