Şimdi Ara

Bütün bayiler gezildi artık karar zamanı arkadaşlar bir yardım edin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.0 olması sorun değilse donanım karşılaştırıp octovia ile arasında kalabilirsin ama opel gerçek donanım sunar ve bunu opsiyonlayıp + fiyat koymaz. corolla 2016 var şirketin, 2015 polo var arkadaşın ve cruze kontrol yok bede 2012 astra var cruze ı geç yağmur far sensörleri digital klima vs vs

astra ile octovia ya bak donanımı dolu olan aracı al. ben astra alırdım.
  • Fransadan Almanyaya doğru yolculuğa çıkarsan senin için daha iyi olacak pişman olmazsın. Jetta ya da octavia ilk tercihlerin arasında olsun.
  • Geçen hafta aracimi sattim ve bende ayni araclar arasinda kaldim.Haftasonu bayileri dolastim.Aldigim fiyatlar şöyle;

Astra sedan edition plus, park sensoru ve karter koruma hediye, 55.800 tl.

Yeni elantra style, hiz sabitleyici,alasim jant ve sis fari yok, hediye yok, 57.000 tl.

Octavia 1.0 ambition, test sürüşü yaptigim tek arac,gaz pedali azda olsa geç tepki veriyor gibiydi ya da bana öyle geldi önceki aracimla kiyasladigim icin.Ama turbo acilinca 2.viteste 90 a kadar cok seri hizlandi diyebilirim. Aracta sis fari alasim jant hiz sabitleyici vs yok.Boş bir araç, 59.900 tl.
    Octavia 1.0 optimal donanim gayet yeterli, 66.000 tl. Fakat bu araclar 3 hafta sonra gelecekmis...

Megane 1.6 joy icin Aralikta gelecek dediler simdilik vazgectim.

Bu fiyatlar bugün için alinan fiyatlardi.Kasimda zam gelebilir diyorlardi hep birden agiz birligi yapmis gibi.

Biraz fazla yaktigini ogrenmeme ragmen donanim ve fiyat nedeniyle astraya sicak bakiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatih99 F kullanıcısına yanıt
    Sanırım şu sıralar opel en mantıklı fiyat / donanımı sunuyor
  • Müsadenle kafamda oturtamadığım birkaç şey sormak istiyorum. 60000 lira bütçe var diyorsun yarısı kredi ile diyorsun ve 0 km den aşağısına bakmıyorsun. Kusura bakma ama 30000 lira nakite 30000 kredi çekersen o aracın sana minimum maliyeti 75000 lira olacak. Sen ticari araç almıyorsunki diyeyim getirisi olacak tamam olabilir. 30000 liran varsa maksimum yarısı kadar kredi çekip ikinciele yönelmen daha mantıklı olur. Piyasada çok temiz ve 0 km den daha avantajlı çok fazla araç var. Onu geç 2016 model araçlarda bile zibil gibi ilan var. Neden peki hiç düşündün mü? Ben söyleyeyim heves edip düşünmeden kredi ile alınan araçlar birçoğu ve sıkışınca galerilere oraya buraya satılan araçlar. Lütfen biraz mantıklı olun, ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Ödeyecek gücünüzün olması o aracın 75000 liranın altında bir maliyetinin olmayacağı ve satmaya kalkınca en az 10000 lira zararınızın olacağını, yani koyduğunuz para kadar zarar edip bir o kadarda kredi ödeyeceğinizi unutmadan yapın ne yapıyorsanız.

• fatih99 F kullanıcısına yanıt
    Hocam astra edition plus ı hangi bayi den aldınız acaba

• tüp takacaksan ya renault yada hyundai al... diğerlerinde sorun yaşarsın...
  • Henüz arkadaşıma aldık megane. Aynı fiyata. Ben megane öneririm. Üstelik 24000/24 kampanya var. Ancak hemen teslim Araç yok.

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Sizde 52 yaşında olsanız hayatınız boyunca arabanız olmadıysa ce çok uzun kullanımlı temiz bir araba istiyorsaniz gayet normal 0 araba istemek
    AYRICA 20 bin kredi ye 22.500 gibi bir ücret oduyorsunuz bilgilendirmek istedim .mesaj için tesekkurler

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Megane garantili tüp takmiyor direk garanti dışı kalıyor araç

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin araç almak o kadar zor bir işki anlatamam

• MezunDoktor M kullanıcısına yanıt
    ben garantili demedim zaten uyum sorunu ile alakalı yazdım... garanti istiyorsan civic alacaksın...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dediniz demedim zaten yani aldık başımıza iş açmasın diye dedim mesajınız için teşekkürler

20000 liraya 22500 lira ödüyorsanız eğer iki seçenek var. Ya vade 12 ay ve altı ya da aracın fiyatı kredili fiyat. Ki kuvvetle muhtemel bu seçenek. Yani 50000 liraya alacağınız aracı size kredili 55000 lira olarak veriyorlar.

