Şimdi Ara

BÜTÜN BEYAZ EŞYA VE DİĞER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba son olarak şunlara karar verdim:
    Aynı özellikte daha uyguna alabileceğim veya bunu almayın bunu alın dediğiniz başka bir alternatif var mı bu özelliklere yakın::
    BULAŞIK M.:miele G4100SC A+
    ÇAMAŞIR M.:miele W1912(ben 8kg makine istiyorum ama satıcı bana mielede 7kg’da da 8 kilo
    yıkıyabileceğimi söyledi,doğru mu acaba)
    ELEKTRİK SÜPÜRGESİ:philips’in 9170 modeli ile miele’nin S5211 modeli arasında kararsız kaldım.
    FIRIN:Yer problemim yok.karar veremedim,ocaklı fırın mı alsam yoksa ocağı fırını ayrı mı alsam.
    Hangi marka hangi model alacağım konusunda hiçfikrim yok.
    BUZDOLABI:BİRÇOK ŞIK ARASINDA KARARSIZ KALDIM
    Samsung:RL62ZBSW-------RL62ZBPN-----RT63EBPN
    RT55KDRSW-----SRL629EV-----RT58EDEW
    RT62KDEW-----RT62UDEW

LG: GR-B632GVTW----GN-M602YVX

WHİTE WESTİNGHOUSE:HBM5100WBRE-WBLE BEYAZ
    LIEBHERR:CN 4613 comfort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulaşık makina seçimin iyi olsada db olarak yüksek değerde çok sesli çalışır

çamaşır makinası içinde tambur hacmi mielede geniş olduğundan satıcı doğru söylemiş bütçeniz el veriyorsa 2 liyi mieleden alıp yıllarca sorunsuzca kullanırsınız

süpürge için philipsi önermem emiş gücünde düşme olabiliyor miele belki seçim olabilir ama nilfisk ide incelerseniz iyi olur

Lıebherr buzdolabında çok iyidir seçiminizde güzel sayılır eğer kararsız kaldıysanız lg ye yönelin samsung hala gelişmekte olan bir firma

fırınıda ayrı ayrı alsanız daha iyi olur ocaklı fırınlar bana kullanışlı gelmiyor
  • fırını ayrı almaya karar verdim.

arçelik fırınlarının iyi olduğunu söylüyorlar .Ama fırın konusunda hâlâ hiçbir fikrim yok....

set üstü ocak konusunda da ateşi çok kısık seviyede kullanabileceğim özellik olsun istiyorum ama böyle bir özellik var mıdır bilmiyorum.ben Amway'den tencere takımı aldım(1.400e) ve o tencereler çok çok düşük ısı olmazsa kapaklar alarm veriyor.bu yüzden ısı derecesi çok düşük ayarda olabilecek bir ocak olsun istiyorum.fikri olan varsa paylaşmalarından memnun olurum.
    (not:amway tencere aldığıma binpişmanım,olabilirse iade edecem.)

ayrıca mielede bulaşık makinasının ses yaptığını bilmiyordum .her şeyin en sessisi makuldür benim için.ama kalitesinin yanında çıkardığı ses hiç kalır derseniz ben mielede karar kıldım gibi.
    az ses çıkaran kaliteli bir tavsiyeniz var mıdır acaba bulaşık makinası konusunda.

mielenin süpürgesi de çok ses çıkarır mı acaba onu hiç araştırmadım.nilfisd süpürgeyi daha önce hiç duymadım.izmirde nerden bulabilirim.

buzdolabında daha çok WHİTE WESTİNGHOUSE:HBM5100WBRE-WBLE BEYAZ modelinin iyi olduğunu sanıyordum açıkçası liebherr markasını sadece bir alternatif olarak yazmıştım.şimdi karışık olan kafam daha da karıştı.

bir de lg ve samsung bu ikisinden samsungun daha olacağını duymuştum ama....

teşekkür ederim.

