Şimdi Ara

Bütün bayiler gezildi artık karar zamanı arkadaşlar bir yardım edin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin arabanız sıkı bir pazarlıkla astra sedan edition plus.Hiç kafanızı karıştırmayın.Sadece bu arabaya yönelin.Ayrıca 2. eli de gayet iyi.Bence fiyat,donanım ve kalitesine bakıldığında REŞAT altını.
  • toyotadan uzak dur derim. geçen forumda da paylaşıldı araba kamyona girdi pert ama airbagler açılmamış. başka haberlerde köpekler tampon parçalayıp duruyor. geçen ben kafa kafaya tokuştuk tamponu dağıttım karşı aracın toyota. bende bişey yok. şirkette de corolla var dizel otomatik leylek gibi araba yola sağlam oturuş izlenimi vermiyor. ağır araç ama sürüş keyfi bende oluşturmadı her an savrulacak gibi. denemek içinde virajda yokladım attı hemen arkayı.
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yanlış anlaşılma olmasın kimsenin şahsına değil bu söylediğim ama birçok kişi sırf 0 km aldı desinler diye bu işlere giriyor. Geçende bir arkadaşıma 1000 km de corolla aldık makyajlı kasa. Aracın aynısı 0 km olarak 78000 liraydı 72000 liraya aldık. Aradaki farklada garantisini uzattık, aksesuar ekledik. 4000 liradan fazla cebinde kaldı. Üstelik 1000 bakımınıda kendisi yaptırdı. Aracın alınma tarihi ile arasında 20 gün kadar vardı.

Hani 0 km ile arasında 2 3000 lira oynasa 0 km olur derim. Ama çok farkediyor. Ve en önemlisi bu fark dahada açılacak. Piyasada aşırı derecede ikinciel araç var. Aynı araca 1 lira diyende var 1.5 diyende var. Durum böyle olunca herkes ne tutturursa. Ama rekabette olmaya başladı. Biri 250 lira aşağı çekse başkası 500 aşağı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elentra ağır basar.
  • Alırsın FORD olursun LORD..Usta 4 yıl focus kullandım ve araç mondeo alamiyacaginiza gore yazdığınız listede tek gecerim..senelik bakımları yapıldığı sürece sizi sıkıntıya sokmadan 10 yıl değil 15 yıl rahat goturur.. Allah kaza bela vermesin hangi aracı alırsanız alın benim tavsiye focus

• Listede CERATOyu göremedim

• yerinde olsam elantra alirdim. Megane ve octavia yi da ciddi ciddi dusunurdum

• Astra sedan edition plus 56000,56500 bayilerde(pendik atm,opel değer maltepe)zaten sizden opsiyonların parasını almışlar. birde aynı durumdayız ben sanırım focus alacağım ayrıca megane lpg garantiyi komple bozuyor satış temsilcisi servise almıyorlar bile dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaraman -- 31 Ekim 2016; 13:55:19 >
  • Elantra alırım tüp takarım gezerim

Abd de en güvenilir c sınıfından biri seçildi.

• 1 Focus
    2 octavia
    3 elantra cerato astra
    4 megane(en boşu çekilmez)

Kullanıcı açısından 10 yıl uzun süre biraz donanım lazım aslında.
    1 2 yaşında bu araçların daha donanımlı halleri de düşünebilir.

• octavia sizi rahat ettirir.
  • yeni megane tekler
  • Elantra yada Megane

• Elantrayı geç buradakilerin Elantra dedigine bakma kendilerine sorsan almazlar. Megane iyidir.. Yeni kasa...

• Bu fiyat marjında en mantıklı tercih elantra gibi duruyor, yedek parçası falan da uygun.

Aile arabası yapacaksan bizim gibi gidip egea falan alma başını yakma
  • 4 kişi ve üzeri aile iseniz octavia
    3 kişiye kadar astra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seat toledo neden düşünmediniz? 55000tl civarına.
  • Octavia bence hayvani bagaj ve kalteli iç tasarım. Ben alacak olsam direk octavia ya bayılırdım. Aslında dizel seat toledo da olur.
  • MezunDoktor M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir astracı olarak o arabaya tüp taktğında çok pişman olacağını söyleyebilirim.
    Onun haricinde manisa opelden fiyat al. Büyük şehir yerine küçük illerdeki diğer bayilerden fiyat al. Malum yıl sonu geliyor kotayı tamamlamak için bu şehirdeki bayiler daha uygun fiyat verir.
    Astra için sport paketine yükselmeye çalış derim ama bu haliyle de seni üzmez.
    Diğer taraftan jetta ve octavia da aile için uzun dönem için ideal araçlar ama 5 yıl sonra donanım eksikliği seni sıkar üzer o yüzden astra bi adım öne çıkıyor.
    Gel gelelim sorunun asıl cevabına.
    Kafanın rahat olmasını istiyorsan "yenge hangisi beğendiyse onu al."
    Oturt sağ koltuğa nasıl diye sor. 10 yıl diyorsan. "Ötekini alsaydık" diye başlayacak her cümle arabaya bindiğin her an ömrünü törpüler. O ok versin önce

• Kia ceed bi deneyin bence

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.