Şimdi Ara

Bütün bayiler gezildi artık karar zamanı arkadaşlar bir yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ●●Megan sedan joy 1.6
    Ek olarak görüş paketi
    Park sensörü var fiyat olarak 59.500
    ●●focus trend x 125 ps
    Hiç bir şey yok sadece araba 63.500
    ●●jetta 1.2 tsı trendine
    Yine bir şey yok 62.500
    ●●astra sedan edition plus 1.6 benzinli
    57.900
    Park sensörü cam çıtası hırsız takip sistemi hediye
    ●●hyundai elentra 1.6 benzinli 57.250
    Park sensörü paspas filan hediye
    ●●toyota 1.33 life 57.300
    Park sensörü kapı çıtası paspas hediye
    ●●skoda octavia 1.0 ambition 60.000
    Park sensörü paspas hediye

1.6 olanlara tüp takılacak arkadaşlar aile için olacak
    En önemlisi güvenlik
    SORUNSUZ olmasi 10 yıl kullanmayı düşünüyoruz Allahın izniyle
    Ve konfor
    Sizce bu paranın ederi hangi arabadir arkadaşlar çok zor biriktirdik ki yarısına yakını kredi olacak lütfen marka fanatikliginiz olmasın arabadan anlayan herkes yorum yaparsa iyi olur ama lütfen ama lütfen mantıklı aracı söyleyin hepinize tesekkurler

Güncelleme
    Arkadaslar araç hiç fark etmez tüplede gezebiliriz benzinlide tekrar teşekkürler hepinize
    Ama özellikle söylüyorum güvenlik konfor ve sorunsuzluk olsun araçta önemli olarak

Güncelleme 2
    Arkadaslar biraz dinlendikten sonra yavaş yavaş düşündüm
    ●Focus hem pahalı hemde bagaj çok küçük onun c için Eledim
    ●toyota Corolla 1.33 ağır kaldığı için Eledim ama güzel aracti
    ●elentra çok güzel ama sanki içinde heryer sert plastik gibi bunda kararsızim
    ●octavia nin lpg uyumu yok bazı arkadaşlar sormuş zaten ortalama 4.5 litre benzin yakıyor araç ama araç hem geniş hem rahat geldi tek eksiği bu sene kasa değiştirecek
    VE hız sabitleme yok
    ●astra kalitesinden şüphe duymadigim araçlardan biri hız sabitleme nin en baz donanim da olmasi ilgi çekici
    ●gelelim megana araç Sanki biraz bana boş geldi ama herkes önerdiğin e göre bir bildiği var
    Arkadaslar şimdi ne önerirsiniz hepinize tekrar teşekkürler zamanım olmadigindan hepinize ayrı ayrı teşekkür edemedim ama çok yardımcı oluyorsunuz sağolun
    ●●●
    Son olarak arkadaşlar sizce bu fiyatları yüksek mi almisiz ilk Arabamız olacağından tecrübe konusunda baya eksigizde

Oylama sitesi :http://www.strawpoll.me/11537302

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MezunDoktor -- 30 Ekim 2016; 21:20:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya yeni megane sedan yada elentra

• Astra sedan derim. Bence en F/P olan o
  • Bu araçlar zaten aşağı yukarı birbirinin dengi. Yeni kasa değiştirmiş olması ve yaygın servis, parça maliyeti gibi nedenlerle bence Megane.

• Uzun vade kullanilacak hem yeni kasa hem de lpg ile daha uyumlu olacağını düşündüğümden 1.Elantra, 2. Astra 3. Megane 4 . Focus. Aslında focusu öne yazardım ama arabanın içi çok dar. Çoluk çocuk varsa sıkıntı olur. Corolla 1.3 motordan dolayi eledim . Benzer paraya 1.6 si varsa aile için en iyi tercih olur ve lpg uyumu mükemmel. KOlay gelsin.

• 1.33 toyota yi motor handikabindan dolayi secmezdim.

1.0 octavia yeni motor hacmine gore performansli lpgye uyumsuz.

Elentra ile ilgili bi bilgim yok.

Focus ve astradaki motorlar yillardir piyasada bilinen motorlar kullanicilarida cok ustasida.

Focusun donanimini hic bilmiyorum ama diger araclara gore ic hacmi dar ama kalitelide bi arabadir.

Megane diger seceneklere gore en yeni olan.

Eger lpgli alcaksaniz oncelikle focus astra ve megane i listenize alin.

Lpg sart degil derseniz octavia mantikli.