• Supurgede philipsi oneririm.Mielede olabilir.Camasir bulasik.ve buzdolabi secimleriniz guzel.Miele ve liebherr sizi uzun yillar goturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilbermelek

fırını ayrı almaya karar verdim.

arçelik fırınlarının iyi olduğunu söylüyorlar .Ama fırın konusunda hâlâ hiçbir fikrim yok....

set üstü ocak konusunda da ateşi çok kısık seviyede kullanabileceğim özellik olsun istiyorum ama böyle bir özellik var mıdır bilmiyorum.ben Amway'den tencere takımı aldım(1.400e) ve o tencereler çok çok düşük ısı olmazsa kapaklar alarm veriyor.bu yüzden ısı derecesi çok düşük ayarda olabilecek bir ocak olsun istiyorum.fikri olan varsa paylaşmalarından memnun olurum.

ayrıca mielede bulaşık makinasının ses yaptığını bilmiyordum .her şeyin en sessisi makuldür benim için.ama kalitesinin yanında çıkardığı ses hiç kalır derseniz ben mielede karar kıldım gibi.
    az ses çıkaran kaliteli bir tavsiyeniz var mıdır acaba bulaşık makinası konusunda.

mielenin süpürgesi de çok ses çıkarır mı acaba onu hiç araştırmadım.nilfisd süpürgeyi daha önce hiç duymadım.izmirde nerden bulabilirim.

buzdolabında daha çok WHİTE WESTİNGHOUSE:HBM5100WBRE-WBLE BEYAZ modelinin iyi olduğunu sanıyordum açıkçası liebherr markasını sadece bir alternatif olarak yazmıştım.şimdi karışık olan kafam daha da karıştı.

teşekkür ederim.

Nilfisk İzmir çiğli praktikerde var görmüştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

teşekkür ederim.

philipsi ve miele 5... kullanan biri olarak -şu an her ikiside var- tartışmasız mieleyi öneririm. airwatı yani çekimgücü sözde philipsin daha fazla olmasına rağmen mielenin çekimi daha fazla herşeyiyle farklı miele. sesi de philipsten az. hiç düşünmeyin süpürge konusunda. bence diğer beyaz eşya konusunda da mieleyi almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeden alın derim. performans ve diğer ayrıntılarda çok farklı bir marka. güle güle kullanın hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3'lü beyaz eşya tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkür ederim.

süpürgeyi miele alacam.

buzdolabı konusunda karar veremiyorum bir türlü...
    fırın için ne dersiniz peki.

candogan bey de fikirlerini yazar mı acaba.
  • quote:

teşekkür ederim.

bulaşık makinası için motor sesi duyarsınız belki rahatsız edebilir diye söyledim ama çamaşır ve bulaşığı kesinlikle miele alın pişman olmassınız

buzdolabında liebherr de yoğunlaşın derim

arçeliğin yeni çıkardığı seri güzel fırında ben yeniden mikrodalgasını almayı planlıyorum mesela

• ama herkes liebher ve miele gibi markalar alma bir sorun olursa muhatap olacak kimse yok diyorlar.makinayı alıp on gün sonra bir ay sonra getirecekler ilgilenecek birini bulsan da.herkes birleşmiş durumda bana karşı alırsam ve sonra serviste bir sorun çıkarsa bütün sülale üstüme çullancak :(((
  • quote:

ama herkes liebher ve miele gibi markalar alma bir sorun olursa muhatap olacak kimse yok diyorlar.makinayı alıp on gün sonra bir ay sonra getirecekler ilgilenecek birini bulsan da.herkes birleşmiş durumda bana karşı alırsam ve sonra serviste bir sorun çıkarsa bütün sülale üstüme çullancak :(((

miele distribütör aracılığı ile değil bizzat kendi ismiyle aş olarak türkiyede. o yüzden bir sorun olacağını hele istanbulda zannetmiyorum! genede mielenin sitesinden servislerini öğrenip biriyle görüşebilirsiniz fikriniz olur!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.