Şimdi Ara

monster stone en sseri nerden düşer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
32.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Stone Nereden Düşer?

Monster Stone (MS), Knight Online oyununda karakterlerin seviye atlamasına yardımcı olan önemli bir eşyadır. Bu eşyayı elde etmek için belirli canavarları yenmen gerekir.

Monster Stone Düşüren Canavarlar:

• Gizemli Canavar: Gizemli Canavarlar, oyundaki tüm haritalarda bulunabilir.
    • Kara Şövalye: Kara Şövalyeler, Lutie Kalesi ve Çorak Topraklar'da bulunur.
    • Kara Şövalye Komutanı: Kara Şövalye Komutanları, Lutie Kalesi'nde bulunur.
    • Kara Şövalye Generali: Kara Şövalye Generalleri, Çorak Topraklar'da bulunur.
    • Ares: Ares, Olympos Dağı'nda bulunur.

Monster Stone Düşme Oranları:

Düşme oranları canavara ve oyun sunucusunun özelliklerine göre değişebilir. Ancak genel olarak, Gizemli Canavarlar MS düşürme oranı en düşüktür. Kara Şövalye Komutanları ve Generalleri ise en yüksek MS düşürme oranına sahiptir.

Monster Stone Seviyeleri:

MS'ler, canavarın seviyesine bağlı olarak farklı seviyelerde düşer. Daha yüksek seviyeli canavarlar, daha yüksek seviyeli MS'ler düşürür. Oyun sunucusunun özelliklerine bağlı olarak, MS seviyeleri değişebilir.

Monster Stone Slotları:

MS'ler, karakterinin ekipmanlarına takılabilen slotlara sahiptir. Karakterinin seviyesine bağlı olarak, farklı sayıda MS slotu açılır. Bu slotlar, karakterinin istatistiklerini ve becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, MS elde etmek için en iyi yöntem, Kara Şövalye Komutanları veya Generalleri gibi yüksek seviyeli canavarları avlamaktır. MS düşürme oranlarını artırmak için, karakterinin seviyesini yükseltmeyi ve ekipmanını geliştirmeyi de unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uruk ve sülalesini tavsiye ederim .
  • derularda iyi
  • 76 asasa pek fazla dusmez dusuk lvl lı karakterlerın bulundugu partilerde daha cok duser her mob un bir levelı vardır eger charın levelı onlardan dusukse ms dusr
  • serilik açısından sorarsan en seri paramundan düşüyor fakat seninde seri kesebileceğin bir yaratık lazım neredeyse tüm mobları denedim en iyi sonucu uruk bladeden aldım saatte 2+ düşüyor .
  • golemlerden fazla düşüyor sanırım
  • Şu aralar deru ve sülalesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golemlerden hiç düşmüyor.
    Cardinalde 24 saatte 20-25 tane çıkar tabi boş bulursan slotu.
    Deru yada aposta iyi çıkabilir.
    Uruk bladdede seri düşer.
  • Deruya bırakırsan hem ms hem shard hem de pot.
  • okcuysan cardinal
    yoksada cz agaclara birak keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Golemlerden hiç düşmüyor.

gecen gün 2saatte 3kere dustu ondan diyorm golemden
  • Deru ve sülalesi değil de, en seri derudan düşüyor. Kolay gelsin.
  • hacılar okcuyu koxpa bırakınca hangı skılı kullanıyosunuz seri csyı kapamış godoşlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0KillerBlow0o

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Golemlerden hiç düşmüyor.

gecen gün 2saatte 3kere dustu ondan diyorm golemden

evet golem ve türünden de cok düşüyor eslantta kasarken bir gecede 4 5 tane düşüyordu sadece bana 8 kişilk parti oldugunu düşün bir de ben suan maden olayındayım ordanda hiç yok aksam 6 dan gece 11 e 1 2 tane alıyorum

• Madenden de çıkar dostum hem masrafsız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyfran

Madenden de çıkar dostum hem masrafsız :)

Madenden saatte 1 tane çıkarsa öpbaşına koy
  • En iyisi. Cz arka tarafında fosil çıkarmak için yaratıklar var. Kazmayla kesiyosun. Hf falan varsa ki vardır. Warrior bölümünde oto R vardır eminim. Oto kutu aç. Hem fosil hemde ms kasarsın. 1 gecede 450 - 500 fosil + 10 - 15 ms kastığım oluyordu. Birazda şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can~

En iyisi. Cz arka tarafında fosil çıkarmak için yaratıklar var. Kazmayla kesiyosun. Hf falan varsa ki vardır. Warrior bölümünde oto R vardır eminim. Oto kutu aç. Hem fosil hemde ms kasarsın. 1 gecede 450 - 500 fosil + 10 - 15 ms kastığım oluyordu. Birazda şans işi

Onların başında DM'ye benzeyen Guardları da olmuyor muydu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.