Sorunsuz araç demek 0 araç demek değil. Bu konuda anlaşalım bence. 2016 model 5000 km bile yapmamış bir araç ile ne fark olabilir arasında? Üretici garantisi vs tamamen aynı. Kaldıki 0 km olan araçta da kusur çıkabilir ve ondada oldukça uzun süre uğraşırsınız.

0 km tercihimdir diyebilirsiniz anlarım. Ama sorunsuz araç için 0 km derseniz olmaz.

Sizin hesabınızla 40000 nakit var 20 kredi doğru mudur? Önceki mesajlarda yarı yarıya demiştiniz. Çelişkili durum var ortada. Her neyse belki haddimde değil ama 52 yaşında bir insan için bu kadar borçlanıp kendini yormak mantıklı değil. Bu yaşlar yavaş yavaş hayatın tadını çıkarma, kendini zorlamadan elinde olanı verimli şekilde kullanma yaşları. İki gün sonra emekli olmak gibi bir düşüncenizde olmaya başlar yavaş yavaş. Eviniz yoksa ev alırsınız ikramiyenizle birlikte kredi desteğiyle falan. Yani araç için değmez diyorum o kadar zorlamaya ama siz bilirsiniz.

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bakın 18 ay 20 bine 22.500 gibi bir ücret oduyorsunuz buna açıklığa getiriyim

2.cisi milletin ilk 5 bin 10 bin kullanma durumunu bilmiyoruz ki adam hor kullanmıştır satacagim diye en azından aklım kalmaz
    Bakın sizin durumda anlıyorum ama yaşınız genćtir siz ikide bir araba alır satarsiniz ama bende o durum yok Allah izin verirse uzun yıllar kullanmak istediğimden 0 alıyorum

Kredi işlerinden ve kredili araç işlerinden az biraz anlarım. İlla alacağım diyorsanız aynı araç için nakit paranız varmış gibi konuşun. Bakalım ne fiyat verecekler dip olarak. Sonra aynı rakam kredi için bankalara bakın. Muhtemelen daha iyi rakamlar edinirsiniz.

5000 10000 km kullanılan araçlar istendiği kadar hor kullanılmış olsun bir şey olmaz korkmayın. Kaldıki onların çoğu satacağını düşünmeden krediyle alan kişiler. Yani hor kullanılma durumu düşük. Aracı alırsınız uzatılmış garanti yaparsınız. Birçok şey bu garantiden karşılanır zaten sorun olursa. Çok daha uyguna daha iyi araçlar denk getirebilirsiniz. Hatta yetkili servislerin ikinciellerinden bakın içiniz rahat etmiyorsa. Yani 0 km sorunsuz ikinciel sorunlu gibi bir şey yok. Bütçe uygunsa elbette 0 km almak başka. Ama bütçeyi zorlayarak almanında çok anlamı yok.

• Megane alın, astra sedan eskidi artık. Biraz daha güçlü olsun diyorsanız elentra da güzel araba.

• yeni cerato iyi bir alternatif
  • Megane,Elentra ve Octaviadan birini al

Kafam rahat olsun çok yüksek basmam sorun çıkarmasın vs. dersen de 1.33 toyota
  • Hocam harikulade kıymetli yorumlarınızı sonuna kadar destekliyor ve alkışlıyorum.

2-3 yaşındaki fiyatı ile 0 fiyatı arasında 10b+ oynuyor bazı araçlar. adam güvenip alamam diyor. ya arkadaş güvenip al sana max 10b masraf yapma ihtimali %0,001 den daha az belki. sıfıra yazık o paraları vermek. insignia bakıyordum geçen ay bir yokladım sıfırı 115-125 2-3 yaşında 75-90. yazık değil mi bu farklara.

krediye girip araba almayı anlamlandıramıyorum zaten ama alıcının özel durumları vs beni ilgilendirmez. 10 yıl düşünüyorsanız bari dizel alın yaslanın derim lpg falan uğraşmayın. (4 yıl lpgli araç kullandım.)aracınızda astra olsun değerini hiç kaybetmesin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.