Şimdi Ara

Butterfly Boll Gold mu Zhang Jike Gold mu? - RAKET YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar orta seviye control masa tenisi raketi almak istiyorum Butterfly Boll Gold ve Butterfly Zhang Jike Gold arasında kaldım sizce hangisi benim için daha iyidir?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz geç bir cevap oluyor ama umarım işinize yarar.

Masa tenisinde rakete dair temel kural şudur: en kötü toplama raket en iyi hazır raketten iyidir. Türkiye'de masatenisi.com gibi lastikleri yapıştırıp hazır şekilde yollayan firmalar olduğu gibi, dandoy ve tt11 gibi yurtdışı siteler aynı hizmeti daha uygun fiyata vermektedir.

Bu siteleri inceleyerek bütçeniz ve oyun tarzınıza uygun bir raket toplamanız çok daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Biraz geç bir cevap oluyor ama umarım işinize yarar.

Masa tenisinde rakete dair temel kural şudur: en kötü toplama raket en iyi hazır raketten iyidir. Türkiye'de masatenisi.com gibi lastikleri yapıştırıp hazır şekilde yollayan firmalar olduğu gibi, dandoy ve tt11 gibi yurtdışı siteler aynı hizmeti daha uygun fiyata vermektedir.

Bu siteleri inceleyerek bütçeniz ve oyun tarzınıza uygun bir raket toplamanız çok daha faydalı olur.

çok geç olmadı, raketi toplamam zor diye düşünüyorum. bi tane raket buldum. butterfly'ın bir serisinin gold'u. Almayı planlıyorum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Royal canin mi Pro Plan mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.