Ben sunu alirdim diyemem atmosferik motorlar benim seceneklerim arasinda hic olmadi cunku.

Toyotayi motordan elentrayi da bilmedigimden eliyorum. Focusuda donanimdan elersek geriye megane ve astra kaliyor. Benim tercihim astra olurdu. Cunku yeni meganelari begenmiyorum.

• MezunDoktor M kullanıcısına yanıt
    Elantra en mantıklısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lpg takmayacaksan octavia makyajlı kasa düşünülebilir focus sağlamdır güvenlidir biraz eskidi sadece ikisi arasında bi tercih yapılabilir

• Hocam uygunsa 20.000TL. Faizsiz kredi çekip yeni astra dynamic 1.6cdti veya yeni astra excellence 1.4t öneririm.

• Focus trend x o kadar da boş değil.
    Hiz sabitleme alaşım jant var. Diğerlerinden sadece astra da bunlar var galiba.

Trendline jetta en boş olan.ama lpg takilmayacaksa motor olarak jetta ve octavia iyi.

Sürüş keyfi olarak astra ve focus sert,karakterli araçlar.

Hepsi yakın araçlar.0 araç her türlü 10 sene hiçbir problem yaşatmaz.
    Fiyat olarak da elantra ve astra iyiymiş.lpg de biraz nazlı old. söylüyorlar

• bence yeni megane. yakıtı dert etmezsen elantra
  • lpg kullanacaksanız megane 4 derim.
    Astra da lpg kaynaklı sorunlar biraz can sıkabili.

• Megane ile elantra arasında kalırdım, tasarımından ve yeni bir model olmasında dolayı megane tercih ederdim çok büyük ihtimalle
  • Hocam 1.0 motor a3de kampanya vardi bence bi onu görün görmediyseniz. İste o tam 10 yıllık araba olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://www.epey.com/araba/karsilastir/39176-43582-43916-45444-50129-63086-63892/2016-ford-focus-4k-1-6i-125-ps-trend-x_2016-volkswagen-jetta-1-2-tsi-bmt-105-ps-trendline_2016-toyota-corolla-1-33-99-ps-life_2016-opel-astra-sedan-1-6-115-hp-edition-plus_2016-hyundai-elantra-1-6-d-cvvt-127-ps-style_2016-skoda-octavia-1-0-tsi-green-tec-115-ps-ambition_2016-renault-megane-sedan-1-6-115-bg-joy/farklari/

öncelik güvenlik ise sakoda öne çıkıyor . güvenlik donanımları ile
    kazada otomatik yakıt kesme . yorgunluk tespit sistemi .ncap 2013 5 yıldız , hıdrolık fren yardımcıcı , ikincil çarpışma freni ,6 hava yastığı , düşük MTV .elektronik diferansiyel kilidi.

fakat 10 yıl kullanılacak bir araba istiyorsanız sadece astra derim . opel uzun kullanımlı motorlar üretiyor hele atmosferik motor ömürlük ama tabii lpg gerekebilir lpg ye uyumlumu bilmiyorum .

• MezunDoktor M kullanıcısına yanıt
    Önceliğiniz yürüyen aksam olarak karşılaştırma yapmanız bağımsız süspansiyonu olmayanları direk eleyin yok torsiyon yarı bağımsız filan bunları çıkarın geriye zaten focus kalacaktır. Megane iç aksam kalitesi yönünden epey kötü. Astra yerine megane tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 30 Ekim 2016; 17:35:39 >
  • Megane daki 1.6 115 hp motor LPG ye en uygun motor, hem kasa yeni çıktı ( focus astra eskidi ), elantra da mantıklı bir seçim olabilir. Octavia da çok güzel bir seçim olur 1.0 TSI performans sıkıntısında üzmez ama motor yeni olduğundan LPG ye uyumunu bilmiyorum. Artı olarak turbolu olduğundan performanslı kullanımda yakıt tüketimi üzebilir.

Edit: Megane sedan ın arka baş mesafesi biraz dar geldi, kapıdan inip binmekte zor geldi.

• Elantra ya da focus, jettanın malzeme kalitesi pek vw ayarında değil geçin bence onu.
    Megane çok denmiş ama, 9 yıl megane 2 kullanmış biri olarak önermem, Renault araçları safi problem, sorunsuzluk istiyorsanız elantra ve Toyota vs derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Hocam maksimum 60 bin bütcemiz var oda borclanarak

• Güvenlikse iihs puanı nedeniyle Elantra

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.