Şimdi Ara

Butona Basınca Kaldığı Activityden Devam Ettirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Uygulamam Bi Quiz Uygulaması.İstediğim İse Uygulumadan Çıkıp Girdiğimde Devam Butonuna Basınca Kaldığı Sorudan Devam Etmesini İstiyorum Bana Kaynak Gösteribilcek Olan Varmı ?

• Uygulamadan çıkmaktan kastın nasıl bir şey ? Yani onStop mu çalışacak veya onPause mu ? Hangi Android lifecycle'dan bahsediyoruz, ona göre çözümler düşünülebilir ama en mantıklısı android sharedPreferences kısmına bir hatırlatıcı koymak olur diye düşünüyorum, onStop fonksiyonunu override edip, orada kaçıncı soruda kaldığını veya uygulamanın nerden devam edeceğini söylersen bir çözüm oluşturulabilir. Arama olarak da "how to resume application from last live point on Android" tarzında bir şey kullanabilirsin.
  • prooof kullanıcısına yanıt
    Aklimdaki şu mesala 17.sorudasin kapatman gerketi uygulamayi tekrar actiginda devam butonuna basinca o 17.sorudan devam etmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soru senden önce defalarca sorulmuştur. Stackoverflowdan aramayı dene

• ahmstg kullanıcısına yanıt
    http://stackoverflow.com/questions/151777/saving-android-activity-state?rq=1 Bu Konu Üzerinden Mi Gitmem Lazım ?
  • jazzz90 kullanıcısına yanıt
    Araştırın. Yüzlerce konu bulabilirsiniz.

• Daha kolay olarak yerle depolama kullanabilirsin. Kaldığı soruyu kayit edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki tuşa bastım kayıt oldum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.