Şimdi Ara

butonla start stop yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşler iyi geceler bi sorum olucak elimde 3 adet normal 4 bacaklı 12 volt role var ben biraz araştıdım 3 roleyle oluyormuş galiba elektronikten fazla anlamam benim yapmak istediğim şey butonla lamba açıp kapamak şemayı ayrıntılı bulamadım rolenin hangi uçları nereye bağlanıcak bilmiyorum. daha açık şemalar bulamadım yardım ederseniz çok sevinirimm

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkay35

selam arkadaşler iyi geceler bi sorum olucak elimde 3 adet normal 4 bacaklı 12 volt role var ben biraz araştıdım 3 roleyle oluyormuş galiba elektronikten fazla anlamam benim yapmak istediğim şey butonla lamba açıp kapamak şemayı ayrıntılı bulamadım rolenin hangi uçları nereye bağlanıcak bilmiyorum. daha açık şemalar bulamadım yardım ederseniz çok sevinirimm

tek butonla start stop mu?

butonla start stop yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet/elektro -- 28 Mart 2014; 1:25:58 >

• Kardeşim çok sağol şimdi rolede 4 bacak var şemaya baktm ama tam anlayamadım rica etsem bana ayrıntılı anlatırmısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yokmu bilen acil lazımm yada start stop rolemi kullansam
  • 4 bacaklilarda 2uc bobinin 2 ucta anahtarlamanin yapildigi uctur. bobin uclarindan gerilim gecince cıt diye bir ses cikar zaten. diger 2 ucada lambayi beslediginiz kabloyu gecirirsiniz. isinize yarar mi bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.